Sanki Brad Pitt'le Beraberim !!

hurremland

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2011
4.341
15
0
Diğer
Selam Hanımlar

Erkek arkadaşıma aşık olan kadınların sayısını sayamadım valla asılan asılana bırkac tanesı benımle münakaşaya bıle gırdı yanı.
Bıktım artık yaaa sinek küçük ama mide bulandırır zarar vermeseler bıle sinir bozuyorlar.Sankı dunyanın en yakısıklı en zengın en karızmatık en en en en adamı :))
Artık sinir olmaya başladım .
İnsan sevgilisinin onları sevmedıgını bılse bıle rahatsızlık duyuyor.Benım sewgılıme benım gıbı duygular besleyen kımse olsun ıstemıyorum gıcık oluyorum yaaa.
Sizinde var mı boyle olaylarınız, alıntı yapmadan cevaplayınız lutfen

bende diyorum ya bu kızlarda sorun var yada bizimkisi yuz veriyor benim uyus oldugum hayatında benim oldugumu bile bile samimi davranan kadınlar ama diyorumya bizimkilerde ısıkmı yakıyor anlamadım gitti

bende diyorum ya bu kızlarda sorun var yada bizimkisi yuz veriyor benim uyus oldugum hayatında benim oldugumu bile bile samimi davranan kadınlar ama diyorumya bizimkilerde ısıkmı yakıyor anlamadım gitti

hehe gwencım bu gece ıkımızde dertlendık konu actık,valla sekerım ya bızımkıler capkın yada kadınlar fırlama yada ıkısı yanı ben anlamadım

benim eşime de hala yapılan iltifatları duyuyurum kulağımla...ilk zamanlar takıyordum sinir oluyordum, dört sene olcak evleneli, aman diyorum artık takmıyorum...eşimin beni sevdiğine eminsem, neden takıp kafamı ağrıtayım...ohh çatlasınlar...:)

artık rahmetlı olan eskı sevgılme mahallenın bütün kızları hastaydı..

hatta ben kız arkadaslarım bıle cagırsana sevgılını, arasana gelsın yakınlardaysa fln dıyolardı..

hatta benden olaylı bır sekılde ayrılmasına ragmen cok gecmeden hemen nısanlanmıstı..

bazen dıyorum bu hemcınslerımızde hıc mı gurur yok.. hemen atlıyolar yakısklı erkek gördüler mı..

öncelikle başın sağolsun canım çok uzuldum ..
malesef bazı kadınlar gercekten cok gurursuz hatta terbıyesız

benim de başıma geldi..bigün avmde nişanlımla geziyoduk (o sırada başka bişeye bakıyodum) uzaktan izliyorum nişanlım baktığımı farketmiyo.bi kadın geldi nişanlıma gülümsedi..nişanlım başka tarafa çekildi..kadın yine görüş hizzasına girdi ve gülümsemeye devam etti, sonra tanışsak olmazmı dedi.nişanlım da tek kelime söylemeden yüzüğü göstrdi arkasını döndü gidiyodu ki kadın

olsun daha iyi diye bağırdı..

o an gözümde şimşekler çaktı salon kadını çizgimden çıktımm :)))
Allah yarattı demedim daldım kadına bi güzel de dövdümm ohh rahatladımm :)

Erkek arkadaşımın tipi ve kişiliği açısından çok olumlu şeyler duyuyorum örneğin ; X'i klonlayabilsek keşke gibi :) Kıskanmıyor değilim ama biliyorumki o benim, benimle güvenim sonsuz

ay ınanmıyorummmm daha iyi mi dedi bide pişkinliğe bak valla ne ınsanlar var oh ıyı yapmıssın valla butun stresını atsaydın ustunde:))

Iffetsizligin, ahlaksizligin en önce gideniymis bu bayan. Allah islah eylesin! Cok sinirlendim
Zaten bastan beri ne oldugu belliydi birde en son dedigi tamamen niveau'sunu ortaya koydu

İki ex'im de böyleydi ama ben deli olmazdım aksine beğenilmesi hoşuma giderdi. Nasılsa benim der, koluma takar gezerdim.
Ha sonra aldatıldım orası ayrı
Ama hamurunda yoksa adamın kötülük boşver beğensinler sen de gurur duy, siz anca bakarsınız, esas kadın benim diye gez

canım ben hıc bı erkegın hamurunda kotuluk olmadıgına ınanmıyorum malesef

Benim askim öyle dikkat cekici degildir, öyle durumlarlada hic karsilasmadim.
Ama o durumlarla o karsilasiyor
belli etmemeye calissada cok sinirleniyor.
Bu konu icin sinirlenincede okadar tatli oluyor ki, yerim ben onu yaa

aynı dertten bende muzdaribim yanında ben olmama ragmen agızlarının suyu akıyooo yuh yanııı

arkadaşlar ben ne düşünüyoprum biliyomusunuz?bi erkeğin kız arkadaşı olunca yada eşi bazı yoldan çıkmışlara daha da tatlı geliyo ...bence sağlam bi ilişkileri onlara değer verecek birileri olmadığından olanı kıskanıyolar.bende böylelerini parçalayasım geliyo.benimde iş yerinde dengesizin biri eşimin koluna girmişti aldı ağzının payını benden değil ya eşimden kesti sesini...

Evet, bunu duymuştum. Bir erkek sadık ve dürüst bir ilişki kurduğu zaman, onun kıymetli bir erkek olduğunu düşünüp dadanıyorlarmış :26:

aynen sana katılıyorum canım hatta artık evli erkekler daha çekici geliyoki hazır erkekkk üstü ütüleniyoo karısı sayesinde zengin oluyo araba alıyo ev alıyo bekar oglanları begenmeyenler çokk

konu sahibi sanki içimi okudun benimde erkek arkadaşım baya dikkat çeker boylu posludur onun ve benim çevremdeki herkes çok yakışıklı olduğunu söyler ama bu beni rahatsız ediyor, zaten var olan özgüvenini daha bi katlıyor.
bizde bigün avm deyiz, ben lavaboya kadar gittim erkek arkadaşımda atm den para çekiyordu bi çıktım bi baktım erkek arkadaşımın yakınında sarışın etekli topuklu ayakkabılı bi kız dikiliyor bakıyor süzüyor filan beni aldı bi gülme saçma sapan, gitsene ağzının payını ver dimi şaka bi yana gerçekten bu tarz kadınları gördükçe hemcinsim olduğu için beni bi iğrenme alıyor, yazık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…