Tüp Bebek Merkezleri ŞANLIURFA OSM DE TÜP BEBEK YAPTIRANLAR

Melek Ada

Bir mucize olsun artık...ve mucizem benimle...
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2014
1.690
2.847
133
merhaba arkadaşlar ben tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. şu an şanlıurfanın ilçesindeyim ve OSM yi düşünüyorum. OSMde tüp bebek yaptırıp olumlu sonuç alan var mı

demekki benden başka kimse yoookkkk urfada

merhaba arkadaşlar ben tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. şu an şanlıurfanın ilçesindeyim ve OSM yi düşünüyorum. OSMde tüp bebek yaptırıp olumlu sonuç alan var mı
Merhaba gec gördüm yazini.. bende asilama yapilacak... osm en buyuk ozel hastane baska da tup bebek merkezi var mi .. duymadim. Ben izm ye gidemiyorum cok tanidik var diye ama bana gore iyi nir bir hastane

ben önümüzdeki aay tüp bebek yaptırcam OSMde bakalım hayırlısı olu inş ama hastane iyiye benziyo ön görüşmeyi yaptık adet olunca başlayacaz

ben önümüzdeki aay tüp bebek yaptırcam OSMde bakalım hayırlısı olu inş ama hastane iyiye benziyo ön görüşmeyi yaptık adet olunca başlayacaz
Arkadaşım merhaba ben de urfadayim osmde yaptiriyorsun sanırım nasil memnun musun daha önce orada yaptıran hic duymadım ben de yarin bilgi almak için gitmek istiyorum

ben başladım tedaviye ahmet hoca sağolsun çok ilgileniyo... bana histereskopi yapıldı bugün ancak yyapışıklık fazla olduğu için önümüzdeki ay yine yapılacak

ben başladım tedaviye ahmet hoca sağolsun çok ilgileniyo... bana histereskopi yapıldı bugün ancak yyapışıklık fazla olduğu için önümüzdeki ay yine yapılacak
Histereskopi dediğin rahim filmi mi ben de bugün bilgi almaya gittim ancak doktor beyy yoktu koordinatör bi bayan vardı kısa bir bilgi aldim ancak doktor beyle görüşmek istiyorumnkafam çok karışık

ameeliyat anestezi ile yapılıyo ağrılı bir işlem değil

Arkadaşım merhaba ben de urfadayim osmde yaptiriyorsun sanırım nasil memnun musun daha önce orada yaptıran hic duymadım ben de yarin bilgi almak için gitmek istiyorum
slm canm sen OSM de mi tedavi olup hamile kaldın... bu arada hayırlı olsun bebisin

slm canm sen OSM de mi tedavi olup hamile kaldın... bu arada hayırlı olsun bebisin
Aslinda kotu bir tesaduf mu desem buna bilemedim.oncelikle sunu soyluyum osmde tup bebek icin on gorusme yaptik adet olmayi bekliyordum 2.gun gelin demislerdi tedavi icin.ancak adet olmadim hamile oldugumu ogrendim fakat bu sevinc de uzun surmedi bugun kontrole gittik kese gelisimi durmus kalp atisi yok hem de ikiz gebelikti ama maalesef persembe kurtaj olmam gerekli sen ne yaptin osmde yaptirdinmi umarim sonucun olumludur rabbim isteyen herkese nasip etsin bizide icinden ayirmasin

çok geçmiş olsun ben de iki kez histereskopi yaptırdım dolasıyla tüp bebeğe ancak bu ay başlayabildim yarın yumurta toplanacak insallah....ben de hamilelik takvimini görünce hem çok sevindim hem de OSM de mi yaptırdın diye sorayım dedim...çok çok geçmiş olsun insallah hayırlısıyla yeniden hamile kalıp meleğini kucağına alırsın

Merhaba melek ada bnde yeni üye oldum.22aralikta bnmde yumurtaları toplandı ama ttransferi iptal oldu su topladı bnde ohss oldum sen ne yaptin nasilsin.bnde osm de yaptryorm

Benimde transferi 16 yada 17martda olck inş varmi başka transfer yaptrck dondurumuş lafla osm de

İnş tutunur bebegin sana seninkidemi blastokst embriyisu hangi merkezde yaptiriyorsun. Benim bu ilk olacak ohss oldum iptal olmuştu transferm.bide Dr bana sadece estrofem verdi sen ne kullandn

İnş tutunur bebegin sana seninkidemi blastokst embriyisu hangi merkezde yaptiriyorsun. Benim bu ilk olacak ohss oldum iptal olmuştu transferm.bide Dr bana sadece estrofem verdi sen ne kullandn

Benm 3.gun embriyosu suan estrofem dısında crinone jel gobekten igne ve hap kullanıyorum insallah yarın hayırlısıyla rahim duvarı kalınlasmıssa transfer olacak..

Senin yumurtalr ne zaman toplandi o JEL ne jeli bana niye vermesidi ki ahmet hoca iğne ne iğnesi ya çok soru soruyorum ama:)

Senin yumurtalar yeni toplandı o zaman seninki dondurulmuş değil benim ki dondurulmuş olck ya şimdiden çok heycanliyim.

Senin yumurtalr ne zaman toplandi o JEL ne jeli bana niye vermesidi ki ahmet hoca iğne ne iğnesi ya çok soru soruyorum ama:)

Evet canm benmki dondurulmus değil kullandığım ilaclar internetten arastırdım bebeğin tutunmasına yardımcı olmak icin... insallah hamile kalırsam ilk üç ay kullanmaya devam edecem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…