- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 28
- Konu Sahibi SalakSacma
-
nişanı attım ama sandım ki biraz ders olur toparlanırız
Nişanı atanda senmişsin.. Erkekler böyle tepkilerden ders almaz ki..
Hep böyle gitmez merak etme, gitse benim giderdi... nişanlıyken aldatıldım. Ayrıldıktan 4 yıl sonra eşimle evlendim :)) ne hali varsa görsün esk nişanlının, sen önüne bak. Gez, toz, hayatının tadını çıkar. Modun iyi olunca, mutlu oldukça karşına kimler kimler çıkar...
Bazen düşünüyorum ayrılırlar mi diye demişsiniz ayrılsa size ne yararı olacak ki sizde unutmaya bakın o unutmuş belli ki2012 de sevgili olduk 5 yıl sevgili kalıp nişanlandık . Ama olmadı neden olmadı neden bitti inanın bilmiyorum anlaşamadık resmen . Hiç bi mantıklı sebebimiz yoktu ama o değişti ben değiştim büyüdük o çok ilgisiz oldu benle hiç vakit geçirmezdi dışarı bile çıkmazdık nişanlıyken arkadaş çevresi baya kötüydü bi işr girip çalışmadı iş bulamadı zaten bi çabası yoktu 2 kez ayrıldım yalvardı çabaladı ama bi düzelme olmadı nişanı attım ama sandım ki biraz ders olur toparlanırız . Hiç düşünmezdim tamamen biteceğini1 ay sonra artık başkası olduğunu söyledi . İnanmadım hiç kıskandırıyodur dedim . Bana seni sevmiyorum artık istemiyorum dedi ben inanmıyorum diye bi kzıın resmini attı beni engelledi fln . Aradan 1 yıl geçtiğinde baktım ki o kızla nişanlanmış onları birlikte gördüm öyle yandıki canım ona inanmayıp rezil etmişim kendimi . Gözlerinde gördüm onu seviyordu. Ne garip bi zamanlar en yakının olan insan sana yabancı sanki ölmüş gibi Aradan 2 yıl geçti ve ben hala unutmadım onu istemiyorum ama eski güzel günlerimi öyşe çok özlüyorum ki ortalık okadar bozulmuş ki 2 senedir karşıma düzgün sevip sevilebileceğim kimse çıkmadı . Sanki hep bi yanım eksik . Çok şükür iyi bi işim ve ailem var ama ben biraz yalnızım iş ev bu aralar iyice aklıma düştü . Geçen onun en yakın arkadaşıyla buluştuk şimdi küsler . O kadar şaşırıyoki o seni çok severdi senin için herşeyden vazgeçerdi nasıl bu hale geldiniz dedi . Arada rüyalarıma giriyo bazen düşünüyorum acaba ayrılırlarmı fln diye ama olsa ne olcak dünya tersine dönse ben ona dönmem de . Biz birlikteyken sevgili olanşara bakıyorum hep evlenmişler sonra diyorum kader kısmet ama aklımdan çıkmıyo psikolojik tedavide gördüm bu hep böyle mi olcak ?
karşına bu sürede biri çıksa sana kendini iyi hissettirse sevse onu aramazdın dimi?
heh işte ..bu duygularının karşı tarafla değil senle alakası var...normal süreçler diyebilirm ama iki yıl olmuş bence artık kendine dönmelisin.her nasip vaktine esirdir derler eraftakiler nişanlanmış evlenmiş instada boy boy fotolar atmış bunlar hiç önemli değil inan önemli olan sürdürülebilirlik,yaşadığın şeylerin sana bi şeyler katması..
bu illa bir kişiyle de olmaz belki de mutluluk içinde,şifan da ruhundadır
Bana Allah kurtarmış sizi gibi geldi .asıl üzücü olan inandiginiz insanın inanmaya değer olmaması can yakıcı. Bu bi süreç geçiyor .2012 de sevgili olduk 5 yıl sevgili kalıp nişanlandık . Ama olmadı neden olmadı neden bitti inanın bilmiyorum anlaşamadık resmen . Hiç bi mantıklı sebebimiz yoktu ama o değişti ben değiştim büyüdük o çok ilgisiz oldu benle hiç vakit geçirmezdi dışarı bile çıkmazdık nişanlıyken arkadaş çevresi baya kötüydü bi işr girip çalışmadı iş bulamadı zaten bi çabası yoktu 2 kez ayrıldım yalvardı çabaladı ama bi düzelme olmadı nişanı attım ama sandım ki biraz ders olur toparlanırız . Hiç düşünmezdim tamamen biteceğini1 ay sonra artık başkası olduğunu söyledi . İnanmadım hiç kıskandırıyodur dedim . Bana seni sevmiyorum artık istemiyorum dedi ben inanmıyorum diye bi kzıın resmini attı beni engelledi fln . Aradan 1 yıl geçtiğinde baktım ki o kızla nişanlanmış onları birlikte gördüm öyle yandıki canım ona inanmayıp rezil etmişim kendimi . Gözlerinde gördüm onu seviyordu. Ne garip bi zamanlar en yakının olan insan sana yabancı sanki ölmüş gibi Aradan 2 yıl geçti ve ben hala unutmadım onu istemiyorum ama eski güzel günlerimi öyşe çok özlüyorum ki ortalık okadar bozulmuş ki 2 senedir karşıma düzgün sevip sevilebileceğim kimse çıkmadı . Sanki hep bi yanım eksik . Çok şükür iyi bi işim ve ailem var ama ben biraz yalnızım iş ev bu aralar iyice aklıma düştü . Geçen onun en yakın arkadaşıyla buluştuk şimdi küsler . O kadar şaşırıyoki o seni çok severdi senin için herşeyden vazgeçerdi nasıl bu hale geldiniz dedi . Arada rüyalarıma giriyo bazen düşünüyorum acaba ayrılırlarmı fln diye ama olsa ne olcak dünya tersine dönse ben ona dönmem de . Biz birlikteyken sevgili olanşara bakıyorum hep evlenmişler sonra diyorum kader kısmet ama aklımdan çıkmıyo psikolojik tedavide gördüm bu hep böyle mi olcak ?
Bu hissiyatı iyi biliyorum defalarca kendine sorarsın nasıl yaptı diye beni seviyordu dersin ama işte burda kabul etme aşaması var kabullenince durumu sakinleşiyosun ama özlem kaliyo işte seni sevmeyen başkasına giden adami özlemek çok kötübir his bunu iyi bilirim bunun çözümü varmi var başkasına aşık olduğun zaman ama o kişi nezaman çıkar onu bilemeyiz umarım tez zamanda çıkar2012 de sevgili olduk 5 yıl sevgili kalıp nişanlandık . Ama olmadı neden olmadı neden bitti inanın bilmiyorum anlaşamadık resmen . Hiç bi mantıklı sebebimiz yoktu ama o değişti ben değiştim büyüdük o çok ilgisiz oldu benle hiç vakit geçirmezdi dışarı bile çıkmazdık nişanlıyken arkadaş çevresi baya kötüydü bi işr girip çalışmadı iş bulamadı zaten bi çabası yoktu 2 kez ayrıldım yalvardı çabaladı ama bi düzelme olmadı nişanı attım ama sandım ki biraz ders olur toparlanırız . Hiç düşünmezdim tamamen biteceğini1 ay sonra artık başkası olduğunu söyledi . İnanmadım hiç kıskandırıyodur dedim . Bana seni sevmiyorum artık istemiyorum dedi ben inanmıyorum diye bi kzıın resmini attı beni engelledi fln . Aradan 1 yıl geçtiğinde baktım ki o kızla nişanlanmış onları birlikte gördüm öyle yandıki canım ona inanmayıp rezil etmişim kendimi . Gözlerinde gördüm onu seviyordu. Ne garip bi zamanlar en yakının olan insan sana yabancı sanki ölmüş gibi Aradan 2 yıl geçti ve ben hala unutmadım onu istemiyorum ama eski güzel günlerimi öyşe çok özlüyorum ki ortalık okadar bozulmuş ki 2 senedir karşıma düzgün sevip sevilebileceğim kimse çıkmadı . Sanki hep bi yanım eksik . Çok şükür iyi bi işim ve ailem var ama ben biraz yalnızım iş ev bu aralar iyice aklıma düştü . Geçen onun en yakın arkadaşıyla buluştuk şimdi küsler . O kadar şaşırıyoki o seni çok severdi senin için herşeyden vazgeçerdi nasıl bu hale geldiniz dedi . Arada rüyalarıma giriyo bazen düşünüyorum acaba ayrılırlarmı fln diye ama olsa ne olcak dünya tersine dönse ben ona dönmem de . Biz birlikteyken sevgili olanşara bakıyorum hep evlenmişler sonra diyorum kader kısmet ama aklımdan çıkmıyo psikolojik tedavide gördüm bu hep böyle mi olcak ?
2012 de sevgili olduk 5 yıl sevgili kalıp nişanlandık . Ama olmadı neden olmadı neden bitti inanın bilmiyorum anlaşamadık resmen . Hiç bi mantıklı sebebimiz yoktu ama o değişti ben değiştim büyüdük o çok ilgisiz oldu benle hiç vakit geçirmezdi dışarı bile çıkmazdık nişanlıyken arkadaş çevresi baya kötüydü bi işr girip çalışmadı iş bulamadı zaten bi çabası yoktu 2 kez ayrıldım yalvardı çabaladı ama bi düzelme olmadı nişanı attım ama sandım ki biraz ders olur toparlanırız . Hiç düşünmezdim tamamen biteceğini1 ay sonra artık başkası olduğunu söyledi . İnanmadım hiç kıskandırıyodur dedim . Bana seni sevmiyorum artık istemiyorum dedi ben inanmıyorum diye bi kzıın resmini attı beni engelledi fln . Aradan 1 yıl geçtiğinde baktım ki o kızla nişanlanmış onları birlikte gördüm öyle yandıki canım ona inanmayıp rezil etmişim kendimi . Gözlerinde gördüm onu seviyordu. Ne garip bi zamanlar en yakının olan insan sana yabancı sanki ölmüş gibi Aradan 2 yıl geçti ve ben hala unutmadım onu istemiyorum ama eski güzel günlerimi öyşe çok özlüyorum ki ortalık okadar bozulmuş ki 2 senedir karşıma düzgün sevip sevilebileceğim kimse çıkmadı . Sanki hep bi yanım eksik . Çok şükür iyi bi işim ve ailem var ama ben biraz yalnızım iş ev bu aralar iyice aklıma düştü . Geçen onun en yakın arkadaşıyla buluştuk şimdi küsler . O kadar şaşırıyoki o seni çok severdi senin için herşeyden vazgeçerdi nasıl bu hale geldiniz dedi . Arada rüyalarıma giriyo bazen düşünüyorum acaba ayrılırlarmı fln diye ama olsa ne olcak dünya tersine dönse ben ona dönmem de . Biz birlikteyken sevgili olanşara bakıyorum hep evlenmişler sonra diyorum kader kısmet ama aklımdan çıkmıyo psikolojik tedavide gördüm bu hep böyle mi olcak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?