Aklıma şey geldi. Hicbir sey olmasa bile kesinlikle birşeyler oldu
Sakasi bir yana bana da oluyor bu. Ben birsey yapmayi unuttum kesin ama ne acaba diye oturup dusundugum cok oldu. Ben normal goruyordum bunu. Garip miymis ki
İlerki süreçte takıntı haline gelebilir mi?Cok zorunda kalmadikca yani tedavilik olmadikca tercih etmeyi düşünmüyorum. Daha once 2 farkli psikologla bir süre denedim ama kendimi açmakta sikinti yaşiyorum, neden bilmem tam anlamiyla durust olmuyorum boşuna gidiyor. Sonucta para verdigim icin beni dinleyen insan diyorum ve içimden oturup laf anlatmak gelmiyor. Burada daha acik anlatiyorum ve kesin çözüm gelmeyecegini bilsem de anlatmış oluyorum.
Ne kadar geyiğe de dönse çocukluğa inmek lazım belki de
Bazı anlamlandıramadığım hislerimin eski yaşantılarımla ilgisini buldum, bulamadıklarım da vardır.
Önemsiyorum aslında bu konuyu.
İlerki süreçte takıntı haline gelebilir mi?
Umarım kendiniz üstesinden gelebileceğiniz bir durumdur
Bence hala normal.Hahahahaynen hicbisey yok ama mesin bisey var ve ben bilmiyorum.
Nebileyim ben de normal goruyordum arada olmasini ama canim sıkıldı bu duruma bu aksam.
Bir de arkadaslar konudan ayri bir aleme atlayacagim ama asiri canımı sıkıyor. Bir etek gordum alacagim ama uzerine kombin yapacagim hersey ve benzeri şeyler tukenmiş oluyor. Kiyafetleri kombin yaparak almam lazim biliyorum ama olmuyor son bikac seyi tek parca olarak aldim ve kombinleyemedim asiri canimi sikti bu durum ya sanki herkes herseyi benden once goruyor aliyor hicbiseye yetisemiyorum
Bence hala normal.Valla ben cocuk- ev- is- koca- kendim beşlemesi icinde gayet saglikli kalmisim bence. Bugunüme sukur yani
Diger sıkıntına birsey diyemeyecegim. Ben tesetturluyum valla gidip direkt hazir takimlardan aliyorum isi cozuyorum. Bir de onu bunu kombinlemekle kafa patlatamam
Valla bedenimden oturu int. Alisverisini cocuktan sonra biraktimBen markalarin internet sitelerinden daha cok aliyorum cunku magazalarda olmayabiliyor hersey. Hesapta ekonomik kriz var biber alamiyorduk filan ama masallah ayakkabi, kiyafet zor buluyorum devamli tukeniyor benim istediklerim. İndirimlerden asla bisey alamiyorum zaten benden önce yoluyorlar heryeri.
Valla bedenimden oturu int. Alisverisini cocuktan sonra biraktimMalum dogum kilolari. Orta halli tesettur magazalari isimi hallediyor cogu zaman.
Bir de ekonomik kriz bence de bir kesimi cidden teget gecmisDaha bugun esime gelir gider hesabi yaparken sanirim sadece biz fakiriz dedim O da bana onay verdi. Cunku maasa daha 1 hafta var ve biz yarin mutfak alisverisi yapmaliyiz. Sebze meyvelerden bir tane alsak ayi anca tamamliyoruz
Birileri surekli aliyor,yiyor,iciyor ama o biz degiliz yani
Yarina nohut pisirecektin,onu islamayi unuttun:)İyi geceler.
Şuan tamda yine aynı hisleri yaşarken bu sefer konu açacağım dedim. Evet! Sanki bir şey unuttum, birşey eksik, birşey yapacaktim. Ama ne yapacaktım?
Gayet normal normal takılıyorken içime bir sıkıntı geliyor birşey canımı sıkıyor gibi bir huzursuzluk. Bunun sonucunda genelde unuttuğum birşey hatirlamiyorum veya başimiza felaket şeyler gelmiyor her zaman. Ama sanki birşey eksik...
Eşime de anlatıyorum ama çok anlamiyor, beni anlamak için psikoloji kitaplari aldi ama okuyamadı daha
Bu birşeyi nasıl bulacağım?Ya da o birşeyi nasıl aramayacağım?
Bu hayatın içinde bu kadar ufak düşüncelerle kurtulabilmisse ruhunuz, şükür edin. :)
Hepimiz hasarliyiz. Beynimizin bir köşesi hep sinyal veriyor. Bize düşen çok düşünüp takıntı haline getirmemek.
Bana göre bunun en önemli kuralı , fazla dillendirmemek. Dillendikce pekişiyor.
Yarina nohut pisirecektin,onu islamayi unuttun:)
Yanina pilav icin pirinci de ayikla unutmadan,dondurucudan da tavuk cikar sote yaparsin yanina
Duduklu tenceren yok kesin:))5 yillik evliyim nohutu 1 kere pişirmisim aklima o geldi
Duduklu tenceren yok kesin:))
Ben de esim icin pisiriyorum,ama duduklu sart:))
İcindeki kagitta yazan yonergelere uyun,kisik ateste kullanin bir sey olmaz:)Duduklum var setin içinde gelen ama hiç kullanmiyorum. Beni korkutuyor düdüklü
İcindeki kagitta yazan yonergelere uyun,kisik ateste kullanin bir sey olmaz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?