Ben daha kan tahlili yaptırmadım. inatlaşıyorum resmen. Geçen gebeliğim de git gel yoruldum bu sefer bekliyorum. 7 haftaya kadar gitmeyi düşünmüyorum zaten ters giden birşey de kanama Vs olur
günaydın kızlar 2 gündür mide bulantılarım vardı dün akşam zar zor yedim birşeyler,yemekten bir kaç saat sonra mide bulantım bi anda geçti,şuanda herhangi bir bulantım yok normalmi sizce belirtiler başlayıp bi anda kesilmesi
günaydın kızlar 2 gündür mide bulantılarım vardı dün akşam zar zor yedim birşeyler,yemekten bir kaç saat sonra mide bulantım bi anda geçti,şuanda herhangi bir bulantım yok normalmi sizce belirtiler başlayıp bi anda kesilmesi
göğüslerim de en başından beri agrı ve şişlik var benim ,bulantımda şuan itibariyle başlamış bulunmakta ,sanırım kendi kendime nazar degdirdim canım herkesin bünyesi farklı ve belirtileride demekki senin ielerleyen zamanlarda olucak gögüs belirtilerin
Daha çok erken Bi 8. Haftaya gelde bak ne belirtiler yaşıcaksın :) o dediğin belirtiler herkeste olmuyor ayrıca bende Bi çok şeyi yaşamadım çok normal herkesin bünyesi farklı farklı