Sanki direk evlenme teklif ettik :/

naz255

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mart 2022
47
8
1
35
arkadaş ortamında biriyle tanıştık. arkadaşımda bu kişi sana uygun olabilir belki dedi. ben de beğendim çocuğu. bir sordurayım dedi.
arkadaşına sordurdu. güzel kız, evlenilecek kız ama ben evlilik düşünmüyorum demiş. ablası boşanıyormuş evlilikten korkuyormuş. sanki ben de hemen evlenmek istiyodum :P gerçi direk niyetini söylemesi de doğru geldi. sonrasında sosyal medyadan eklemiş. anlam yüklemedim tabi. görüşmeye devam edicez ara ara. ama belki bahane bulup gitmesem mi? olay hiç yaşanmamış gibi mi davransam?

images (18).webp

Siz evlilik niyetiyle mi görüşecektiniz? Yani ortada bir şey yokken böyle söylemesi çok garip olmuş.

Bir de bu siteden öğrendiğim bir şey varsa evlilik istemeyen erkek yoktur, sizinle evlilik istemeyen erkek vardır :KK70:
ciddi ilişki düşünüyorum tabi ama hani direk evlilikte değil yani.
arada aracı bi kişi olduğu için nasıl söylendi net bilmiyorum.

arkadaş ortamında biriyle tanıştık. arkadaşımda bu kişi sana uygun olabilir belki dedi. ben de beğendim çocuğu. bir sordurayım dedi.
arkadaşına sordurdu. güzel kız, evlenilecek kız ama ben evlilik düşünmüyorum demiş. ablası boşanıyormuş evlilikten korkuyormuş. sanki ben de hemen evlenmek istiyodum :p gerçi direk niyetini söylemesi de doğru geldi. sonrasında sosyal medyadan eklemiş. anlam yüklemedim tabi. görüşmeye devam edicez ara ara. ama belki bahane bulup gitmesem mi? olay hiç yaşanmamış gibi mi davransam?
Bu çocuk benim ikizim olabilir :D Aslında böyle düşünmesi normal senin evlenmek istediğini ciddi olduğunu düşündüğü için bu cevabı vermiş olabilir. Ben de sevgili olacağım kişiyi ayrılırım ya diye istemiyorum ki evlenirim ciddi olsun diye istiyorum mesela bunun gibi düşün o yüzden erkek versiyonum benim :D ama bir konuşun tabi nolucak belki konuşunca sevmeyeceksin tavrını konuşmasını bi çay için :D

Yasiniz 32 gorunuyor. Dogruysa bundan dolayi o yorumu yapmistir. Yasiniz 23 olsaydi oyle demezdi. Evlenmeyi hic dusunmeyen biriyle birlikte olmak icin sizin de oyle biri olmaniz gerekiyor. Ama bu kafa yapisindaki adamlar ancak kiz onlardan yasca cok gencse ve guzelse evlilik dusunuyorlar. O da cok sevdiklerinden degil de yatirim amacli bakiyorlar olaya, hani normalde olmayacak bir firsat yakaladiklarini dusunuyorlar basiyorlar nikahi. Bence kesinlikle gorusmeyin. Kadinlara bakis acisi iyi degil bu adamin.

Back
X