Sanırım yaş farkı sorun oldu yardım?

Sorun edilecek bir fark değil ama biyerden sonra durum kişiselleşiyor tabi kimisi sorun edebilir bunu gayet. Daha emin değilsiniz hem, belki farkli bir nedenden dolayı soğuk gibi gelmiştir size.

ben kendi bakış açımı söyledim. yapısal nasıl bir durum olabilir anlamadım ? evet bence 2 gün mesajlaşılan biri için fazla derin düşünmek bu. belki paylaşımlarınızı inceledi ve itici buldu. belki eş zamanlı başkalarıyla da flört ediyordu, onlardan biri daha yakın geldi. bu ihtimalleri göz ardı edip sadece olayı yaşa indirgememek lazım.

öyle biri olmadığını düşünüyorum yani karşımdakini az buçuk anlayacak kadar tecrübeliyim diye düşünüyorum. Yapısal derken kimisi hiç konuşmadığı biri için bile derin düşünebilir öyle değil mi?

Yasla ilgisi yoktur. Baska yazistigi birileri var belki. Yada kendince bir sorunu olabilir. Bence hicbir sekilde yazms ondan bekle. Yazmazsa da defolsun gitsin de

Ilk once siz adim attiginiz icin yeniden yazmayin bence, bekleyin o yazmazsa ilgilenmediginden de emin olursunuz..

öylemi diyorsun hoşlandığına yada beğendiğine eminim aynen
İki ihtimal var. Sonunda ölüm yok. Ben kadınım ilk adımı vs atmam o yazsın ben yazmam tripleri bana çok uzak. Reddedildim diye değersiz olduğumu düşünecek keşke yazmasaydım diye pişman olacak Bi yapım da yoktur. Yap manevranı isteyenin Bi yüzü vermeyenin iki yüzü

öyle biri olmamasından kastınız aynı anda birkaç kişi ile görüşmesi mi ? bilemiyorum böyle şeyler çok karmaşık aslında. yani bazen bir anlık bakışma, bir yemek vs ortamında 2-3 saat aynı ortamda bulunma üzerine insan çok hoşlanabiliyor ama o daha çok fiziksel çekim gibi oluyor. bazen sonra muhabbet ederken de o duygular tam tersine dönebiliyor.
bu kadar takıldıysanız yaş ile ilgili durumdan olduğuna zaten illa bir yerde ağzınızdan kaçar bu durum konuşurken. isterseniz açıkça sorun bir yolunu bulup.

Aynen birkaç kişi ile görüşecek biri değil bence. Bunun sorun olup olmayacağını sormam için gerçekten bir ilişki istiyormu onu anlamam lazım tabi. Daha tanımıyoruz birbirimizi ama belki en baştan da sorun olacağını düşünerek geri çekilmiştir bilemiyorum

reddedildim diye değersiz olduğumu düşünmem kesinlikle katılıyorum size. Ben öyle tiplerdendim ama eskiden ekleyebildiğime göre daha cesaretliyim artık yazadabilirim ama biraz beklemeyi tercih edicem.

yaa engelle mi diyorsun yani?
Ben iki yasi takinti yapana cevap hakkı vermezdim cunku bu takintili aşamayacak Seni üzecek kendini yaşlı hissettirecek benzer şeyler yaşadım yaşla alakali değil ama biliyorum ki kendisiyle cozemedigini benimle düzeltmeyemez fırsat vermiyorum

Eşimden 1 yaş büyüğüm. Ben sorun ettim en başta ama o etmedi. Sorun edilecek kadar büyük fark yok belki farklı işi falan çıkmıştır. Hani 15 20 yaş olsa tamam ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…