• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanki bosluktayim

ACELEN NE DIYENLERE YUH DIYORUM !!!

ANNE OLMAK ISTIYOR BELLI KI.SONUCTA BİYOLOJIK YASI GEÇTİ GEÇİYOR..BELKİ DE GECE YASTIGININ DIGER TARAFINDA BİR SICAKLIK BİR NEFES ISTIYOR.HAFTASONU EL ELE GEZEBILECEGI BİR EŞ.. YOK EVLENICEKSIN DE NOLUCAK MUHABBETIYLE COK YARDIMCI OLDUNUZ VALLA ,SAĞOLUN ....

KONU SAHIBI ARKADAŞIM; CEVREN AKRABA KISMIN GENIŞ MI?YADA YALNIZ MI YAŞIYOSUN? GÖRUCULERE BAKIŞ AÇIN NASIL...?

Kizlar Merhaba
Ben 34 yaşında hala bekar biriyim. Derdim de bu. Kimse beni beğenmiyor istemiyor. Kötü biri de degilim ama anlamıyorum her gece agliyorum uzuntumden artık hayatın tadı kalmadı mümkün olduğunca hayal kurmamaya çalışıyorum galiba bu da benim imtihanim aranızda bu durumda olan var mı? Acikcasi yalnızlık kaderim diyorum artik

yaşınızda ne var anlamadım gayet normal bence. okul mu okudunuz mu veya çalşıyormusunuz neden beğenmiyor istemiyor lafına takılıyorsnuz.'' her çiçekten vakti gelince bal alınır'' demekki sizin için o vakit daha gelmemiş doğru insan çıkmamış dua edin hakkınızda hayırlısı olsun..Boşa ağlıyorsun özgüvenini yüksek tut öncelikle kendine inan sağlam at adımları ki zaten herşey evlenmekte değil.

Küçükken okuduğumuz masallar yüzünden bunlar oluyor bence. Mutsuz genc kiz, prince charming tarafından mutsuz hayatından kurtarilir ve they lived happily ever after diye masal sona erer.
Çok samimi olarak söylüyorum, kendi kendine mutlu olmayan biri başka biriyle de mutlu olamaz.
Mutlu evlilik denilen şey için çok bedel ödeniyor, inan.

Back
X