- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
Aaaa Lalee :)Hakkında hayırlı olsun Kelebekcim.
Üzüldüm inan.
İnşallah Allahım daha güzel kapılar açar en yakın zamanda.
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim amin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa Lalee :)Hakkında hayırlı olsun Kelebekcim.
Üzüldüm inan.
İnşallah Allahım daha güzel kapılar açar en yakın zamanda.
Maalesef bu şartlar bana uygun değil 10 çalışan var sebep olarak da maddi sıkıntıları gösterirler yinede teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığın içinCanım aşağıdaki linki okuyabilirsin.
Yalnız firmada en az 30 çalışan gözükmesi gerekiyormuş..
http://www.gazetevatan.com/ersin-umdu-493634-yazar-yazisi-ise-iade-davasi-nasil-acilir-/
O kadar güzel şeyler yazmışsın ki teşekkür ederimmmmm defalarcaSana üzülme demenin cok sacma ve yersiz olacagini biliyorum ama sen isi keyfi birakmadin bence baban asgari ucretle bu kadar sorumlulugu ustlenen bi evlada sahip oldugu icin cok sansli ayni sekilde ailenin diger uyeleride
Inşallah iyiki cikarildim denene vesile olacak iyi bir isin olur
Şuan da kendimi öyle yalnız hissediyorum ki...
Aklıma gelen tek şey buraya yazmak oldu.
Beni hatırlayan hatırlamayan herkes için yazıyorum
22 yaşındayım 2 yıl muhasebe okudum sonrada açıktan tamamlarım diyip aileme de masraf olmayayım tam aksine çalışıp tecrübe edinip katkı sağlayayım amacıyla evime dönüp başladım iş aramaya.
Nitekim bir muhasebe bürosunda çalıştım 8 ay kadar ama 4 ay işkurdan maaş aldım sonra ki 4 ay da sadece yol parasına gittim geldim çalışmaya (köyde oturuyorum)
Niye dediğinizi duyar gibiyim
Evde oturduğum yerden iş bulamam en azından buralarda göz önünde olursam belki iş bulmam daha kolay olur diye düşündüm hem sen burda iş öğrenmeye devam et biz de sana iş bakarız dediler..
Neyse sonuç olarak kmse bna iş bulmadı ben kendim işkurdan buldum ve şimdi ki işyerime başladım
Burda da canla başla çalıştım hızlı adapte oldum işimi sahiplendim, patronun yengesi burda aşçımız bana yapmadığını bırakmadı işe ihtiyacım var diye birgün sesimi çıkartamadım.
Hep şükrettim halime...
Aklıma o günlük 10 tl yol parasına sabah 6 buçukta kalkıp herkesten önce işe gidip, akşam 6 da çıkıp 8 de evde olduğum günler geldikçe şükrettim
Burda aldığım asg. ücretle havalara uçuyordum sevinçten
Şimdi bu işimi de kaybediyorum öylesine amaçsızım ki şuanda
Oturdum kara kara düşünüyorum evet kelebek şimdi ne yapacaksın diye
Çalıştığım firma maddi sıkıntılardan dolayı eleman çıkartcakmış 10 kişi var zaten bunlardan en boş en işe yaramaz olanı ben miyim ya diyorum
Patronlar benden memnunmuş çok zeki akıllı kız diyorlarmış eee peki sonuç...
Muhtemelen bana bugün söyleyecekler ve ben akşam olsun söylesinler bende ağlayayım artık da bi rahatlayayım diye bekliyorum. Kalbime inecek 1 haftadır
İçim şişti herkes gülüyo benm içimde fırtınalar kopuyor
Lütfen birileri bana hayatın sonu olmadığını söylesin
Bunlara o kadar çok ihtiyacım var ki..
Hayatım mahvolmuş gibi hissediyorum
Titreyip kendime gelmek istiyorum offf
Okuduğunuz için teşekkürler
İnşallah benim için en hayırlısı budur demekten başka bir şey kalmadı teşekkür ederimSağlam durduğun sürece her şey yol alacaktır emin olabilirsin. Yolun açık olsun
İnşallah benim için en hayırlısı budur demekten başka bir şey kalmadı teşekkür ederim
Benimde öyle olcak muhtemelen şu saatten sonra, bende ileri ki hayatımda sizin gibi güzel yerlere gelebilirim inşallahkelebek üzülme muhasebe sorumlusuyum bir şirkette buralara gelebilmek için kovuldum bağırdılar çağırdılar 2 saatlik yola gidip geldim sırf öğrenebilmek için ama daha çok kamçılandım mali müşavirlere ulaştım muhasebe yardımcısı pozisyonlarına başvuru yaptım öyle öyle ilerledim kendini üzme muhasebe ihtiyaç duyulan bir departman elbet bir kapı açılır
Eminim ki benden daha kötü hayatı olan binlerce insan var ama şuan da sadece bugün yasadıklarımı odaklanmış durumdayım ve aylarım yıllarım böyle geçecek gibi hissediyorumbilmen gereke3n en önemli şey; yaşadıklarının tek biri bile yalnızca senin başına gelen şeyler değil. Hangimize sorsan neler yaşamışızdır neler kimbilir.
Hatta emin ol duyup dinlediğinde aman çok şükür bin şükür diyeceğin hikayeler var.
İstikrarlı ol, çalışmaktan vazgeçme, her an zor olana hazır ol. iyi ve kolay olan gelirse bonus olur öteki türlü sen nasıl olsa zaten hazırsındır.
Çok teşekkür ederim , amin inşallah artık bunda da vardır bir hayır diyoruz ailecekBaban gurur duymalı seninle...ne harika bir evlat.
Umarım daha güzel bir iş bulursun.
Yaaa teşekkür ederimm utandım şimdiKesinlikle sende bu azim ve hırs olduktan sonra, taşı sıksan suyunu cıkarırsın,eminim.
Şüphesiz ki, Allah sana çok daha güzel bir hayat ve çok daha güzel iş lutfedecek.Öyle hissettim![]()
Patron daha demedi dün de der diye bekledim ama yok, sadece bizim odadaki ablayla konusmş bizden sonra hangisi sence diye o da kelebek çıkmasın da km çıkarsa çıksın çnkü o kız hakediyo demişÜzülme lütfen kelebek bir kapı kapanırsa diğeri açılır.
Patron işten çıkartıyorum dedi mi ki?