M Muhendoz Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2015 5.689 7.681 198 Bugün 00:58 Konu Sahibi Konu Sahibi nurk150k #61 nurk150k .!.: bende iç anadoluda küçük bir köyde Genişletmek için tıkla... Koy sıkıntı ya hiç sevmiyorum köy hayatı
nurk150k .!.: bende iç anadoluda küçük bir köyde Genişletmek için tıkla... Koy sıkıntı ya hiç sevmiyorum köy hayatı
D Damdakiperi Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2021 2.650 3.708 83 Bugün 09:28 Konu Sahibi Konu Sahibi nurk150k #62 Aysenimi .!.: Erkekler de tam tersini söylüyor Bir de sırf 2 kuruş nafaka var diye hepsi kendini Acun ılıcalı sanıyor ya ona çok gülüyorum.haa bir de mallar bölünüyormuşmuş.sanki afganistandayız da kadınlarin çalışması yazık.birlikte yapmıyorlar sanki malları. Genişletmek için tıkla... Erkekler boşanma zamanı çok aç oluyor ya, herşey onlarda kalsın istiyorlar genel olarak
Aysenimi .!.: Erkekler de tam tersini söylüyor Bir de sırf 2 kuruş nafaka var diye hepsi kendini Acun ılıcalı sanıyor ya ona çok gülüyorum.haa bir de mallar bölünüyormuşmuş.sanki afganistandayız da kadınlarin çalışması yazık.birlikte yapmıyorlar sanki malları. Genişletmek için tıkla... Erkekler boşanma zamanı çok aç oluyor ya, herşey onlarda kalsın istiyorlar genel olarak