Bana da ilaç verdi ama ben uzun süre kullanmak istemedim çünkü ilaç kullanırken bebek dusunmemeliymisiz düşük olma ihtimali oluyormuş.(gerçi doktor kullanirken korunmana gerek yok dedi 3hafta kullandım korunmadim o zaman prolaktinim 2.70kadar dustu ama bebekte olmadi) 1ay sonra doktora gittim şimdilik 18 ama sınırıda 23 doktor gerek yok icmE dedi ama sonuçta devlet hastanesi nde ki doktor ve aynı anda beş altı kişi birden iceri alıyor ve pek ilgilenemedi açıkçası.ama insan korkuyor ışte.doktor 3-4ay olmazsa gel dedi ama inşallah olur ozamanaProlaktin hormonu ilaç ile dengeleniyor.lütfen doktorunuza danışın gerekli tahliller sonucu ilacı kullanın.
Onun dışında 3ay nedir ki.
İki sene sonunda geldi bebeğim,sabır....
İnşallah canımİnş tez vakitte kavusursunuz bebeginize..
Doktor da 3-4ay daha olmazsa gel dedi ama inşallah olur ozamanaHiç bir sorunu olmayan bir çiftin bile 6 ay çocugu olmaması normal görülüyor.
Kaç yasındasınızEvleneli bir bucuk yıl oldu doğumdan korktuğum için ve de eşim istemediği için düşünmedik.3aydir düşünüyorum ama henüz olmadı.(prolaktin hormonum da yüksek olduğunu biliyordum ama çocuk olmama olasılığını hiç düşünmemiştim) 3aydir da olmayınca korkmaya başladım sanki isteyince hemen olcakmis gibi hissetmiştim.ama olmadı.3aydir hergün bebek düşünüyorum ruyalarima giriyor.çok canım sıkılıyor korkuyorum ama kocamın hiç umrunda değil isterse 3sene 5 sene sonra olsun diyor.ama çevremde herkes hamile ve bende anne olmak istiyorum. İçim içimi yiyor korkuyorum olmayivercek diye.sanki bi bebeğim olsa sağlıklı sihatli hayırlısı ve de Allahın izniyle kendimi yeniden dogcak gibi hissetcem ...
Prolaktinim yüksek olduğu için gitmiştim.hap kullandım biraz düştü ama cokta hızlı yükseliyor.O yüzden insall ah dusmusken bu ay olurDoktora gittin mi ben genel kontrolleri yaptırmistim ayni zamanda beni yonlendirmisti
Canim önce bi sakin ol. 3 ay ne ki ? Sanki uzun yıllar çocuk sahibi olamamış gibi düşüncelere kapilmissin. Sakın ol. Çocuğun olmasını istiyorsan bi kere kafanı rahat tutacaksin. Ben çok duydum hiç bi sorunu olmadığı halde yıllarca çocuk sahibi olamayan. Çünkü psikojik bişey bu. Beyin xok etkiliyor kesinlikle bu kadar düşünmemeye çalışEvleneli bir bucuk yıl oldu doğumdan korktuğum için ve de eşim istemediği için düşünmedik.3aydir düşünüyorum ama henüz olmadı.(prolaktin hormonum da yüksek olduğunu biliyordum ama çocuk olmama olasılığını hiç düşünmemiştim) 3aydir da olmayınca korkmaya başladım sanki isteyince hemen olcakmis gibi hissetmiştim.ama olmadı.3aydir hergün bebek düşünüyorum ruyalarima giriyor.çok canım sıkılıyor korkuyorum ama kocamın hiç umrunda değil isterse 3sene 5 sene sonra olsun diyor.ama çevremde herkes hamile ve bende anne olmak istiyorum. İçim içimi yiyor korkuyorum olmayivercek diye.sanki bi bebeğim olsa sağlıklı sihatli hayırlısı ve de Allahın izniyle kendimi yeniden dogcak gibi hissetcem ...
25 yaşındayım 1bucuk yıllık evliyim 2ay olmadı bu 3.ayim olcak.ama prolaktinm yüksekti o yüzden korkuyorum olmazsa diye. 3-4ay daha olmazsa doktor gel dediKaç yasındasınız
3 ay ne ki :)
Bizim 3 yıldır olmuyor
Eşinizle beraber dr a gttiniz mi?
Anladım daha yasın cok genç ama neden sadece sen gttin dr a ?25 yaşındayım 1bucuk yıllık evliyim 2ay olmadı bu 3.ayim olcak.ama prolaktinm yüksekti o yüzden korkuyorum olmazsa diye. 3-4ay daha olmazsa doktor gel dedi
Ben 3ayda pskolojim bozuldu uzun süre olmayacağını düşünmek dahi istemiyorum. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip eder inşallahCanim önce bi sakin ol. 3 ay ne ki ? Sanki uzun yıllar çocuk sahibi olamamış gibi düşüncelere kapilmissin. Sakın ol. Çocuğun olmasını istiyorsan bi kere kafanı rahat tutacaksin. Ben çok duydum hiç bi sorunu olmadığı halde yıllarca çocuk sahibi olamayan. Çünkü psikojik bişey bu. Beyin xok etkiliyor kesinlikle bu kadar düşünmemeye çalış
Ben adet düzensizliği için gittiğimde öğrendim prolaktin yüksekliği m olduğunu ama o zaman kendimi çocuk için hazır hissetmiyordum.1bucuk yıl korunduk.düşünmeye başlayınca tekrar gittim prolaktin hormonunu yüzünden mi acaba diye.doktor ilaç verdi bikac hafta kullandım biraz düştü ama çok çabuk yükseliyor.kendimi ilacada çok alıştırmak istemiyorum.doktor 3-4ay olmazsa gel dedi eğer olmazsa o zaman eşimle giderim ama inşallah olur o zamanaAnladım daha yasın cok genç ama neden sadece sen gttin dr a ?
Eşinde bir sıkıntı olabileceği ihtimali gelmedi mi aklınıza
Ama bence daha cok erken
30 a kadar yolu olmalı
Daha cok gencsin ya gez toz
İnşallah canım hayırlısı olur ınşallah
Olmama ihtimali dedigin sey 3 ay beklemekse.. Ohoo.. Canim senin cocugun olmuyo diye bisey yok ki..
Kendini tribe sokma hic.
Soyluyorum ama ben senden beterdim.. Bnm vucudum spermleri yok ediyo falan diye deli deli dusunmeye baslamistim
Noldu.. 4. ay hamile oldugumu ogrendim. Cuma gunuydu. Pzt de dustugunu.. İkinciye ne gun saydim.. Ne ay.. Hala da bilmem kac ay sonra oldugunu. Hemde bi korunduk bi korunmadik. İstedigimden bile emin degildim. O ara oldu. İyi ki de oldu.
Velhasil kelam takma.. Olur Allahin izniyle.
Anladım cok istiyorsun ya o bakımdan dedimBen adet düzensizliği için gittiğimde öğrendim prolaktin yüksekliği m olduğunu ama o zaman kendimi çocuk için hazır hissetmiyordum.1bucuk yıl korunduk.düşünmeye başlayınca tekrar gittim prolaktin hormonunu yüzünden mi acaba diye.doktor ilaç verdi bikac hafta kullandım biraz düştü ama çok çabuk yükseliyor.kendimi ilacada çok alıştırmak istemiyorum.doktor 3-4ay olmazsa gel dedi eğer olmazsa o zaman eşimle giderim ama inşallah olur o zamana
3-4 ay daha olmazsa gideriz artık esim hemen olmadı 2ayda diye gitmez o benim kadar aceleci değil malesef. Ama gerek kalmadan olur ınşallahAnladım cok istiyorsun ya o bakımdan dedim
En azından eşinde de bi sıkıntı var ise bu aşamada o da tedavi olur diye
Allah gönlüne göre versin inş sağlıklı hayırlı bir yavru:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?