Sanki direk evlenme teklif ettik :/

bence aşırı gereksiz biri. beğendiğim kişi böyle şeyler yapınca yani saçma sapan triplere girince ben soğuyorum. dünya kimsenin etrafında dönmüyor. sanki ona ölüp bitmişsin gibi davranması çok yersiz. ayrıca kaba bi herif, belli. böyle mi denir? tuhaf olan da sosyal medyadan eklemesi. eklememiş olsa hoşlanmadığı için başından atmak istemiş ve böyle demiş derdim. ne b.k yemeye eklemiş belli değil. yani ya takipleşmeyi kabul edip yazması halinde onu sallamaz cevaplar verilmeli ya da takip isteği direkt geri çevrilmeli. kararını ver.

bence aşırı gereksiz biri. beğendiğim kişi böyle şeyler yapınca yani saçma sapan triplere girince ben soğuyorum. dünya kimsenin etrafında dönmüyor. sanki ona ölüp bitmişsin gibi davranması çok yersiz. ayrıca kaba bi herif, belli. böyle mi denir? tuhaf olan da sosyal medyadan eklemesi. eklememiş olsa hoşlanmadığı için başından atmak istemiş ve böyle demiş derdim. ne b.k yemeye eklemiş belli değil. yani ya takipleşmeyi kabul edip yazması halinde onu sallamaz cevaplar verilmeli ya da takip isteği direkt geri çevrilmeli. kararını ver.

Ben de anlayamadım, madem sıcak bakmıyor bu işe bua dam ne halt yemeye eklemiş??
Bence de saçma sapan bir tip sankim tüm dünya bunu peşinde koşuyor, her köşeden kadınlar çıkıp bununla evlenmek için can atıyor:olamaz:

Bu adamdan uzak dur
Faceden neden kabul ettinki ?
Olmaz düşünmüyorum diyip sana ayar verip eğlenilecek kız moduna getirecek belki
Bu ne böyle ya o manada teklif ettiniz kabul etmediyse öyle kalmalı
Ay belkide çok iyi kankiş oluruz diyemi düşünüyorsunuz ?

Bi profiline bakayımda eğlenilecekmi evlenilebilecekmi karar veririm düşüncesidir. başka bir mana yükleyemedim ben
Kapıyı açık bırakanda suç. sen ne dersen nasıl istersen o olur demek isteyen bir bayan var karşısında.

Buluşmalar topluca olacak diye anlıyorum. Bence sonraki buluşmalara da katılıp onu aslında önemsemediğinizi gösterin.
Sosyal medyadan gelen talebi de reddedin.
maalesef kabul ettim çünkü bu sözünü henüz duymamıştım.
yani kabul ettikten sonra öğrendim böyle dediğini.
ekledikten sonra mı sordular bilmiyorum tam.

Bi profiline bakayımda eğlenilecekmi evlenilebilecekmi karar veririm düşüncesidir. başka bir mana yükleyemedim ben
Kapıyı açık bırakanda suç. sen ne dersen nasıl istersen o olur demek isteyen bir bayan var karşısında.
nerden biliyorsunuz öyle bi bayan olduğunu:)

nerden biliyorsunuz öyle bi bayan olduğunu:)
Size böyle cevap veren birini faceden kabul etmeniz durumundan dolayı öyle söyledim.
Arada konuşuruz diyorsunuz.
Zaten bunuda sadece ben söylemedim çoğu kişi aynı fikirde.
Sadece kabul etmeniz hoş olmamış.
Siz öyle düşünmeseniz dahi karşı taraf için durum böyle.

Size böyle cevap veren birini faceden kabul etmeniz durumundan dolayı öyle söyledim.
Arada konuşuruz diyorsunuz.
Zaten bunuda sadece ben söylemedim çoğu kişi aynı fikirde.
Sadece kabul etmeniz hoş olmamış.
Siz öyle düşünmeseniz dahi karşı taraf için durum böyle.
bilmeden yazıp söylemişsiniz.
ben de yanlış anlatmışım.
kabul ederken böyle söylediğinden haberim yoktu.
arada konuşuyoruz derken bu olaydan sonra konuşmadık zaten yeni tanıştık arada konuşma durumu olacak dedim toplu ortamda o da. bu olaydan sonra hiç konuşmadık.

bilmeden yazıp söylemişsiniz.
ben de yanlış anlatmışım.
kabul ederken böyle söylediğinden haberim yoktu.
arada konuşuyoruz derken bu olaydan sonra konuşmadık zaten yeni tanıştık arada konuşma durumu olacak dedim toplu ortamda o da. bu olaydan sonra hiç konuşmadık.
Evet bende sonra farkettim.
Yanlış anlama senin kötü bir niyetin olmayabilir.
fakat karşıdan bakınca adamın egosunu tavan yaptırmışsın gibi duruyor.
Zaten kendini beğenmiş birine benziyor.

Evliliğe bu kadar ön yargı ile yaklaşan biriyle görüşmezdim.
Evlilik bir ilişkide varılacak en nihai sonuçtur. Kafelerde pastanelerde bir ömür boyu buluşacak değilsiniz ya? İmzaya önem vermeyen biri isenizde beraber yaşarsınız. Ama illa ki bir çatının altına girersiniz.

Evet bende sonra farkettim.
Yanlış anlama senin kötü bir niyetin olmayabilir.
fakat karşıdan bakınca adamın egosunu tavan yaptırmışsın gibi duruyor.
Zaten kendini beğenmiş birine benziyor.
egosunu tavan yapacak birşey yapmadım çünkü o da biliyor arkadaşlık isteğini kabul ederken haberimin olmadığını yüksek ihtimalle.

Ciddiyet düşünmediğini dile getiren adamın arkadaşlık teklifini kabul ederek çantada keklik imajı vermişsiniz😐

Ciddiyet düşünmediğini dile getiren adamın arkadaşlık teklifini kabul ederek çantada keklik imajı vermişsiniz😐
keşke biraz baksanız konudaki yazılanlara teklifi kabul ederken bu söylediklerinden haberim yoktu.
ona ne zaman söylendi bilmiyorum.

keşke biraz baksanız konudaki yazılanlara teklifi kabul ederken bu söylediklerinden haberim yoktu.
ona ne zaman söylendi bilmiyorum.
Okudum ancak o kişi böyle sanmayacak o yüzden yazdım.

ablam boşanıyor o yüzden evlenmeye korkuyorum da yeni bahaneleri mi erkeklerin şimdide buna mı sardılar bir ara ısssız adam modası vardı :KK70:
böyle mıymıytı ve bir erkeğe yakışmayacak ürkeklikte insanlarla boşuna zaman kaybetmeyin ayrıca herşeyin bir usulu vardır böyle fütürsuzca söylenmez bazı şeyler ayrıca anormal bir önyargısı var ,belki sevecekdi ne malum ? saçma sapan zihniyeti var kendinize yazık etmeyin bence

ablam boşanıyor o yüzden evlenmeye korkuyorum da yeni bahaneleri mi erkeklerin şimdide buna mı sardılar bir ara ısssız adam modası vardı :KK70:
böyle mıymıytı ve bir erkeğe yakışmayacak ürkeklikte insanlarla boşuna zaman kaybetmeyin ayrıca herşeyin bir usulu vardır böyle fütürsuzca söylenmez bazı şeyler ayrıca anormal bir önyargısı var ,belki sevecekdi ne malum ? saçma sapan zihniyeti var kendinize yazık etmeyin bence
aracı kişi biraz konuşmuş hemen sanki o da senle evlenmek mi istedi bi tanışırdın diye.
o da evet hata ettim güzel de kız demiş.
görüşmek istiyormuş şu an son durum bu.

aracı kişi biraz konuşmuş hemen sanki o da senle evlenmek mi istedi bi tanışırdın diye.
o da evet hata ettim güzel de kız demiş.
görüşmek istiyormuş şu an son durum bu.
bence bu adam olgun değil ,düşünceleri konuşmaları hareketleri fevri ve önyargılı. sizin daha anlayışlı ve sabırlı olduğunuzda belli. bu adam üzer

Back
X