Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Salcami? Ne alaka? Al eve goturmu dedi? :))) cok bazi insanlar kendilerini rezil etmekte sınır tanımıyor.
Pes dogrusu :) senin gibi herseye Salça varken bu salcaya ne gerek var diyeceksin.
Aman bosver... insanlar kendileri musade ettigi kadar yakinindadir
Sen musade ettigin kadar senin hayatindadir... cikarmakta devam etmekte senin elinde
ne manyak insanlar var yaa.. kiskanmis.ona calismak zor gelmis size sarmis.. daha da gicik etseydin.. esim calistirmiyo yaa filan diye.. (bu muhabbete de cok kil olurum :) )
ne manyak insanlar var yaa.. kiskanmis.ona calismak zor gelmis size sarmis.. daha da gicik etseydin.. esim calistirmiyo yaa filan diye.. (bu muhabbete de cok kil olurum :) )
Bence engeli kaldırın ve bekleyin gıcık bir msj atacaktır illaki.ozaman bütün söylemek istediklerinizi saydirin ve öyle engelleyin. Son noktayı siz koyun ve içiniz rahatlasin. Ben olsam haddini bildirirdim. Kimse bu şekilde konuşamaz yakınınız olsa bile.haketmis.
Bence engeli kaldırın ve bekleyin gıcık bir msj atacaktır illaki.ozaman bütün söylemek istediklerinizi saydirin ve öyle engelleyin. Son noktayı siz koyun ve içiniz rahatlasin. Ben olsam haddini bildirirdim. Kimse bu şekilde konuşamaz yakınınız olsa bile.haketmis.
Bir saat bekledi oyle cevrimi
Beni birsey yazacak diye eminim
Esimde yazip kendini dusurme sen dedi
Engelkedim bende
Sonra telimi falan aradi
Ordanda engelledim
Ben yazarim sorun degilde
Sadece acayip acayip yerlerden vurup konu cikartmaya clisiyr
Bence de... Böyle tipler sen cevap verdiğinde oh ne güzel daha çok sinirini bozuyorum diyerek sevinir, laftan anlamaz. Hiç tınlama. Hatta git çalıştığı mağazadan alışveriş yap :)
Bence de... Böyle tipler sen cevap verdiğinde oh ne güzel daha çok sinirini bozuyorum diyerek sevinir, laftan anlamaz. Hiç tınlama. Hatta git çalıştığı mağazadan alışveriş yap :)