- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
- 83
Hayirli haberlerini verirsin ins canimbaşta bende de oturamıyodum ama sonra çabuk geçti..4 tane kullandım ben...transferden sonra sürekli sırt üstüne yatman gerekmiyo..oturma yatış pozisyonlarının önemi yok dediler ben de dikkat etmiyorum pek
Ya bise daha sorcam o jeli günde kaç kere kullaniosun transferden önce ve sonra[/QUOTE][QU"melek ada, post: 39983977, member: 632313"]evet hala kullanıyorum zaten bazı ilaçlar 3 ay kullanılacakmış buna crinone jel dahil
canm benm amin insallah su persembe bir gelseydiHayirli haberlerini verirsin ins canim
Merhaba melek ada..tedavin hayırlı olsun..umarım bu tedavinde bebeğine kavuşursun inşallah..bi kaç sorum olacaktı...nasıl memnun musun OSM den ve tüp bebek ekibinden..ücreti ne kadar? ben de OSM yi araştırmaya başladım şimdidenmerhaba arkadaşlar ben tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. şu an şanlıurfanın ilçesindeyim ve OSM yi düşünüyorum. OSMde tüp bebek yaptırıp olumlu sonuç alan var mı
Urfadan misin ?bn şuan için memnunum çarşamba transferm 4500 ücret ilaclarmda 1500 tuttukapicanpost: 39986686 .!.:Merhaba melek ada..tedavin hayırlı olsun..umarım bu tedavinde bebeğine kavuşursun inşallah..bi kaç sorum olacaktı...nasıl memnun musun OSM den ve tüp bebek ekibinden..ücreti ne kadar? ben de OSM yi araştırmaya başladım şimdiden
Hadi inşallah güzel haberlerini verirsin..rapor geçerli mi acaba?senin rapor hakkın var mıydı?Urfadan misin ?bn şuan için memnunum çarşamba transferm 4500 ücret ilaclarmda 1500 tuttu
Hadi inşallah güzel haberlerini verirsin..rapor geçerli mi acaba?senin rapor hakkın var mıydı?
Transferden sonra hangi ilaçlari verdi dr hepsini yazarmisin melekada sana çok soru sordum ya:)canm benm amin insallah su persembe bir gelseydi
Merhaba melek ada..tedavin hayırlı olsun..umarım bu tedavinde bebeğine kavuşursun inşallah..bi kaç sorum olacaktı...nasıl memnun musun OSM den ve tüp bebek ekibinden..ücreti ne kadar? ben de OSM yi araştırmaya başladım şimdiden
Transferden sonra hangi ilaçlari verdi dr hepsini yazarmisin melekada sana çok soru sordum ya:)
Yok canim bn daha 1bucuk yillik evliyim o yüzden rapor vermiolar ama raporu olan bi arkadaş herşey toplam 2bucuk milyar harcamisti osm de[/QUOTE][QUOcan, post: 39992770, member: 652445"]Hadi inşallah güzel haberlerini verirsin..rapor geçerli mi acaba?senin rapor hakkın var mıydı?
Melek ada güzel haberlerini bekliorm bugün test günün unutmadim:):). Bnm transferin 3.günü bugun
Canm ben dun sonucumu aldım maalesef negatif...insallah sen guzel haberler alırsın...
Niye öyle oldu ki ya Dr bi sebebi soyluyomu
İns canim allah kucagimizi bos koymasin ins[/QUOTE]TE="melek ada, post: 40062013, member: 632313"]canm daha gitmedim..yarın gidecektimama ahmet hoca izinliymis... ben de persembe günü gitmeyi düsünüyorum...dondurulmus 3 tane embriyo var insallah onlarla denemeyi dusunuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?