Bulana kadar ruhun daralıyor değil mi? Aynısından bende de oluyor. Çok sinir bozucu bir durum. Ama aklıma gelince de öyle rahatlıyorum kiİyi geceler.
Şuan tamda yine aynı hisleri yaşarken bu sefer konu açacağım dedim. Evet! Sanki bir şey unuttum, birşey eksik, birşey yapacaktim. Ama ne yapacaktım?
Gayet normal normal takılıyorken içime bir sıkıntı geliyor birşey canımı sıkıyor gibi bir huzursuzluk. Bunun sonucunda genelde unuttuğum birşey hatirlamiyorum veya başimiza felaket şeyler gelmiyor her zaman. Ama sanki birşey eksik...
Eşime de anlatıyorum ama çok anlamiyor, beni anlamak için psikoloji kitaplari aldi ama okuyamadı daha
Bu birşeyi nasıl bulacağım?Ya da o birşeyi nasıl aramayacağım?
Bulana kadar ruhun daralıyor değil mi? Aynısından bende de oluyor. Çok sinir bozucu bir durum. Ama aklıma gelince de öyle rahatlıyorum ki
Amaaan unuttuysam unuttum zaten çok önemli olsa unutmazdım diyin
Ben çok planlı yaşarım o yüzden unutma durumum çok olmaz. Sürekli kafamda saatli planlamalar vardır. Evden çıkarken bile alarmimi ise ulaşana kadar kapatmam hep ertelemeye alırım. Bu arada şunu şunu yapcam filan derim. Temizlik yaparken bile bir sıra ve süre düzenim olur. Bu arada unuttuğum birşey mi var acaba duygusu gelince de amaaan boşver derim :))
Bilinçaltında oluşmuş bir hasar sana bunu hissettiriyor
Bana kalırsa
Ben de keşke bir şeyleri unutsam diye dua ediyordum. Bana zarar veren insanları, yaşadıklarımı... Eğer çok sık olmuyorsa sorun yok, hepimizde oluyor zaman zaman ama sürekli olarak oluyorsa üzerinde durmanız gerekiyor. Psikolojik bir şey de olabilir.
Kötü bir anıyı unutmaya çalışıyor gibisin
Bir uzmandan yardım alsanızBana da öyle geliyor cunku normalde çok düzenli, asiri düzen takintili biri degilimdir. Unuttugum şeyler oluyor çokta takmiyorum ama bazen yoktan yere böyle bir şeyler oluyor.
Bir uzmandan yardım alsanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?