sanki bütün erkekler benden tiksiniyor ??

Valla okadar rahat gunlerdesinki suan
Karsina senle evlenmek isteyen ciksa bu rahatin bozulacak ben evliyim 25 yasindayim ve evlilige bakis acim artik bu flort en guzeli ya valla bak daha ince flortun oldumu onlarla nasilngidiyordu

Valla benim de elimi bi esim tutmuştu. 25- 26 yaşındaydım. Ama ne desemde boş galiba. Hayırlısı..

Çevrede beğenilen birisiniz ama resminizi gören beğenmiyor mu? Anlamadım fotojenik olmamanın son noktası falan mısınız acaba?

:) :) gece gece güldüm şimdi . Bilmiyorum canlı cansız , filtreli ,filtresiz ,candy camera, retrica farketmiyor galiba :9

1-Erkekler özgür ruhlu, bağımsız bayanlardan hoşlanır.

2-Duygusal boşlugu olan insanlar kendilerini cabuk belli eder..bu da karşı cinsi kaçırır..

Büyük ihtimalle 1.si gibi degilsin ve 2.si gibi davranıyosun...kacıyolar..

illa ki bir nedeni vardır belki sorun karakterindir

çevren beğeniyor da nasıl oluyor da çevrenden bir allahın kulu talip çıkmıyor

bu ne yaman çelişkidir

Benim kafamida karistirdi bu.
Acaba cok sertmi gorunuyor disardan? Belkide kimse curret edemiyor.

Eğer kafa vücut evliliğe kendini endexlemişse, genelde ters tepki verir karşı tarafa.. Benim kardeşimde böyleydi.. Biriyle ilk görüşmeye gideceği zaman kafasında acaba bu sefer olurmu? derdi, uyuz olurdum.. Hep sorardım, sen onu beğendinmi? ya yakışıklı değil ama sempatik, yada yakışıklı ama soğuk, bazen ailesine aşırı düşkün, ana kuzusu gibi.. Ama o hep ısrarla onları bile kabule hazırdı..
En sonunda vazgeçti benim çabalarımla ve olması gereken kişi en olmadık şekilde karşısına çıktı..
Özetle, bu kadar önemsemeyin, şu yaydığınız enerji ile alakalı olabilir.. Hayırlısını dileyin.. Allah gönlünüze göre versin..

Olaylara gercekci yaklas ..cevabi alirsin
Burdan biz bilemeyiz neyin ne oldugunu

saçmalama kız niye tiksinsinler denk düşmemişsindir bazen erkekler beğenir açılamaz..bazen erkek beğenir ama kadına kendini yakıştırmaz yaklaşamaz,nebileyim denk düşememişindir..

Boş verin zamanla o kişi sizi bulur zaten.Hem gerçekten bazı şeyler tipe bakmıyor .

1-) Tek başıma yaşıyorum .Şehir şehir gezebiliyorum.
2-) İş güç uğraşıyorum .Çevremde de çok yansıtmıyorum . AAAA YANLIZIM DOSTLARIM YANLIZIM YANLIZ :)))))

saçmalama kız niye tiksinsinler denk düşmemişsindir bazen erkekler beğenir açılamaz..bazen erkek beğenir ama kadına kendini yakıştırmaz yaklaşamaz,nebileyim denk düşememişindir..
Tüm meselede aynen böyle işte ... Bir türlü düşmüyor. Lise, üniversite,kurslar , atandığım şehir vs ...Tamam çekingen biriyim. Ama çevreme bakıyorum hep kızlara biri beğenip geliyor ediyor

Banada ogretirmisin boyle davranmayi ayni kardesin gibi dsvraniyorum bende illa karsima cikanla olcak gibi biliyorum hata yapiyorum (

Aynı sızın durumdayım güzel sayılırım öküz gibi bakıyorlar ama ne gelen var ne gıden cünkü ben de iş yok bakmıyorum adamlara ,ciddi takiliyorum oyle napayim guleyim mi ozaman da hafif kiz olacagim aman uf bir gun o cesaretli adam cikscak insallah karsima ve tanismaliyiz diyecek hayir desem de birakmayacak biraz ugras lazim herkese evet diyemiyorum.

Banada ogretirmisin boyle davranmayi ayni kardesin gibi dsvraniyorum bende illa karsima cikanla olcak gibi biliyorum hata yapiyorum (
Evli ve acı çeken, kaynana totosu temizleyen, maddi kaygılar yaşayarak sürecek bir hayattansa mis gibi iş güç sahibisin, otur oturduğun yerde derdim hep Ne kadar kendiyle barışık ve mutlu olursan, o kadar çevrene güzel enerji yayarsın, ayrıca SEÇİLEN değil, SEÇEN! ol.. Sen onları beğeneceksin, onlar seni beğense ne beğenmese ne.. Zaten beğendiğin kişi anlar ve ona göre tepki verir, her şey karşılıklıdır. Birde herzaman hayırlı insan çıksın karşıma diye dua et.. Hiç kasma bir şekilde çıkar karşına, sadece kendine ördüğün o bloku kaldır..

Yani sana tavsiye vermek isterdim ama kel-merhem ikilisi :) Bu aralar depresyonda mıyım bilmem ama kendimi cidden yalnız ve sevgisiz hissediyorum
Bizi tanıdılar boşa kaçmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…