- 23 Ağustos 2020
- 4.496
- 8.445
- 108
- 34
Veririm dediğiniz için sorun olmuş benceBir arkadasim beni yilbasi programina davet etti (en yakin arkadasim falan degil ama onun grubuna ve programina katilmak istedim, degisiklik olsun sosyallesip yeni insanlar taniyayim diye, cok sevdigim biri idi). Birkac kisi once aksam yemegine gittik, sonra bulundugumuz yerdeki meydana havai fisek gosterisini izlemeye gittik. Bu arada toplam 5 kisiydik ve sadece biri benim arkadasimdi digerleri ile o gece tanistim. Havai fisekten sonra bir canli muzik yerine gitmek planin bir parcasiydi ve bende onden biletimi almistim. Yemekten sonra, hatta o meydandaki kaostan sonra o kadar yoruldum ki, canli muzik yerine gitmeyecegimi cok yorgun hissettigimi, eve gidecegimi soyledim.
O grupta birinin o mekana girmek icin bileti yoktu, sonra bana biletimi ona verip veremeyecegimi sordular, bende alelacele gozum biryandan taksi ariyordu ve bir tane musait taksi gordum, 'tabiki veririm ama suradaki taksiyi kosup yakalayayim, taksinin icindeyken biletin ekran goruntusunu atarim' dedim. Ve o kadar kosmama ragmen taksiyi yakalayamadim. Sonra yakindaki duraga otobus geldi ona kostum, ve bindim. Otobusun ici Hindistandaki otobusler gibiydi kipirdayabilecek alan yok!! Koltuk altimda cantamin icinde telefonumun titresimini hissettim ama ulasamadim. Eve giden yol 1 saat surdu. Otobusten inince bi baktim arkadasim bileti at diye 10 kez mesaj atmis. 13 kez aramis, ayni zamanda biletimi isteyen kizda defalarca arayip mesaj atmis... Sonra ikisinede ozur dolu bir ses kaydi attim. Ama sinirim bozuldu!!! Beni niye ozurlenecek duruma dusuruyorlar? Her ikiside daha bugune kadar bir cevap vermedi benim ozurlu mesajlarima.. O kisinin biletinin olmamasinin sebebi ben miyim? Bide ustune mesajlarima cevap vermedi sanki ben bileti caldimda kactim... Benim biletimdi zaten.. Sinir oldum
Vermem deseydiniz sorun olmazdı