Hemen doktora görün bence umarım kötü bişey yoktur ama ićin rahatlar en azından..Valla ben çok korkmaya başladım. ya göğüslerimin dolgunluk gitti.acıkma olayı yok.kasık ağrısı yok göğüslerim zaten hiç acımadı.sadece karnım ağrıyo çok huzursuz oldum.geçen seferde böyle olmuştu bebeğin kalp atışı durduktan sonra bütün belirtiler kaybolmuştu bi anda çok korkuyorum
Valla napcam bilmiyom kafam çok karıştıHemen doktora görün bence umarım kötü bişey yoktur ama ićin rahatlar en azından..
herkesin fizyoloji farklıdır canım herkes farklı yaşıyor bu süreciİnşallah dediğiniz gibidir. Herkes de göğüs acısı hassasiyet var. bi ben mi farklıyım
Canım aynı şeyleri yaşıyoruz desem fark olarak göğüs ağrısı azaldı diğer belirtiler kayboldu adetin 6.günü değerim 953 fazla artmiyo galiba senin?Valla ben çok korkmaya başladım. ya göğüslerimin dolgunluk gitti.acıkma olayı yok.kasık ağrısı yok göğüslerim zaten hiç acımadı.sadece karnım ağrıyo çok huzursuz oldum.geçen seferde böyle olmuştu bebeğin kalp atışı durduktan sonra bütün belirtiler kaybolmuştu bi anda çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?