sanki bir bebegim olsa yeniden dogmus gibi hissedicem kendimi..

Prolaktin hormonu ilaç ile dengeleniyor.lütfen doktorunuza danışın gerekli tahliller sonucu ilacı kullanın.
Onun dışında 3ay nedir ki.
İki sene sonunda geldi bebeğim,sabır....
Bana da ilaç verdi ama ben uzun süre kullanmak istemedim çünkü ilaç kullanırken bebek dusunmemeliymisiz düşük olma ihtimali oluyormuş.(gerçi doktor kullanirken korunmana gerek yok dedi 3hafta kullandım korunmadim o zaman prolaktinim 2.70kadar dustu ama bebekte olmadi) 1ay sonra doktora gittim şimdilik 18 ama sınırıda 23 doktor gerek yok icmE dedi ama sonuçta devlet hastanesi nde ki doktor ve aynı anda beş altı kişi birden iceri alıyor ve pek ilgilenemedi açıkçası.ama insan korkuyor ışte.doktor 3-4ay olmazsa gel dedi ama inşallah olur ozamana

Kaç yasındasınız
3 ay ne ki :)
Bizim 3 yıldır olmuyor
Eşinizle beraber dr a gttiniz mi?

Doktora gittin mi ben genel kontrolleri yaptırmistim ayni zamanda beni yonlendirmisti
Prolaktinim yüksek olduğu için gitmiştim.hap kullandım biraz düştü ama cokta hızlı yükseliyor.O yüzden insall ah dusmusken bu ay olur

Canim önce bi sakin ol. 3 ay ne ki ? Sanki uzun yıllar çocuk sahibi olamamış gibi düşüncelere kapilmissin. Sakın ol. Çocuğun olmasını istiyorsan bi kere kafanı rahat tutacaksin. Ben çok duydum hiç bi sorunu olmadığı halde yıllarca çocuk sahibi olamayan. Çünkü psikojik bişey bu. Beyin xok etkiliyor kesinlikle bu kadar düşünmemeye çalış

Kaç yasındasınız
3 ay ne ki :)
Bizim 3 yıldır olmuyor
Eşinizle beraber dr a gttiniz mi?
25 yaşındayım 1bucuk yıllık evliyim 2ay olmadı bu 3.ayim olcak.ama prolaktinm yüksekti o yüzden korkuyorum olmazsa diye. 3-4ay daha olmazsa doktor gel dedi

25 yaşındayım 1bucuk yıllık evliyim 2ay olmadı bu 3.ayim olcak.ama prolaktinm yüksekti o yüzden korkuyorum olmazsa diye. 3-4ay daha olmazsa doktor gel dedi
Anladım daha yasın cok genç ama neden sadece sen gttin dr a ?
Eşinde bir sıkıntı olabileceği ihtimali gelmedi mi aklınıza
Ama bence daha cok erken
30 a kadar yolu olmalı
Daha cok gencsin ya gez toz

Ben 3ayda pskolojim bozuldu uzun süre olmayacağını düşünmek dahi istemiyorum. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip eder inşallah

Anladım daha yasın cok genç ama neden sadece sen gttin dr a ?
Eşinde bir sıkıntı olabileceği ihtimali gelmedi mi aklınıza
Ama bence daha cok erken
30 a kadar yolu olmalı
Daha cok gencsin ya gez toz
Ben adet düzensizliği için gittiğimde öğrendim prolaktin yüksekliği m olduğunu ama o zaman kendimi çocuk için hazır hissetmiyordum.1bucuk yıl korunduk.düşünmeye başlayınca tekrar gittim prolaktin hormonunu yüzünden mi acaba diye.doktor ilaç verdi bikac hafta kullandım biraz düştü ama çok çabuk yükseliyor.kendimi ilacada çok alıştırmak istemiyorum.doktor 3-4ay olmazsa gel dedi eğer olmazsa o zaman eşimle giderim ama inşallah olur o zamana

İnşallah canım hayırlısı olur ınşallah

Anladım cok istiyorsun ya o bakımdan dedim
En azından eşinde de bi sıkıntı var ise bu aşamada o da tedavi olur diye
Allah gönlüne göre versin inş sağlıklı hayırlı bir yavru:)

Anladım cok istiyorsun ya o bakımdan dedim
En azından eşinde de bi sıkıntı var ise bu aşamada o da tedavi olur diye
Allah gönlüne göre versin inş sağlıklı hayırlı bir yavru:)
3-4 ay daha olmazsa gideriz artık esim hemen olmadı 2ayda diye gitmez o benim kadar aceleci değil malesef. Ama gerek kalmadan olur ınşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…