Sanki hirsizlik yapmisim gibi davranilmasi

Bilet almaması onun sorunu ama siz atarım demeseydiniz ona göre hareket ederdi kız. Maalesef bu konuda haksızsızsınız. Takside niye atmadınız?
Taksiyi yakalayamadim!!! ondan sonra tekrar kosup tiklim tikis otobusu yakalayabildim anca, 1 milim bile kipirdayamadigim kalabalikta olan

Taksiyi yakalayamadim!!! ondan sonra tekrar kosup tiklim tikis otobusu yakalayabildim anca, 1 milim bile kipirdayamadigim kalabalikta olan
Bana niye kızıyorsunuz 😄 bahaneleriniz mantıklı ama maalesef çok sallamasyon duruyor. Ben inandım ama arkadaşlarınız inanmayabilir. Başka taksi çağırsaydınız ya da ne bileyim. Etkinlik saatini hiç düşünmediniz mi, geçti şimdi saatinden önce atayım gibi? Mesaja 1 saat sonra dönünce haliyle insanlar bozulmuştur. Hiç sallamamışsınız, unutmuşsunuz gibi.

Yani ben katilmaktan cayana kadar, o kiz ve diger herkes onun icin giseden alabileceklerini dusunuyordu zaten. Pozitif bir ortam vardi. Ben gidicem diyince o zaman sen senin bileti ver dediler. Tamam dedim ama cokta stres olmamistim yuz tane arama ve mesaj alana kadar. Belliki gisede vermediler yer olmayinca, sadece online onceden satis

Yani konu baştan aşağı saçma konu sahibesi kusura bakma ama başlatan sensin sanki, bileti çıkarıp ellerine koysaydın gitseydin🙄ya da otobüste bir görüntü çekip atsaydın. Sen vericem diyip sonra acaip davranmışsın.

Bir arkadasim beni yilbasi programina davet etti (en yakin arkadasim falan degil ama onun grubuna ve programina katilmak istedim, degisiklik olsun sosyallesip yeni insanlar taniyayim diye, cok sevdigim biri idi). Birkac kisi once aksam yemegine gittik, sonra bulundugumuz yerdeki meydana havai fisek gosterisini izlemeye gittik. Bu arada toplam 5 kisiydik ve sadece biri benim arkadasimdi digerleri ile o gece tanistim. Havai fisekten sonra bir canli muzik yerine gitmek planin bir parcasiydi ve bende onden biletimi almistim. Yemekten sonra, hatta o meydandaki kaostan sonra o kadar yoruldum ki, canli muzik yerine gitmeyecegimi cok yorgun hissettigimi, eve gidecegimi soyledim.

O grupta birinin o mekana girmek icin bileti yoktu, sonra bana biletimi ona verip veremeyecegimi sordular, bende alelacele gozum biryandan taksi ariyordu ve bir tane musait taksi gordum, 'tabiki veririm ama suradaki taksiyi kosup yakalayayim, taksinin icindeyken biletin ekran goruntusunu atarim' dedim. Ve o kadar kosmama ragmen taksiyi yakalayamadim. Sonra yakindaki duraga otobus geldi ona kostum, ve bindim. Otobusun ici Hindistandaki otobusler gibiydi kipirdayabilecek alan yok!! Koltuk altimda cantamin icinde telefonumun titresimini hissettim ama ulasamadim. Eve giden yol 1 saat surdu. Otobusten inince bi baktim arkadasim bileti at diye 10 kez mesaj atmis. 13 kez aramis, ayni zamanda biletimi isteyen kizda defalarca arayip mesaj atmis... Sonra ikisinede ozur dolu bir ses kaydi attim. Ama sinirim bozuldu!!! Beni niye ozurlenecek duruma dusuruyorlar? Her ikiside daha bugune kadar bir cevap vermedi benim ozurlu mesajlarima.. O kisinin biletinin olmamasinin sebebi ben miyim? Bide ustune mesajlarima cevap vermedi sanki ben bileti caldimda kactim... Benim biletimdi zaten.. Sinir oldum
Zaten biletinizi verme gibi bir zorunluluğunuz yoktu ama atacağım diyip atmamak çok kötü durmuş ve hoş değil. Açıkçası okuyunca ben bile bilerek atmadığınızı düşündüm çünkü 2 dakikalık iş, ne kadar zor olabilir? En azından haber verebilirdiniz.
Yine de onlar da garip. 13 kere aramak ne, 2 kere ararsın açmazsa arkasından konuşur sonra kendi işini kendin halledersin, onlar da abartmış😀

Gabar dağında mı yaşıyorsunuz taksi yok otobüs yok?
Onu da geçtim otobüse koşarken bile çekip atılır o fotoğraf :D söyledikleriniz doğrudur ama kimse inanmaz boşverin gitsin.
Ya Eskişehir'de de böyle, İstanbul gibi gece toplu taşıma olmuyor, 12 'den sonra ancak taksiye kalıyorsunuz.

Bir arkadasim beni yilbasi programina davet etti (en yakin arkadasim falan degil ama onun grubuna ve programina katilmak istedim, degisiklik olsun sosyallesip yeni insanlar taniyayim diye, cok sevdigim biri idi). Birkac kisi once aksam yemegine gittik, sonra bulundugumuz yerdeki meydana havai fisek gosterisini izlemeye gittik. Bu arada toplam 5 kisiydik ve sadece biri benim arkadasimdi digerleri ile o gece tanistim. Havai fisekten sonra bir canli muzik yerine gitmek planin bir parcasiydi ve bende onden biletimi almistim. Yemekten sonra, hatta o meydandaki kaostan sonra o kadar yoruldum ki, canli muzik yerine gitmeyecegimi cok yorgun hissettigimi, eve gidecegimi soyledim.

O grupta birinin o mekana girmek icin bileti yoktu, sonra bana biletimi ona verip veremeyecegimi sordular, bende alelacele gozum biryandan taksi ariyordu ve bir tane musait taksi gordum, 'tabiki veririm ama suradaki taksiyi kosup yakalayayim, taksinin icindeyken biletin ekran goruntusunu atarim' dedim. Ve o kadar kosmama ragmen taksiyi yakalayamadim. Sonra yakindaki duraga otobus geldi ona kostum, ve bindim. Otobusun ici Hindistandaki otobusler gibiydi kipirdayabilecek alan yok!! Koltuk altimda cantamin icinde telefonumun titresimini hissettim ama ulasamadim. Eve giden yol 1 saat surdu. Otobusten inince bi baktim arkadasim bileti at diye 10 kez mesaj atmis. 13 kez aramis, ayni zamanda biletimi isteyen kizda defalarca arayip mesaj atmis... Sonra ikisinede ozur dolu bir ses kaydi attim. Ama sinirim bozuldu!!! Beni niye ozurlenecek duruma dusuruyorlar? Her ikiside daha bugune kadar bir cevap vermedi benim ozurlu mesajlarima.. O kisinin biletinin olmamasinin sebebi ben miyim? Bide ustune mesajlarima cevap vermedi sanki ben bileti caldimda kactim... Benim biletimdi zaten.. Sinir oldum
Söz vermişsiniz ve sizden bilet bekleyen birileri var, aramalarıda hissediyorsunuz, otobüs bi yerde durakladığında düşme tehlikesi olmadan telefonunuzu çıkarıp gönderebilirdiniz.

Vermeyeceğim diyip vermeseydiniz haklı görebilirdim sizi. Ben öyle davranan biri değilim ama sizin için sinırları olan biri gibi düşünürdüm. Ama böyle onları beklentiye sokmussunuz..vericem diyip vermemek olmaz. Bir de evet bazen otobüsler çok dolu oluyor ama illaki bir yerde bosaliyor. Biraz bilerek mi yaptınız.

10-20 kez aranacak ne varmış cidden arkadaşın bile değil verirsin vermezsin bir kez istenir baktı haber yok gidip alsaydı kendine bilet.
Boşver takma

Kendinizi onların yerine koydunuz mu, siz ne düşünürdünüz? Arkadaşlarınız kapıda ama giremiyorsunuz, size bileti göndereceğim diyen kişi göndermediği gibi ne aramalara ne de mesajlara cevap veriyor. Nasıl hissederdiniz? Otobüsün ne halde olduğunu bilemezlerdi. Bilet değil de başka önemli bir şey de olabilirdi, cüzdanı kimliği telefonu vs de sizde kalmış olabilirdi. Sizde olup olmadığını bile öğrenemeyip çaresizce dolanıp etrafta arayacaktı. Ben de sizinle arkadaşlığa devam etmezdim. Güven önemli, kimse bedava biletin derdinde değildir, yapacağım deyip söz verip yapmamak üstelik cevap dahi vermemek bana göre ayıp.

Otobüsü abartıp da abartmışsınız. İstanbul'da bilenler bilir, 500T numarayla az gidip gelmedim. Vücutlarınız diğer kişilerle elinizi kolunuzu oynatamayacak kadar mı birbirine değiyordu?

Ne tuhaf hareketler. İnsanlarla sohbet halindeyken niye çılgın gibi ordan oraya koşmaya başlıyorsunuz? Önce taksiye, o olmadı otobüse. Anlatımınızdan gözümde bir maraton koşucusu canlandı, ne gerek var🤦🏻‍♀️
Bilet sizin biletiniz, verirsiniz vermezsiniz size kalmış ama vereceğim demeyecektiniz çünkü vermek istememişsiniz. Farklı arkadaş ortamlarında sosyalleşmek için uygun biri değilsiniz, görüldüğü üzere anında satış.

Havai fisekten sonra bir canli muzik yerine gitmek planin bir parcasiydi ve bende onden biletimi almistim. Yemekten sonra, hatta o meydandaki kaostan sonra o kadar yoruldum ki, canli muzik yerine gitmeyecegimi cok yorgun hissettigimi, eve gidecegimi soyledim.
Sanki burada bir şey olmuş gibi. Havai fişekleri durup izlersin yani nasıl bir yorgunluk verir ki? Arkadaşınızın arkadaşlarıyla bir sorun mu yaşadınız, yani belki de kendinizi sonradan eklenmiş dışlanmış hissetiniz. Çünkü apar topar oradan oraya koşmalar, taksi otobüs kovalamalar, otobüs durur durmaz içine atlamalar... Çok yorgundunuz taksinin otobüsün peşinden nasıl koştunuz? Yani rahatsız olduysanız kötü hissettiyseniz tabi çıkın gidin evinize ama insanlara veda etmeden izah etmeden niye oradan oraya koşturdunuz?

Back
X