- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Cok konu açtım birkaç gündür ama farklı bakış açısı ve yorumlarınız ama cok iyi geliyor..
Sorunuma gelecek olursam, 5 hafta sonra düğünüm var. Önceki konumda ev yeni eksikleri var o yüzden yerleşemedik diye anlatmıştım.
Aşırı streslendim. Nişanlım cok rahat bu konuda. Gün boyunca çalışıyor, akşam bi konu konuşsak seri cevap vermez. Çevresi çok,arkadaşlarıyla takılır. Eve gelir Hemen uyuyakalır.
Sitem ettiğimde “ ben bizim için çalışıyorum, bekarlığın şu son günlerinde arkadaşlarımlayım, evlenince zaten böyle olmayacak, her akşam birlikteyiz “ vs diyor O an yumusuyorum sonra yine sinirlerim bozuluyor. Sevgililik döneminde cok iyiydik. Sanki bir uzaklaşma var bir şeyler eksik ya da bana öyle geliyor
Değerli yorumlarınıza ihtiyacım var..
Ya normalde bizde buluşuruz. Evimiz hakkında konuşuruz. Bize sık gelir vs ama yine de neden böyle oldum bilmiyorumgelin evden çıkıncaya kadar eksiği bitmez
inşallah nişanlın her zaman böyle değldir
bunun hastalığı var hamileliği var sürekli arkadaşlarıyla gezen birisisiyse çok çekersin sakın evlenince çok yüz verme otursun evinde
yoksa bakmışsınız sürekli arkadaşlarıyla gezmeye gidiyor sana sormadan program yapılmış bile
Ya normalde bizde buluşuruz. Evimiz hakkında konuşuruz. Bize sık gelir vs ama yine de neden böyle oldum bilmiyorum
Oda baya stresli evet haklısınız öyle yapayım :)Doğru söylüyor nişanlınız zaten streslidir bırak gezsin tozsun şimdiden başlama.
Evet ya tamda öyle hislerimi dile getirdiniz.kızlar evlenip ilk ayı çıkarıncaya kadar
bir tarafına öküz oturmuş ama heyecanlıymış gibi oluyor
ve
birşeyler ters gidecek korkusu ile aile nişanlı darlandırılıyyor
sıkıntı yapmayın herşeyi
herşey olacağına varır
Evlenince öyle olmayacağını hiç sanmıyorumCok konu açtım birkaç gündür ama farklı bakış açısı ve yorumlarınız ama cok iyi geliyor..
Sorunuma gelecek olursam, 5 hafta sonra düğünüm var. Önceki konumda ev yeni eksikleri var o yüzden yerleşemedik diye anlatmıştım.
Aşırı streslendim. Nişanlım cok rahat bu konuda. Gün boyunca çalışıyor, akşam bi konu konuşsak seri cevap vermez. Çevresi çok,arkadaşlarıyla takılır. Eve gelir Hemen uyuyakalır.
Sitem ettiğimde “ ben bizim için çalışıyorum, bekarlığın şu son günlerinde arkadaşlarımlayım, evlenince zaten böyle olmayacak, her akşam birlikteyiz “ vs diyor O an yumusuyorum sonra yine sinirlerim bozuluyor. Sevgililik döneminde cok iyiydik. Sanki bir uzaklaşma var bir şeyler eksik ya da bana öyle geliyor
Değerli yorumlarınıza ihtiyacım var..
Halı perde gelinlik vs. Yatak almadık mesela5 hafta kısa bi süre dğeil ki. illa ki halledersiniz. eksik dediğiniz ne? yatacak yer varsa tamam, gerisi düğünden sonra da halledilir.
YaaEvlenince öyle olmayacağını hiç sanmıyorumEn fazla 1-2 ay sizinle takılır, sonra yine aynı şeyler eve gelir ve uyur. Bir anda geleceği gördüm sanki.
Halı perde gelinlik vs. Yatak almadık mesela
Esyaları da daha yeni aldık. Ekim 15 gibi gelicek. Eşyalar geldiği zaman yatak perde halı hallederz fln diye konuşmuştuk. Bi de bahsettim ya nişanlım cok raht bir şekilde hallolcak diyore neden şimdiye kadar almadınız?
Esyaları da daha yeni aldık. Ekim 15 gibi gelicek. Eşyalar geldiği zaman yatak perde halı hallederz fln diye konuşmuştuk. Bi de bahsettim ya nişanlım cok raht bir şekilde hallolcak diyor
Bende de cokDüğün stresi falan vardır üstüne fazla gitmeyin
Aynı şehirdeyizaynı şehirde değil misiniz?
İnşallah öyle olur teşekkür ederimBenim eşimde öyleydi nişanlıyken 1 ay olacak nerdeyse şimdilik çıkmadı çıkmam diyor çıkarsa da benle çıkıyor bende çok problem yapmıştım nişanlıyken ama çok şükür umduğum gibi olmadı şimdilik sende içini ferah tut bekarlık zamanları evlenince kat kat azalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?