Sanki bütün gebelik Belirtilerim ortadan kalktı

Nrmsnmz

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2016
604
229
23
43
Valla ben çok korkmaya başladım. ya göğüslerimin dolgunluk gitti.acıkma olayı yok.kasık ağrısı yok göğüslerim zaten hiç acımadı.sadece karnım ağrıyo çok huzursuz oldum.geçen seferde böyle olmuştu bebeğin kalp atışı durduktan sonra bütün belirtiler kaybolmuştu bi anda çok korkuyorum

İçini çürütme hemen. Endişelerin varsa bir doktora görün. Ama endişelerle bebişini de etkileme. Unutma o senin her duygunu hissediyor.

Hemen doktora görün bence umarım kötü bişey yoktur ama ićin rahatlar en azından..

Canım içinin rahat olmasını istiyorsan doktora görün ama endişelenme korkma bebeğe de yansır

Ya neden böyle oluyo. Dr gitsem bekle diycek keseyi bile görmeyecek daha çok yeni Dr a gittikçe sanki herşey daha kötüye gidiyo sanki onun için beklemeyi düşünüyorum nasılsa bi belirti verir kanama yada leke gelir diye düşünüyorum

Gebeliğin daha kese görülemeyecek kadar yeniyse zaten doğru düzgün belirti ortaya çıkmaz kuzucum. Ağrın sızın yok işte ne güzel. Benim gebeliğimin başında inanılmaz ağrılarım vardı ve çok korkuyordum mesela. İçini ferah tut dua et

canım rahat ol lütfen strese girme o haftalarda belirtileri bir hisseder bir hissetmezsin içini rahat tut Allah her şeyin en iyisini versin

İnşallah dediğiniz gibidir. Herkes de göğüs acısı hassasiyet var. bi ben mi farklıyım

Benim ağrı hiç olmadı bunda dolgunluk vardı bugün oda normal e dönmüş fosalmış gibi

Benim kasıklarımda ağrı var akşamları şiddetleniyor.. Psikolojikmen kendini çöktürme. Ters giden bişeyler görürsen doktora uğra

Korkma canım dua et hayirlisini İste ve sabret.

Benimde gogusum hiç dolgunlasmadi bile. İlla ki belirti olmak zorunda değil bence.
Eskiyi de kafana takma. İnşallah birşey olmaz.

arkadaşlar ben de her gün kontrol ediyorum göğüslerim acıo mu, karnım sert mi faln diye... ama %99 u evham. elde değil işte yapıyoruz. bi hareketleri duymaya başlasak geçicek bence

Allah korktuğumuza ugratmasın ne kadar zor ya bunda evham yapmıycam hiç kafama takmıycam dedim ama ne yazik ki takıyorum sürekli kafamda kuruyorum çok zor bi dönem

Canım aynı şeyleri yaşıyoruz desem fark olarak göğüs ağrısı azaldı diğer belirtiler kayboldu adetin 6.günü değerim 953 fazla artmiyo galiba senin?

Belirtiler bazen oluyo bazen olmuyo zaten inşallah bir şey yoktur içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…