Merhaba gec gördüm yazini.. bende asilama yapilacak... osm en buyuk ozel hastane baska da tup bebek merkezi var mi .. duymadim. Ben izm ye gidemiyorum cok tanidik var diye ama bana gore iyi nir bir hastanemerhaba arkadaşlar ben tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. şu an şanlıurfanın ilçesindeyim ve OSM yi düşünüyorum. OSMde tüp bebek yaptırıp olumlu sonuç alan var mı
Arkadaşım merhaba ben de urfadayim osmde yaptiriyorsun sanırım nasil memnun musun daha önce orada yaptıran hic duymadım ben de yarin bilgi almak için gitmek istiyorumben önümüzdeki aay tüp bebek yaptırcam OSMde bakalım hayırlısı olu inş ama hastane iyiye benziyo ön görüşmeyi yaptık adet olunca başlayacaz
Histereskopi dediğin rahim filmi mi ben de bugün bilgi almaya gittim ancak doktor beyy yoktu koordinatör bi bayan vardı kısa bir bilgi aldim ancak doktor beyle görüşmek istiyorumnkafam çok karışıkben başladım tedaviye ahmet hoca sağolsun çok ilgileniyo... bana histereskopi yapıldı bugün ancak yyapışıklık fazla olduğu için önümüzdeki ay yine yapılacak
slm canm sen OSM de mi tedavi olup hamile kaldın... bu arada hayırlı olsun bebisinArkadaşım merhaba ben de urfadayim osmde yaptiriyorsun sanırım nasil memnun musun daha önce orada yaptıran hic duymadım ben de yarin bilgi almak için gitmek istiyorum
Aslinda kotu bir tesaduf mu desem buna bilemedim.oncelikle sunu soyluyum osmde tup bebek icin on gorusme yaptik adet olmayi bekliyordum 2.gun gelin demislerdi tedavi icin.ancak adet olmadim hamile oldugumu ogrendim fakat bu sevinc de uzun surmedi bugun kontrole gittik kese gelisimi durmus kalp atisi yok hem de ikiz gebelikti ama maalesef persembe kurtaj olmam gereklislm canm sen OSM de mi tedavi olup hamile kaldın... bu arada hayırlı olsun bebisin
Aslinda kotu bir tesaduf mu desem buna bilemedim.oncelikle sunu soyluyum osmde tup bebek icin on gorusme yaptik adet olmayi bekliyordum 2.gun gelin demislerdi tedavi icin.ancak adet olmadim hamile oldugumu ogrendim fakat bu sevinc de uzun surmedi bugun kontrole gittik kese gelisimi durmus kalp atisi yok hem de ikiz gebelikti ama maalesef persembe kurtaj olmam gereklisen ne yaptin osmde yaptirdinmi umarim sonucun olumludur rabbim isteyen herkese nasip etsin bizide icinden ayirmasin
Benimde transferi 16 yada 17martda olck inş varmi başka transfer yaptrck dondurumuş lafla osm de
İnş tutunur bebegin sana seninkidemi blastokst embriyisu hangi merkezde yaptiriyorsun. Benim bu ilk olacak ohss oldum iptal olmuştu transferm.bide Dr bana sadece estrofem verdi sen ne kullandn
Senin yumurtalr ne zaman toplandi o JEL ne jeli bana niye vermesidi ki ahmet hoca iğne ne iğnesi ya çok soru soruyorum ama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?