- Konu Sahibi hurremland
-
bende diyorum ya bu kızlarda sorun varyada bizimkisi yuz veriyor benim uyus oldugum hayatında benim oldugumu bile bile samimi davranan kadınlar ama diyorumya bizimkilerde ısıkmı yakıyor anlamadım gitti
artık rahmetlı olan eskı sevgılme mahallenın bütün kızları hastaydı..
hatta ben kız arkadaslarım bıle cagırsana sevgılını, arasana gelsın yakınlardaysa fln dıyolardı..
hatta benden olaylı bır sekılde ayrılmasına ragmen cok gecmeden hemen nısanlanmıstı..
bazen dıyorum bu hemcınslerımızde hıc mı gurur yok.. hemen atlıyolar yakısklı erkek gördüler mı..
benim de başıma geldi..bigün avmde nişanlımla geziyoduk (o sırada başka bişeye bakıyodum) uzaktan izliyorum nişanlım baktığımı farketmiyo.bi kadın geldi nişanlıma gülümsedi..nişanlım başka tarafa çekildi..kadın yine görüş hizzasına girdi ve gülümsemeye devam etti, sonra tanışsak olmazmı dedi.nişanlım da tek kelime söylemeden yüzüğü göstrdi arkasını döndü gidiyodu ki kadın
olsun daha iyi diye bağırdı..
o an gözümde şimşekler çaktı salon kadını çizgimden çıktımm :)))
Allah yarattı demedim daldım kadına bi güzel de dövdümm ohh rahatladımm :)
benim de başıma geldi..bigün avmde nişanlımla geziyoduk (o sırada başka bişeye bakıyodum) uzaktan izliyorum nişanlım baktığımı farketmiyo.bi kadın geldi nişanlıma gülümsedi..nişanlım başka tarafa çekildi..kadın yine görüş hizzasına girdi ve gülümsemeye devam etti, sonra tanışsak olmazmı dedi.nişanlım da tek kelime söylemeden yüzüğü göstrdi arkasını döndü gidiyodu ki kadın
olsun daha iyi diye bağırdı..
o an gözümde şimşekler çaktı salon kadını çizgimden çıktımm :)))
Allah yarattı demedim daldım kadına bi güzel de dövdümm ohh rahatladımm :)
İki ex'im de böyleydi ama ben deli olmazdım aksine beğenilmesi hoşuma giderdi. Nasılsa benim der, koluma takar gezerdim.
Ha sonra aldatıldım orası ayrı
Ama hamurunda yoksa adamın kötülük boşver beğensinler sen de gurur duy, siz anca bakarsınız, esas kadın benim diye gez
canım ben hıc bı erkegın hamurunda kotuluk olmadıgına ınanmıyorum malesef
arkadaşlar ben ne düşünüyoprum biliyomusunuz?bi erkeğin kız arkadaşı olunca yada eşi bazı yoldan çıkmışlara daha da tatlı geliyo ...bence sağlam bi ilişkileri onlara değer verecek birileri olmadığından olanı kıskanıyolar.bende böylelerini parçalayasım geliyo.benimde iş yerinde dengesizin biri eşimin koluna girmişti aldı ağzının payını benden değil ya eşimden kesti sesini...
arkadaşlar ben ne düşünüyoprum biliyomusunuz?bi erkeğin kız arkadaşı olunca yada eşi bazı yoldan çıkmışlara daha da tatlı geliyo ...bence sağlam bi ilişkileri onlara değer verecek birileri olmadığından olanı kıskanıyolar.bende böylelerini parçalayasım geliyo.benimde iş yerinde dengesizin biri eşimin koluna girmişti aldı ağzının payını benden değil ya eşimden kesti sesini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?