• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanki bosluktayim

jan_dark

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2014
18
9
3
44
Kizlar Merhaba
Ben 34 yaşında hala bekar biriyim. Derdim de bu. Kimse beni beğenmiyor istemiyor. Kötü biri de degilim ama anlamıyorum her gece agliyorum uzuntumden artık hayatın tadı kalmadı mümkün olduğunca hayal kurmamaya çalışıyorum galiba bu da benim imtihanim aranızda bu durumda olan var mı? Acikcasi yalnızlık kaderim diyorum artik

Buraya simdi motive amacliiii ne dahhha cok gencsin acelen ne ben 50de evlendim vs diyenler dolusacak ama bosver durumuna uzuldum sonuc olarak hepimiz biliyoruz 34 evlenmek isteyen belki bebek isteyen bi bayan icin zor daha ne kadar beklesin abartiyorsunuz durumu buarada calisiyor musun ? Ve daha once sevgilin filan oldumu gorucu usulune nasil bakiyorsun ?

33 yaşındayım yalnızım..Pek te memnunum...
Hayatın tadı evlilikte mi bulunuyor?
Çevrenize yeterince bakmıyorsunuz o halde.
Allah başka dertlerle imtihan etmesin inşallah.
Yapmayın kendinize bunu..

Birilerine kendinizi istetmeye ya da beğendirmeye çalışmayın bir de, insanlara itici gelebilir.

kımse benı begenmıyor ıstemıyor da nedır cnm ya Allah askına erkek dedıgın ne kı sen onları sececeksın onlar degıl ..

33 yaşındayım yalnızım..Pek te memnunum...
Hayatın tadı evlilikte mi bulunuyor?
Çevrenize yeterince bakmıyorsunuz o halde.
Allah başka dertlerle imtihan etmesin inşallah.
Yapmayın kendinize bunu..

Birilerine kendinizi istetmeye ya da beğendirmeye çalışmayın bir de, insanlara itici gelebilir.

Istetme yada begendirmeye çalışma gibi bişey asla yapmıyorum zaten ama etrafimdaki bütün yasitlarim evli

Kizlar Merhaba
Ben 34 yaşında hala bekar biriyim. Derdim de bu. Kimse beni beğenmiyor istemiyor. Kötü biri de degilim ama anlamıyorum her gece agliyorum uzuntumden artık hayatın tadı kalmadı mümkün olduğunca hayal kurmamaya çalışıyorum galiba bu da benim imtihanim aranızda bu durumda olan var mı? Acikcasi yalnızlık kaderim diyorum artik
neden hala bekarsın bılıyor musun? evlenmeyı cok ıstedıgın için ;)
istedıgımız seyler genelde en beklenmedık anlarda olur. aramayı ve ıstemeyı bırak
dogru zamanı gelınce olacaktır.

Siz önce özgüven probleminizi çözün,siz kendinizi beğenmezseniz kimsenin sizi beğenmesini beklemeyin.
"Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır."

Neyi hayatı ızın merkezine koyarsanız o kaçar sizden. Evliliği koyarsanız evlenemezsiniz. Başarıyı koyarsanız başarısız olursunuz. Çekim yasasıyla ilgili üç beş bişey okursanız hayatınızda yeni bir sayfa açabilirsiniz bence.

Evli olup mutsuz olmaktansa bekar olup mutsuz olmak daha iyi.. Hiç değilse kendiniz için üzülüyorsunuz 3 kuruşluk değmez insanlar için değil... Rahat olun ağlayıp üzmeyin kendinizi illa anlaşabilecginiz sevebileceginiz birisi çıkacaktır karsınıza Allah sağlık sıhhat versin , ölümden baska herseyin çaresi var:KK25:

Beklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. Bu, evrenin ‘sen bakarken soyunamıyorum’ deme şeklidir.// İskender

bu sözü neredeyse hayat felsefem haline getirdim. çünkü bu tezi doğrulayacak çok şey yaşadım son zamanlarda. o kadar garip ki. evrene bir şeyin sinyalini ne kadar çok gönderirsen o kadar uzaklaşıyor itiyorsun sanki. ve beklemeyi bıraktığın anda sana geri dönüyor. kabullenici olmak gerek bazen. nötr olunca üzülmüyorsun da..

34 yasiniza kadar illa kismetleriniz cikmistir herhalde ?
bir arkadasim var oda sizin gibi söylenirdi..halbuki birsürü erkekle görüsüyordu tanisiyordu ama onlari begenmiyordu istemiyordu sonra da oturup kimse beni sevmiyor diyordu :KK14:

Bak kendine sohbet topıgıde buldun bacı ne yapcab evlenipte başımız goğe ermedi bekarlık sultanlık. Bunaltma kendini.

Ay ben 23 yasindayim evlendim de ne oldu, ana babadan kardesten uzak es dost akrabadan biihaber ...
Hem de calismiyorum dusunebiliyor musun ne kadar kotu, surekli kaynanamin ifadesiyle yi yu otur yi yu otur. Esimle mutluyum cok sukur ama bazen keske ozgurlugumun tadini cikarsaydim doysaydim da sonra evlenseydim diyorum. Begenilmeme konusuna gelirsek te o sizden kaynaklaniyor, siz kendinizi ne kadar sever ve begenirseniz etrafinizdakiler de ayni sekilde begenir.

Back
X