canım benim evlenmek değil mesele yani bir ilişki kuramamak , yani bu yaşa kadar olmayınca ...Evlenmezseniz olecekmissiniz gibi bahsetmissiniz. Biraz rahat olun kasmayin. Belki bu yuzden olmuyordur.
Bu gece kısmetin kapalı olduğunu iddia eden üye ne kadar çok bdv deArtık üzerimde psikolojik bir sorun olarak kalacak .Ben lanetlendim galiba . Biri bir şey mi yaptı ?
Kimse beğenmiyor ? Hoşlanmıyor? Sevmiyor?
Yaş 28 .Tüm yaşıtlarım ,kuzenlerim ,arkadaşlarım hatta benden küçüklerde evlendi.
Evlenmeyi geçtim . Ya flört o bile yok.
Yani en bakımsız kızlar , en huysuz kişilerin bile hayatında biri oluyor.
Ya ben daha muhabbete girmeden ya resmimi görse bile kimse beğenmiyor.
Eli yüzü düzgün bakımlı , çevrem tarafından beğenilen iyi insan olarak tabir edilirim.
ya bunları ben mi fark edemiyorum ? ya da onların mı peşime mi düşmesi lazım ? yoksa benim mi bir şey yapmam lazım ?
üzüntüm evlenememek değil ... bir erkek tarafından beğenilmemek , sevilememek
her tanışma dönemi benim için travmaya dönmeye başladı .
biri bana bir şey mi yaptı sanki yakahroluyorum çok üzülüyroum . yanlız başına mı öleceğim zaten ailemden ayrı tek başıma yaşıyorum meslekden dolayı... buraya geldiğimde arkadaş çevrem genişti ama şimdi herkesin sevgili yapmaya başladı.
Duygusal çöküntüdeyim
Bu gece kısmetin kapalı olduğunu iddia eden üye ne kadar çok bdv de
Bu gece kısmetin kapalı olduğunu iddia eden üye ne kadar çok bdv de
Bu kadar etkileniyorsanız bakmayın şu faceHaftasonu herkes sevgilisi ile dışarıda ya da facebook resimler falan görünce insanlar sorgulamaya başladı galiba
Artık üzerimde psikolojik bir sorun olarak kalacak .Ben lanetlendim galiba . Biri bir şey mi yaptı ?
Kimse beğenmiyor ? Hoşlanmıyor? Sevmiyor?
Yaş 28 .Tüm yaşıtlarım ,kuzenlerim ,arkadaşlarım hatta benden küçüklerde evlendi.
Evlenmeyi geçtim . Ya flört o bile yok.
Yani en bakımsız kızlar , en huysuz kişilerin bile hayatında biri oluyor.
Ya ben daha muhabbete girmeden ya resmimi görse bile kimse beğenmiyor.
Eli yüzü düzgün bakımlı , çevrem tarafından beğenilen iyi insan olarak tabir edilirim.
ya bunları ben mi fark edemiyorum ? ya da onların mı peşime mi düşmesi lazım ? yoksa benim mi bir şey yapmam lazım ?
üzüntüm evlenememek değil ... bir erkek tarafından beğenilmemek , sevilememek
her tanışma dönemi benim için travmaya dönmeye başladı .
biri bana bir şey mi yaptı sanki yakahroluyorum çok üzülüyroum . yanlız başına mı öleceğim zaten ailemden ayrı tek başıma yaşıyorum meslekden dolayı... buraya geldiğimde arkadaş çevrem genişti ama şimdi herkesin sevgili yapmaya başladı.
Duygusal çöküntüdeyim
Kizlarimiz bu gece isyan mode on
hiç mi olmadı sizin deAynı beni anlattın
Siz de yani abatmayin yahu. Ne oldu yani menepoza girdiniz bebek mi olmayacak. Benim de 1 tane oldu evlendim. Düzine hesabi olacak değil. Bir tane olsun evlenin yahu. Üzülmeyin. Beni de üzüyorsunuz. Ablamda böyleydi evlendi 2 çocuğu var. 32 yaşında evlendi. Görumcem 34 yaşinda evlendi hamile şimdi. Durun daha..hiç mi olmadı sizin de
Siz de yani abatmayin yahu. Ne oldu yani menepoza girdiniz bebek mi olmayacak. Benim de 1 tane oldu evlendim. Düzine hesabi olacak değil. Bir tane olsun evlenin yahu. Üzülmeyin. Beni de üzüyorsunuz. Ablamda böyleydi evlendi 2 çocuğu var. 32 yaşında evlendi. Görumcem 34 yaşinda evlendi hamile şimdi. Durun daha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?