- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
başka işleri vardır belki öyle hemen trip yapmaya gerek yok daha yeni tanışıyosunuz.ama üsteleme mesaj mesaj.bırak yazmazsa yazmasın niyeti varsa yazar zatenBelkide ilk gün sürekli yazdı gece sabaha kadar konuştuk dün çalışıyordu ve bi soğuk gibi geldi. En son ben sorusuna cevap verdim öyle kaldı. Bilemiyorum yazmazsa ben mi başlatayım sohbet
daha yüz yüze zaman geçirmediğiniz ve iyi tanımadığınız birinin soğuk yazıp yazmadığını nasıl anlayabilirsiniz ki ? bir toplantıda denk gelmişsiniz sadece, başbaşa zaman geçirmemişsiniz belli ki.
işi olabilir, hastalanmış olabilir, üst üste çok yazışmayı sevmiyor olabilir... bir sürü ihtimal var.
gerçekten 2 gün mesajlaştığınız biri için bu kadar derin düşünmeyin. sizin bu kadar ilgilendiğinizi hissettiği için bile kendini çekmiş olabilir.
yaş farkını da sorun edebilir ayrıca, bunda da anormal birşey yok. ama belki de muhabbetinizde başka bir söylediğinizden hoşlanmadı, bu da olabilir farkındasınız dimi ?
başka işleri vardır belki öyle hemen trip yapmaya gerek yok daha yeni tanışıyosunuz.ama üsteleme mesaj mesaj.bırak yazmazsa yazmasın niyeti varsa yazar zaten
Yazmayin siz. Onun tavrina gore hareket edersinizKastım açılmak değil ben açılmam asla zaten ilk eklediğinde bir heyecanla yazıyordu çok belliydi dün sanki o heyecan yoktu çalışıyordu belki ondan mı bilemem. Bugün yazmazsa ben yazayım mı mesela
Bırakın , dönerse sizindirArkadaşlar geçen yıl biriyle tanışmıştık bir toplantıda hoşlanmıştı o da aradan epey geçti ben instadan buldum ekledim. Hemen fotoğrafımı beğendi yorum yaptı dm den yazdı. Neyse sürekli yazıyor gece boyu sonra doğum yılımı sordu ben 2 yaş büyüğüm ondan. Dünde yazdı ama sanki bir tık soğuk gibi. Sizce yaş farkı sorun olacak kadar mı? Ben kendimi geri çekeyim mi hislerimi belli mi edeyim?
Yazmayin siz. Onun tavrina gore hareket edersiniz
Profilinizde 37 yaziyor o yuzden sey ettim
Arada herhangi bir fark yok bence, benim 29 yasim arasinda bedensel olarak 31le de 32yle de bir fark yok acikcasi. Dediklerim hala gecerli, 2 yastan ne olacak allasen ... belki baska bir seye sebeptir soguk davranmasi?
Yok ya erkekler hemen yuz bulup kendini bir sey saniyor. Hic gerek yok. Ilgileniyorsa zaten yazar.değil mi bende öyle düşünüyorum dün nöbetteydi nasıl geçti diye sorayım mı diye düşünüyordum ama bekleyeceğim sanırım
Valla yas degil bence baska bir sey belki de herif baskasina yaziliyor? Her seyi beklerim bunlardan
2 yaş nedir ki yaaaa,fark mı oŞöyle en az 4-5 le başlıcanız ki yaş farkı vardır diyelim.(ki o bile normal .10 yaşa kadar gideri var bence )
Dün çalışıodu demişsiniz.Bugün de çalışacak mı? Bence bekleyin,o yazsın.Siz ekleyerek bence büyük bir adım atmışsınız bile.Soğuk olduğunu hissederek ittirmenin alemi yok.Gene sıcak gelince siz de yazarsınız.Hem anlamış olursunuz yoğunluktan mı farklı bir durum olduğundan mı dün öyle yazdı die.Açıklama yapacaktır.
Eklemıssın nezaketen dönmüş yazmıs.
Ama bu hoslanmak degıl. Hoslansa idi dondugunde senin yaptıgını yapardı, eklerdı adım atardı.
İlgini belli ettiysen bunu sevmemis ve bısey hissetmedıgını anla diye geri cekılmıs olabilir.
Her hoslandıgımız bizden ayni hislerle hoslsnmayabılır. Her arkadaslık ıstegını kabul eden bize asık olmak zorunda da degıl zaten.
Bence yaz belli ki hoşuna gitmiş. Kasmaya hiç gerek yok. Olursa olur yine soğuk davranırsa o zaman kararını verirsin. Yazınca senden birşey gitmeyecek daha değersiz olmayacaksın. Sadece durum netleşir. Rahatlarsın
Tamam nezaketen degıldınezaketen dönme gibi değildi çünkü mesaj kutum kapalıymış mesaj atmaya çalışmış atamayınca yorum yaptı fotoğrafımı beğendi orada sordu mesaj kutun kapalı mı diye öyle konuşmaya başladık ben sadece ekledim baya konuştuk sonrasında da. Özellikle devam ettirdi çalışacağı halde uyumadı sabaha kadar filan. Yani nezaketen olsa bu kadar uzatmazdı herhalde. Her isteği kabul eden hoşlanacak diye birşey yok tabiki de kadınlar da anlarya hani
Dün yoğunsa bugün biraz uyuyodur ama akşama doğru yazar size bence.Biraz bekleyin aynen.Sonra onun tavrına göre siz de konuşursunuz. Ama bence size soğuk gelmesi dün yoğun olduğundandır.2 yaş kimse için bişi ifade etmez, size de etmesin.yok bugün evde aynen dün epey yazmadı gece 12 de çok yoğun geçiyor dedi biraz konuştuk sonrasında da birşey yazmadı bugün yazar mı bilmiyorumAynen bekleyeyim biraz bence
Benim annemde babamdan iki yaş büyük sorun görmedim,sizdende olacağını sanmam ama karşıdaki ne düşünür bakmak lazimArkadaşlar geçen yıl biriyle tanışmıştık bir toplantıda hoşlanmıştı o da aradan epey geçti ben instadan buldum ekledim. Hemen fotoğrafımı beğendi yorum yaptı dm den yazdı. Neyse sürekli yazıyor gece boyu sonra doğum yılımı sordu ben 2 yaş büyüğüm ondan. Dünde yazdı ama sanki bir tık soğuk gibi. Sizce yaş farkı sorun olacak kadar mı? Ben kendimi geri çekeyim mi hislerimi belli mi edeyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?