Sanki onun hayaletiyle yaşıyorum

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
2012 de sevgili olduk 5 yıl sevgili kalıp nişanlandık . Ama olmadı neden olmadı neden bitti inanın bilmiyorum anlaşamadık resmen . Hiç bi mantıklı sebebimiz yoktu ama o değişti ben değiştim büyüdük o çok ilgisiz oldu benle hiç vakit geçirmezdi dışarı bile çıkmazdık nişanlıyken arkadaş çevresi baya kötüydü bi işr girip çalışmadı iş bulamadı zaten bi çabası yoktu 2 kez ayrıldım yalvardı çabaladı ama bi düzelme olmadı nişanı attım ama sandım ki biraz ders olur toparlanırız . Hiç düşünmezdim tamamen biteceğini1 ay sonra artık başkası olduğunu söyledi . İnanmadım hiç kıskandırıyodur dedim . Bana seni sevmiyorum artık istemiyorum dedi ben inanmıyorum diye bi kzıın resmini attı beni engelledi fln . Aradan 1 yıl geçtiğinde baktım ki o kızla nişanlanmış onları birlikte gördüm öyle yandıki canım ona inanmayıp rezil etmişim kendimi . Gözlerinde gördüm onu seviyordu. Ne garip bi zamanlar en yakının olan insan sana yabancı sanki ölmüş gibi Aradan 2 yıl geçti ve ben hala unutmadım onu istemiyorum ama eski güzel günlerimi öyşe çok özlüyorum ki ortalık okadar bozulmuş ki 2 senedir karşıma düzgün sevip sevilebileceğim kimse çıkmadı . Sanki hep bi yanım eksik . Çok şükür iyi bi işim ve ailem var ama ben biraz yalnızım iş ev bu aralar iyice aklıma düştü . Geçen onun en yakın arkadaşıyla buluştuk şimdi küsler . O kadar şaşırıyoki o seni çok severdi senin için herşeyden vazgeçerdi nasıl bu hale geldiniz dedi . Arada rüyalarıma giriyo bazen düşünüyorum acaba ayrılırlarmı fln diye ama olsa ne olcak dünya tersine dönse ben ona dönmem de . Biz birlikteyken sevgili olanşara bakıyorum hep evlenmişler sonra diyorum kader kısmet ama aklımdan çıkmıyo psikolojik tedavide gördüm bu hep böyle mi olcak ?

Hep böyle gitmez merak etme, gitse benim giderdi... nişanlıyken aldatıldım. Ayrıldıktan 4 yıl sonra eşimle evlendim :)) ne hali varsa görsün esk nişanlının, sen önüne bak. Gez, toz, hayatının tadını çıkar. Modun iyi olunca, mutlu oldukça karşına kimler kimler çıkar...

nişanı attım ama sandım ki biraz ders olur toparlanırız
Nişanı atanda senmişsin.. Erkekler böyle tepkilerden ders almaz ki..

Eski nişanlımın karakterini de biliyodum aslında bi süreden sonra bi insanı hayatından çıkarır ve bidaha dönüşü olmaz ama bunu benim üstümde de yapabileceğini düşünmedim sağlıklı karar alamadm o günleri hayal meyal hatırlıyorum
nişanı attım ama sandım ki biraz ders olur toparlanırız
Nişanı atanda senmişsin.. Erkekler böyle tepkilerden ders almaz ki..

Evet kafam doluyken bu kadar aklıma gelmiyo ama bu aralar yalnızım biraz ondan galiba

Bazen düşünüyorum ayrılırlar mi diye demişsiniz ayrılsa size ne yararı olacak ki sizde unutmaya bakın o unutmuş belli ki

karşına bu sürede biri çıksa sana kendini iyi hissettirse sevse onu aramazdın dimi?
heh işte ..bu duygularının karşı tarafla değil senle alakası var...normal süreçler diyebilirm ama iki yıl olmuş bence artık kendine dönmelisin.her nasip vaktine esirdir derler eraftakiler nişanlanmış evlenmiş instada boy boy fotolar atmış bunlar hiç önemli değil inan önemli olan sürdürülebilirlik,yaşadığın şeylerin sana bi şeyler katması..
bu illa bir kişiyle de olmaz belki de mutluluk içinde,şifan da ruhundadır

Evet işin garip tarafı bu süreç te karşıma birileri çıksada hiç bişey hissedemedim . Onlarda bana hissetmedi gerçi oda var . Ama kimse çıkmıyo iş ev arası sürükleniyorum işyerinde de yaşıtım bi arkadaş bile yok bunalıyorum biraz

arkadaşına de ki beni ilgilendirmez...sevseydi gitmezdi nasip değilmiş bu konuyuı bir daha açma de.çünkü öyle dedikçe daha çok üzülüp daha çok unutamıcaksın

Hayatına devam etmeye çalış bence. Cunku takıntı yapmışsın gibi geldi bana. En önemlisi farklı ortamlara girip farklı hobiler edinmek. Hem kafan dagılır hem de belli mi olur belki biri ile tanısırsın

Bana Allah kurtarmış sizi gibi geldi .asıl üzücü olan inandiginiz insanın inanmaya değer olmaması can yakıcı. Bu bi süreç geçiyor .

Yalnız olduğun için boşluktan hep onu düşünüyorsun. Kesinlikle hep böyle gitmeyecek, hayatına düzgün biri girdiğinde ve onu sevdiğinde, şükür ayrılmışız diyeceksin.

Bence boşluktan dolayı öyle düşünüyorsunuz. Şu sıralar ben de öyleyim. Hayatınızda şu an biri olsaydı böyle düşünmezdiniz. Önünüze bakın

Bu hissiyatı iyi biliyorum defalarca kendine sorarsın nasıl yaptı diye beni seviyordu dersin ama işte burda kabul etme aşaması var kabullenince durumu sakinleşiyosun ama özlem kaliyo işte seni sevmeyen başkasına giden adami özlemek çok kötübir his bunu iyi bilirim bunun çözümü varmi var başkasına aşık olduğun zaman ama o kişi nezaman çıkar onu bilemeyiz umarım tez zamanda çıkar

Sizin için hayırlısı değilmiş belki nereden biliyorsunuz ?
Nereden biliyorsunuz çok mutlu olduğunu çok sevdiğini? Bitmiş gitmiş artık. Adamın bütün eksi yanlarını söylediniz, devam etse mutlu mu olacaktınız? Sanmıyorum. Kapatın artık bu konuyu. Etrafta iyi insanlar Hala var. Siz görmek isterseniz görürsünüz.

Hep bir daha kimseyi sevemeyecekmişiz gibi olsada... Hep birilerinden ayrıldık dışarıda ne çok ihtiras ayrılık yaşayan insan var, öyle olsa herkes bekar gezerdi. Sen hiç üzülme aşk çiş gibidir gelince tutamazsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…