Evleneli bir bucuk yıl oldu doğumdan korktuğum için ve de eşim istemediği için düşünmedik.3aydir düşünüyorum ama henüz olmadı.(prolaktin hormonum da yüksek olduğunu biliyordum ama çocuk olmama olasılığını hiç düşünmemiştim) 3aydir da olmayınca korkmaya başladım sanki isteyince hemen olcakmis gibi hissetmiştim.ama olmadı.3aydir hergün bebek düşünüyorum ruyalarima giriyor.çok canım sıkılıyor korkuyorum ama kocamın hiç umrunda değil isterse 3sene 5 sene sonra olsun diyor.ama çevremde herkes hamile ve bende anne olmak istiyorum. İçim içimi yiyor korkuyorum olmayivercek diye.sanki bi bebeğim olsa sağlıklı sihatli hayırlısı ve de Allahın izniyle kendimi yeniden dogcak gibi hissetcem ...
Onları duydum denemek istemiştim hatta ama benim prolaktin hormonunu m yüksek soğan ve incir daha çok yukseltiyormus canım o yüzden yapamıyorum.bir haftadan beri günde bir bardak adaçayı içiyorum adeti düzenlediğini duydum ama onun dışında etkisi olurmu bilmiyorumDoktorlar 1 seneye kadar normal olduğunu söyler, benim de bir sene sonra olmuştu.
Ama sizin rahat olmanız kafanıza takmamaniz gerekiyor sürekli düşünürseniz psikolojik olarak olmuyor malesef.
Bide size.tavsiyem İbrahim saracoglunun soğan kurunu daha sonra da kuru incir kurunü yapın faydalı oluyor
İnşallah benimde öyledir canım.adetlerin nasıldı peki kaç günde bir goruyordunBenımde dört ay sonra oldu hemen olmadı aynı düşünüyordum ama kısmisinin vucudu hemen hamile kalmaya musaıt kısmisi farklı . Üzülme kalırsın hamile . Bşr arkadaşım ilk denemede tık hamile kaldı uc dört ay korundu ilk denemesı tuttu . Bn vekledım bazıları altı ay sonra bir yıl sonra . Kişiden dişiye degısıyor 12 ay sonunda olmazzsa doktora git canım şimdi cok erken
Takmamaya çalışıyorum ama olmadığı her ay daha çok takmaya basladimBu şekilde düşündüğünüz sürece olmaz o bebek. Ne kadar rahat o kadar kolay..
Biliyorum ama ben hiç olmama ihtimali düşünmedim böyle olunca da 1bucuk sene korunduguma pişman oldum. İnşallah bakalım hayırlısı ile bu ay olur ınşallah1yil 2ay sonra gebekaldim.kismetde varsa er yada gec Allah veriyor canim.bol bol dua et hem boyle kotu dusunmemis olursun icin ferahlar hemde Allahin izniyle bebisin olur 3ay ne ki..
Bnde 1 yildir evliyim 2 aydr korunmuyrz.Ama bebek yok daha stres ypma cnm Rabbim hepimize hayirli bir evlat nasip etsinEvleneli bir bucuk yıl oldu doğumdan korktuğum için ve de eşim istemediği için düşünmedik.3aydir düşünüyorum ama henüz olmadı.(prolaktin hormonum da yüksek olduğunu biliyordum ama çocuk olmama olasılığını hiç düşünmemiştim) 3aydir da olmayınca korkmaya başladım sanki isteyince hemen olcakmis gibi hissetmiştim.ama olmadı.3aydir hergün bebek düşünüyorum ruyalarima giriyor.çok canım sıkılıyor korkuyorum ama kocamın hiç umrunda değil isterse 3sene 5 sene sonra olsun diyor.ama çevremde herkes hamile ve bende anne olmak istiyorum. İçim içimi yiyor korkuyorum olmayivercek diye.sanki bi bebeğim olsa sağlıklı sihatli hayırlısı ve de Allahın izniyle kendimi yeniden dogcak gibi hissetcem ...
Olmama ihtimali dedigin sey 3 ay beklemekse.. Ohoo.. Canim senin cocugun olmuyo diye bisey yok ki..Takmamaya çalışıyorum ama olmadığı her ay daha çok takmaya basladim
Biliyorum ama ben hiç olmama ihtimali düşünmedim böyle olunca da 1bucuk sene korunduguma pişman oldum. İnşallah bakalım hayırlısı ile bu ay olur ınşallah
Onları duydum denemek istemiştim hatta ama benim prolaktin hormonunu m yüksek soğan ve incir daha çok yukseltiyormus canım o yüzden yapamıyorum.bir haftadan beri günde bir bardak adaçayı içiyorum adeti düzenlediğini duydum ama onun dışında etkisi olurmu bilmiyorum
Hiç bir sorunu olmayan bir çiftin bile 6 ay çocugu olmaması normal görülüyor.Evleneli bir bucuk yıl oldu doğumdan korktuğum için ve de eşim istemediği için düşünmedik.3aydir düşünüyorum ama henüz olmadı.(prolaktin hormonum da yüksek olduğunu biliyordum ama çocuk olmama olasılığını hiç düşünmemiştim) 3aydir da olmayınca korkmaya başladım sanki isteyince hemen olcakmis gibi hissetmiştim.ama olmadı.3aydir hergün bebek düşünüyorum ruyalarima giriyor.çok canım sıkılıyor korkuyorum ama kocamın hiç umrunda değil isterse 3sene 5 sene sonra olsun diyor.ama çevremde herkes hamile ve bende anne olmak istiyorum. İçim içimi yiyor korkuyorum olmayivercek diye.sanki bi bebeğim olsa sağlıklı sihatli hayırlısı ve de Allahın izniyle kendimi yeniden dogcak gibi hissetcem ...
Amin canım inşallahBnde 1 yildir evliyim 2 aydr korunmuyrz.Ama bebek yok daha stres ypma cnm Rabbim hepimize hayirli bir evlat nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?