Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benm sevgilimede asılan kızlar mevcut hatta en son bi tanesi evliydi sevgilime cok yakışıklısın falan demiş gerizekalı ben bide aşırı kıskancım deliriyorum sinirden napıcaz bilmiyorum
benm sevgilimede asılan kızlar mevcut hatta en son bi tanesi evliydi sevgilime cok yakışıklısın falan demiş gerizekalı ben bide aşırı kıskancım deliriyorum sinirden napıcaz bilmiyorum
ben alıştım sanırım aaartık sevgilime asılmalarına zamanında o kadar çok şeyle karşılaştım ki aşk itirafları mı dersin elimden almaya çalışanlar mı dersin ilk zamanlarda kuduruyordum off nasıl kıskanıyordum ama şimdi de kıskanıyorum gerçi aklımdan o kızıı en yüksek bir binadan saçlarından tutup aşağıya atasım geliyor gebertesim geliyor
sevgiliniz yüz vermiyorsa o kadınlar birşey yapamaz .bazı erkeklerin hoşuna gider ilgi doğruya doğru .egoları tatmin olur .o yüzden bütün kadınlara flörtöz davranılar .bu kadar çok kadın varsa peşinde böyle bir tip olabilir sevgiliniz .güvenemzsiniz .insanlar kocalarına güvenemiyor yani siz sevgilinize güvenip çevresindeki kadınları suçluyorsunuz .o kadın ne hadle size msj atabiliyor ayrıca ?bu cesareti nasıl buluyor kendinde .bence bunu düşünün .