Sanki ilişkide erkek olan benim gibi..

hayatisir1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
583
145
33
16 yaslarinda ilk askim olan kisiyle dokuz sene sonra konusmaya basladik. Gecenlerde ilk defa bulustuk, iyiydi güzeldi. Bana bakamiyordu bile o derece hassas ve utangac biriydi. Fakat yazistigimizda bambaska birisi oluyor. 3 haftadir yazisiyoruz ve son 1 hafta fena kavgalar ediyoruz. Benim trip attigimi düsünüyor :) Ilgi istegimi cok yanlis anliyor ve triplerimden cok bikmis beyfendi hatta böyle olacaksa iliskimiz hic ugrasmayalim dedi. Ilgi göstermiyor ve bastaki o ilk rüya gibi olan 3 günler gibi degil artik yazismalarimiz.. :(

Dün kavga ettik mesela cok agirdi.. bitirdi resmen.. numarami sildi.. sonra ben damardan giren bir sey diyince döndü bu sefer psikolojik sorunlarim var dedi ve derdini anlatmaya basladi ailesiyle olan. Sorumluluklari cok fazlaymis ve agir geliyormus bu yükler fln. Kimse onu sevmiyormus ben bile. Ilgi göstermiyormusum ona sürekli trip atiyormusum.. Sonra bir nevi sakinlesti. Ertesi gün ilgi görecegime ben ona ilgi göstermeye basladim. Numarami tekrar ekledi. Bulusalim konusalim dedim iyi gelir sana dedim cünkü anladigim kadariyla derdini paylastigi özelini actigi kimse yok. Gel bulusalim hadi diyince bilmiyorum felan dedi sinirlenirim belki dedi bisey olmaz konusmak sana iyi gelecek felan dedim.. görüselim ama bugün yok olmaz dedi hem bi sürü isim var dedi yapilacak. Ya arkadaslar isteyen seven biri trip atiyorum diye niye yanasmaz ve cok alindim acikcasi bi sürü islerim var diyince. Isi de tatilde olan kuzeninin kedisine mama vermek ve fatura ödemek gibi seyler. Ayrica cok titiz ev isleri bile yapio gecen 2 saat yazmadi temizlik yapiyorum diye. Bisey diyince de trip atiyorum oluyor.. Ya ben cok mu abartiyorum bu ilgi görememe olayini? Ya oysa iliskinin basindayiz neden ilgilenmiyo, bulusmak fln istemiyo? Valla bunaldim bir yandan da onu rahat birakmam gerektigini anladim. Onu öyle oldugu gibi kabul edicem elbette.. ama ondan böyle seyler gelince kendimi mutsuz da olucam gibi hissediyorum.. ya bulustugumuzda bakamiyordu bile. Yanlis bir sey dicem diye korkuyordu. Bulustugumuzda cok uysal biri saniyordum cok iyi anlasiriz diyordum.. ama yazismalara bakarsak adam dünden bitirecek.. Bu arada ikimizde 25 yasindayiz. Ben yengec..o koc burcu hani belki biri sorarsa diye bu bilgileri de vereyim :)

Bana neden ilgi gostermiyosun diye trip mi atiyorsunuz gercekten?
Hosunuza gitmiyorsa ayrilirsiniz daha uc gunluk adam. Triple ilgi istemek nedir?
Biz ciddi bi konuda tavir alinca adimiz trip yapti oluyor boyle kadinlar yuzunden.

Bence yontmakla bitmez bu ugrasmaya degmez.
Baglanmadan konusmayi bitirin, o sizinle ilk tartismadan numaranizi silecek kadar gozden cikarmis. Bir halt olmaz uzulen siz olursunuz.

Kendinize yazık etmeyin yol yakınken çok bağlanmamışken dönün bu yoldan. Sonra ah vah edersiniz. Ilerde vazgeçmek daha zor oluyor anılar vs birikince. Kendinize bunu yapmayın. Sıradaki kişiye geçin. En güzel yaşlarınızın 1 ayını bile böyke sorunlu birine ayırmayın. Sürekli temizlik yapıyor dediniz OKB olabilir hiç uğraşmayın.

Ya sanırım çocukluk aşklarını gördüğünde "gerçekten bu kadar mı zevksizdim, tiplere bak" kafasında bir ben varım şu dünyada. Bilenler benimle hala dalga geçerler nasıl bir ergenlik geçirdin sen ya diye :D neyse. bu gereksiz ayrıntıdan sonra yorumuma geliyorum. bu kadar kısa zamanda bu kadar ilgisiz olması normal değil maalesef. bence yolunuza bakın hiç zaman harcamadan.

Bence yontmakla bitmez bu ugrasmaya degmez.
Baglanmadan konusmayi bitirin, o sizinle ilk tartismadan numaranizi silecek kadar gozden cikarmis. Bir halt olmaz uzulen siz olursunuz.
Ya bide resmen delirdi.. instagram hesabindan herkesi sildi fotolari sildi delirdi resmen

Yol yakınken dönün bu işten bence. Kendisinin iliskide cıkardıgı problemler bitmez, sizin beklentilerinizi karsılamaz büyük ihtimalle. Bununla vakit harcamak yerine size daha uygununu bulursunuz.

Kendisi ne işle mesgul yani çalışıyormu ya da ailevi problemleri neler mesela görüşmeniz için önünüzde nasıl engeller var ? Tek çocukmus gibi geldi bana ama :))))))

Back
X