yaşlar kaç ki? hani ben 20 çocuk 18 desem olmaz çoluk çocuk derim de bak mesela pınar altuğ ve yağmur atacan arasında 9 yaş var Allah mesut etsin, ille erkek büyük olacak diye bir şey yok kaldı ki 2 yaş sadece.bunun için soğuk yapıyosa güle güle.ya da size öyle geliyodur soğuk yaptığı yokturArkadaşlar geçen yıl biriyle tanışmıştık bir toplantıda hoşlanmıştı o da aradan epey geçti ben instadan buldum ekledim. Hemen fotoğrafımı beğendi yorum yaptı dm den yazdı. Neyse sürekli yazıyor gece boyu sonra doğum yılımı sordu ben 2 yaş büyüğüm ondan. Dünde yazdı ama sanki bir tık soğuk gibi. Sizce yaş farkı sorun olacak kadar mı? Ben kendimi geri çekeyim mi hislerimi belli mi edeyim?
Erkekler yaşı sorun ediyor. Ayrıca bırakın siz değil o açılsın. Acele etmeyin
Yani siz 37siniz anladigim kadariyla, adam 35 hicbir fark yok bence. 2 yas fark bile degil, hele ki 30dan sonra hicbir onemi yok. Bu sekil bakmayan 35lik bir erkekse def edin gitsin zaten.
yaşlar kaç ki? hani ben 20 çocuk 18 desem olmaz çoluk çocuk derim de bak mesela pınar altuğ ve yağmur atacan arasında 9 yaş var Allah mesut etsin, ille erkek büyük olacak diye bir şey yok kaldı ki 2 yaş sadece.bunun için soğuk yapıyosa güle güle.ya da size öyle geliyodur soğuk yaptığı yoktur
Ben olsam yazmam beklerim. Ben yaşından en az 10 yaş küçük gösteriyorum o yüzden hep benden küçükler ilgi duyuyor özellikle ortamda bastıra bastıra yaşımı söylüyorum. Çünkü tecrübeyle sabit. Annem babamdan 5 yaş büyük ama 15 yaş küçük gösteriyordu babam hep bunu sorun yaptı.Kastım açılmak değil ben açılmam asla zaten ilk eklediğinde bir heyecanla yazıyordu çok belliydi dün sanki o heyecan yoktu çalışıyordu belki ondan mı bilemem. Bugün yazmazsa ben yazayım mı mesela
Normal geldi bana. Hem sorun ettiği buysa bile üzülmeye değmez.Ben 31 o 29 yaşındayız
Ben olsam yazmam beklerim. Ben yaşından en az 10 yaş küçük gösteriyorum o yüzden hep benden küçükler ilgi duyuyor özellikle ortamda bastıra bastıra yaşımı söylüyorum. Çünkü tecrübeyle sabit. Annem babamdan 5 yaş büyük ama 15 yaş küçük gösteriyordu babam hep bunu sorun yaptı.
Erkekler ağzından çıkanı duymuyor ve seni en çok nasıl yaralayabilecekse oradan vuruyor.
Pis kıl topalakları
Ben 31 o 29 yaşındayız. Yani bence de çok yok ama bilemiyorum
Profilinizde 37 yaziyor o yuzden sey ettim
Arada herhangi bir fark yok bence, benim 29 yasim arasinda bedensel olarak 31le de 32yle de bir fark yok acikcasi. Dediklerim hala gecerli, 2 yastan ne olacak allasen ... belki baska bir seye sebeptir soguk davranmasi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?