Sanırım yaş farkı sorun oldu yardım?

daha yüz yüze zaman geçirmediğiniz ve iyi tanımadığınız birinin soğuk yazıp yazmadığını nasıl anlayabilirsiniz ki ? bir toplantıda denk gelmişsiniz sadece, başbaşa zaman geçirmemişsiniz belli ki.
işi olabilir, hastalanmış olabilir, üst üste çok yazışmayı sevmiyor olabilir... bir sürü ihtimal var.
gerçekten 2 gün mesajlaştığınız biri için bu kadar derin düşünmeyin. sizin bu kadar ilgilendiğinizi hissettiği için bile kendini çekmiş olabilir.
yaş farkını da sorun edebilir ayrıca, bunda da anormal birşey yok. ama belki de muhabbetinizde başka bir söylediğinizden hoşlanmadı, bu da olabilir farkındasınız dimi ?

Belkide ilk gün sürekli yazdı gece sabaha kadar konuştuk dün çalışıyordu ve bi soğuk gibi geldi. En son ben sorusuna cevap verdim öyle kaldı. Bilemiyorum yazmazsa ben mi başlatayım sohbet
başka işleri vardır belki öyle hemen trip yapmaya gerek yok daha yeni tanışıyosunuz.ama üsteleme mesaj mesaj.bırak yazmazsa yazmasın niyeti varsa yazar zaten

evet toplantıda karşılaştık ve hoşlanmıştı yani hissedersiniz ilk eklediğimde ki heyecanından da belliydi yazmaya çalışmış mesaj kutum kapalıymış yorum yaptı sonra filan anlattı bunları.Muhabbetimde hoşlanmayacağı birşey söyleme ihtimalimde düşük geriye bir tek yaş kalıyor. Derin düşünmenin 2 gün mesajlaşmayla ilgisi mi var sizce ? Yapısal olmasın?

başka işleri vardır belki öyle hemen trip yapmaya gerek yok daha yeni tanışıyosunuz.ama üsteleme mesaj mesaj.bırak yazmazsa yazmasın niyeti varsa yazar zaten

zaten üsteleyecek karakterde değilim hiç ben yazmadım o yazdı hep o yüzden zaten tereddüte düştüm. Üstelemem asla kimseyi

Bırakın , dönerse sizindir
En sevdiğim felsefe : )

Yaş farkı çok az, sorun olmamalı bence ama bildiğim kadarıyla erkekler, kadınlardan daha geç olgunlaşıyor. Benim eşim benden 10 yaş büyük ama hala benden daha çocukça davranabiliyor Eğer olgun biriyse gayet de kadın büyük olabilir

yok bugün evde aynen dün epey yazmadı gece 12 de çok yoğun geçiyor dedi biraz konuştuk sonrasında da birşey yazmadı bugün yazar mı bilmiyorum Aynen bekleyeyim biraz bence

Bence yaz belli ki hoşuna gitmiş. Kasmaya hiç gerek yok. Olursa olur yine soğuk davranırsa o zaman kararını verirsin. Yazınca senden birşey gitmeyecek daha değersiz olmayacaksın. Sadece durum netleşir. Rahatlarsın

Eklemıssın nezaketen dönmüş yazmıs.
Ama bu hoslanmak degıl. Hoslansa idi dondugunde senin yaptıgını yapardı, eklerdı adım atardı.
İlgini belli ettiysen bunu sevmemis ve bısey hissetmedıgını anla diye geri cekılmıs olabilir.

Her hoslandıgımız bizden ayni hislerle hoslsnmayabılır. Her arkadaslık ıstegını kabul eden bize asık olmak zorunda da degıl zaten.

nezaketen dönme gibi değildi çünkü mesaj kutum kapalıymış mesaj atmaya çalışmış atamayınca yorum yaptı fotoğrafımı beğendi orada sordu mesaj kutun kapalı mı diye öyle konuşmaya başladık ben sadece ekledim baya konuştuk sonrasında da. Özellikle devam ettirdi çalışacağı halde uyumadı sabaha kadar filan. Yani nezaketen olsa bu kadar uzatmazdı herhalde. Her isteği kabul eden hoşlanacak diye birşey yok tabiki de kadınlar da anlarya hani

öylemi diyorsun hoşlandığına yada beğendiğine eminim aynen

Yaş farkınız fazla degil. Kendinizi ne geri çekin nede duygularınızı belli edin. Her zamanki gibi davranın.

Tamam nezaketen degıldı

yok bugün evde aynen dün epey yazmadı gece 12 de çok yoğun geçiyor dedi biraz konuştuk sonrasında da birşey yazmadı bugün yazar mı bilmiyorum Aynen bekleyeyim biraz bence
Dün yoğunsa bugün biraz uyuyodur ama akşama doğru yazar size bence.Biraz bekleyin aynen.Sonra onun tavrına göre siz de konuşursunuz. Ama bence size soğuk gelmesi dün yoğun olduğundandır.2 yaş kimse için bişi ifade etmez, size de etmesin.
SiZ ne çok soğuk ne de çok sıcak davranın. Akışına bırakın,çok fazla eş potansiyelli yaklaşmak da karşı tarafa itici gelebilio.Hakkınızda hayırlısı.

Benim annemde babamdan iki yaş büyük sorun görmedim,sizdende olacağını sanmam ama karşıdaki ne düşünür bakmak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…