Sanki evlilik bana göre degilmiş gibi hissediyorum

Evlenmek için çok çabaladık dediğiniz anda bu evliliğin sorunlu olacağını anladım.Gerçek aşk ve sevgide çabalama olmaz seversin baktın yolunuz kalbiniz bir evlenirsiniz.Yok anası yok danası yok egosu yok zırtı zortu olan ilişkide evlilik olmaz zaten aklı başında kimse bu kadar kendinden fedakârlık ettiği bir evliliğe adım atmaz çünkü bilirki bu fedakârlık artarak devam eder ....Tavsiyem oturun konuşun, kırmadan anlatın( anlayacak biri gibi durmuyor) belki kendini düzeltir

Evlilik değil de bu adam size göre değilmiş. Olmayanı oldurmaya çalışmamak gerek. Evlilik evlenebilmek hiçbirzaman mücadele olmamalı

çabalamadan kastım aslında ailesi kendisi değildi aslında o dönemde ailesi ile tanışmamıştım ama çok bekledim şırnakta üs bölgesinde görev yaparken çok psikolojisini düzeltmek için ödün verdim kendimden ayrıldıgımız zamanlarda bile kötü yerde barış diye telkin ettim kendimi onu kast etmiştim

Mesleği gereği mutsuz ne alaka benim tanıdığım tüm askeri personel iyi kazanıp yiyip içip gezip son derece keyif adamlar

Evlilik değil bence bu adam size göre değil yanlış tercih yapmışsınız. Ömrünüzün sonuna kadar ona katlanmak zorunda değilsiniz. Mutlu değilseniz ayrılın. Aman diyeyim cocuk olmamasına ekstra dikkat edin

Mesleği gereği mutsuz ne alaka benim tanıdığım tüm askeri personel iyi kazanıp yiyip içip gezip son derece keyif adamlar
heralde marmariste görev yapıypr sizin tanıdıklarınız lojmanda kalıyoruz herkes mutsuz herkes depresif keza çevredeki askerlerde aynı şekilde bir iş yaparken bile söyleniyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…