Son regl tarihiniz nedirDpo 10 dayım bugün sabah kanda verdim ama test te yapmak istedim erken gebelik çok yalancı çıkarıyor diye kaset test yaptım saniyeler içinde çıkması suphelendirdi diğer yalancı testlerim 2.3 dk sonra cikiyirdu bu saniyeler içinde çıkınca umutlendim inşallah vardır bugün doğum günüm herşeyin hayırlısı
8 kasimSon regl tarihiniz nedir
Var bencrDpo 10 dayım bugün sabah kanda verdim ama test te yapmak istedim erken gebelik çok yalancı çıkarıyor diye kaset test yaptım saniyeler içinde çıkması suphelendirdi diğer yalancı testlerim 2.3 dk sonra cikiyirdu bu saniyeler içinde çıkınca umutlendim inşallah vardır bugün doğum günüm herşeyin hayırlısı
5 Aralık gözüküyor programda çok yalancı testle karşılaştım inşallah bu doğrudur inşallahadet tarıhınız ne zaman 4 aralık mı? Var gözüküyor testte hadı inşallah hayırlısı
ay hadı inşallah canımm guzel haberler alırızz5 Aralık gözüküyor programda çok yalancı testle karşılaştım inşallah bu doğrudur inşallah
Sonucunuzu aldinizmii merak ettimKan verdim haber veririm. İnşallah
Sonuç çıktımı acabaKan verdim haber veririm. İnşallah
Yok çıkar ama bir iki saate haber veririm inşallahSonuç çıktımı acaba
Sonucunuz çıktı mı acabaYok çıkar ama bir iki saate haber veririm inşallah
Doğum günü hediyesi var mıymışDpo 10 dayım bugün sabah kanda verdim ama test te yapmak istedim erken gebelik çok yalancı çıkarıyor diye kaset test yaptım saniyeler içinde çıkması suphelendirdi diğer yalancı testlerim 2.3 dk sonra cikiyirdu bu saniyeler içinde çıkınca umutlendim inşallah vardır bugün doğum günüm herşeyin hayırlısı
Maalesef negatif hayırlısı ama asla testler güvenilir değil artık. Kan en iyisi..Doğum günü hediyesi var mıymış
Hayrlısı olsun. İnşaAllah yakın zamandsMaalesef negatif hayırlısı ama asla testler güvenilir değil artık. Kan en iyisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?