Sanki birşey unuttum.

Aklıma şey geldi. Hicbir sey olmasa bile kesinlikle birşeyler oldu
Sakasi bir yana bana da oluyor bu. Ben birsey yapmayi unuttum kesin ama ne acaba diye oturup dusundugum cok oldu. Ben normal goruyordum bunu. Garip miymis ki

Hahahah aynen hicbisey yok ama kesin bisey var ve ben bilmiyorum.
Nebileyim ben de normal goruyordum arada olmasini ama canim sıkıldı bu duruma bu aksam.

Bir de arkadaslar konudan ayri bir aleme atlayacagim ama asiri canımı sıkıyor. Bir etek gordum alacagim ama uzerine kombin yapacagim hersey ve benzeri şeyler tukenmişti ve bu cok sık oluyor. Kiyafetleri kombin yaparak almam lazim biliyorum ama olmuyor son bikac seyi tek parca olarak aldim ve kombinleyemedim asiri canimi sikti bu durum ya sanki herkes herseyi benden once goruyor aliyor hicbiseye yetisemiyorum. Bu millete haber mi gidiyor şu urun var koşun alın diye

İlerki süreçte takıntı haline gelebilir mi?
Umarım kendiniz üstesinden gelebileceğiniz bir durumdur

Ne kadar geyiğe de dönse çocukluğa inmek lazım belki de
Bazı anlamlandıramadığım hislerimin eski yaşantılarımla ilgisini buldum, bulamadıklarım da vardır.
Önemsiyorum aslında bu konuyu.

Ben de cocuklugumdan kaldigini dusunuyorum ama tam olarak anlam veremedim henuz.

Aa ahh.aynen tamda dedgin gibi bişey unuttum ama ne içimde bir huzursuzluk .malesef bende sendenim

İlerki süreçte takıntı haline gelebilir mi?
Umarım kendiniz üstesinden gelebileceğiniz bir durumdur

Bilmiyorum. Gunluk hayatimda rahatsiz olmaya baslarsam yardim almak isterim zaten ben farketmesem bile takinti haline getirirsem eşim farkeder cunku onunla da konuşurum genelde kafama takilanlari.

Bence hala normal. Valla ben cocuk- ev- is- koca- kendim beşlemesi icinde gayet saglikli kalmisim bence. Bugunüme sukur yani

Diger sıkıntına birsey diyemeyecegim. Ben tesetturluyum valla gidip direkt hazir takimlardan aliyorum isi cozuyorum. Bir de onu bunu kombinlemekle kafa patlatamam

Ben markalarin internet sitelerinden daha cok aliyorum cunku magazalarda olmayabiliyor hersey. Hesapta ekonomik kriz var biber alamiyorduk filan ama masallah ayakkabi, kiyafet zor buluyorum devamli tukeniyor benim istediklerim. İndirimlerden asla bisey alamiyorum zaten benden önce yoluyorlar heryeri.

Valla bedenimden oturu int. Alisverisini cocuktan sonra biraktim Malum dogum kilolari. Orta halli tesettur magazalari isimi hallediyor cogu zaman.
Bir de ekonomik kriz bence de bir kesimi cidden teget gecmis Daha bugun esime gelir gider hesabi yaparken sanirim sadece biz fakiriz dedim O da bana onay verdi. Cunku maasa daha 1 hafta var ve biz yarin mutfak alisverisi yapmaliyiz. Sebze meyvelerden bir tane alsak ayi anca tamamliyoruz
Birileri surekli aliyor,yiyor,iciyor ama o biz degiliz yani

Ben kısa sürede yapacağım çok iş olduğunda birşeyleri unuturum Çünkü beynim o an bir çok işi yapmaya konsantre olmaya çalışıyor aklımda bunların planı gidip gelirken birden birşey unuttum diyorum iki saniye düşünüp neydi neydi derken bir anda ne olduğunu hatırlıyorum
Bunun etkisi olsa gerek bazende boş boş dururken birşey yapacaktım neydi diyorum ama unuttuğum birşey yok

Bu hayatın içinde bu kadar ufak düşüncelerle kurtulabilmisse ruhunuz, şükür edin. :)

Hepimiz hasarliyiz. Beynimizin bir köşesi hep sinyal veriyor. Bize düşen çok düşünüp takıntı haline getirmemek.

Bana göre bunun en önemli kuralı , fazla dillendirmemek. Dillendikce pekişiyor.

Cidden öyle hergun sitelere bakiyorum ama yetişip begendigimi zar zor alabiliyorum ya da alamiyorum hemen saldiriyorlar.

Yarina nohut pisirecektin,onu islamayi unuttun:)
Yanina pilav icin pirinci de ayikla unutmadan,dondurucudan da tavuk cikar sote yaparsin yanina

Bende en fazla arada cok bunalirsam eşime anlatiyorum oyle uzerine cok dusunup konusmuyorum ama bu aksam ayri bir sıkıldım. Hem canimi sıkan sey hem de bu unutma hissi...
Bendeki hasarlar cok oldugu icin anlam veremiyorum bence hangisinden sebep diye

Ya bende de var bu hatta şuan bile oluyo netten bişeye bakcaktım ne olduğunu unuttum iyi mi düşün dur şimdi pof.

Bır sorunu kendımızde takıntı gıbı gorunce o sey omru bıllah bızım takıntımız olarak yapısıyor uzerımıze ondan unuttmussanda amaan sonra aalırım de dert etme. Ben de evden cıkarken anahtarı alırım mesela canta ma atarım tam evden cıkınca ezım anahtarı aldınmı fıye sorar soyle bır dusunurum hemen cantama bakrım. Yanıma aldıgımı bıldıgım halde yıne emın olmak ıcın tekrar bakarım. O yuzden yarına plan yapıyorsak elımze bır kagıt kalem lıste yapıp aksamdan hazır edıp ertdsı gun rahat rahat ısımızı gormek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…