Tamam ben ikna oldumKesinlikle değildi
evet toplantıda karşılaştık ve hoşlanmıştı yani hissedersiniz ilk eklediğimde ki heyecanından da belliydi yazmaya çalışmış mesaj kutum kapalıymış yorum yaptı sonra filan anlattı bunları.Muhabbetimde hoşlanmayacağı birşey söyleme ihtimalimde düşük geriye bir tek yaş kalıyor. Derin düşünmenin 2 gün mesajlaşmayla ilgisi mi var sizce ? Yapısal olmasın?
ben kendi bakış açımı söyledim. yapısal nasıl bir durum olabilir anlamadım ? evet bence 2 gün mesajlaşılan biri için fazla derin düşünmek bu. belki paylaşımlarınızı inceledi ve itici buldu. belki eş zamanlı başkalarıyla da flört ediyordu, onlardan biri daha yakın geldi. bu ihtimalleri göz ardı edip sadece olayı yaşa indirgememek lazım.
İki ihtimal var. Sonunda ölüm yok. Ben kadınım ilk adımı vs atmam o yazsın ben yazmam tripleri bana çok uzak. Reddedildim diye değersiz olduğumu düşünecek keşke yazmasaydım diye pişman olacak Bi yapım da yoktur. Yap manevranı isteyenin Bi yüzü vermeyenin iki yüzüöylemi diyorsun hoşlandığına yada beğendiğine eminim aynen
öyle biri olmadığını düşünüyorum yani karşımdakini az buçuk anlayacak kadar tecrübeliyim diye düşünüyorum. Yapısal derken kimisi hiç konuşmadığı biri için bile derin düşünebilir öyle değil mi?
öyle biri olmamasından kastınız aynı anda birkaç kişi ile görüşmesi mi ? bilemiyorum böyle şeyler çok karmaşık aslında. yani bazen bir anlık bakışma, bir yemek vs ortamında 2-3 saat aynı ortamda bulunma üzerine insan çok hoşlanabiliyor ama o daha çok fiziksel çekim gibi oluyor. bazen sonra muhabbet ederken de o duygular tam tersine dönebiliyor.
bu kadar takıldıysanız yaş ile ilgili durumdan olduğuna zaten illa bir yerde ağzınızdan kaçar bu durum konuşurken. isterseniz açıkça sorun bir yolunu bulup.
İki ihtimal var. Sonunda ölüm yok. Ben kadınım ilk adımı vs atmam o yazsın ben yazmam tripleri bana çok uzak. Reddedildim diye değersiz olduğumu düşünecek keşke yazmasaydım diye pişman olacak Bi yapım da yoktur. Yap manevranı isteyenin Bi yüzü vermeyenin iki yüzü
Of takintili insanlardan uzak dur kuzum yerinde olsam direkt engellemistimBen 31 o 29 yaşındayız. Yani bence de çok yok ama bilemiyorum
2 yas sorun edilecek bir yas farki degil bence. Siz acilmayin ama.
Of takintili insanlardan uzak dur kuzum yerinde olsam direkt engellemistim
Ben iki yasi takinti yapana cevap hakkı vermezdim cunku bu takintili aşamayacak Seni üzecek kendini yaşlı hissettirecek benzer şeyler yaşadım yaşla alakali değil ama biliyorum ki kendisiyle cozemedigini benimle düzeltmeyemez fırsat vermiyorumyaa engelle mi diyorsun yani?
Yaşın sorun olacağını düşünmüyorum ben . 30 yaşındaki bir kadın arkadaşım 25 yaşında biriyle nişanlı:) çok da uyumlu iyi gidiyor . Bence onun soğukluğu yaştan değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?