- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
- 83
Yok canım yarın gidecem eşimle bakalım allah ins hayırlı haber vermeyi nasip ederCanım gittinmi doktora
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım yarın gidecem eşimle bakalım allah ins hayırlı haber vermeyi nasip ederCanım gittinmi doktora
Amin inş canım hayırlı haberler verirsinYok canım yarın gidecem eşimle bakalım allah ins hayırlı haber vermeyi nasip eder
Canim gittim dr ama içerde kanama yok dedi çok şükür 6.haftaya girdim bugün ama daha bebek yok oluşması görünmüyor yolk sac da yok ins alttan muayene ile görünür ya yine boş diye çok korkuyom ins olmaz oyleAmin inş canım hayırlı haberler verirsin
Gözün aydın canım bebek sekizinci haftaya kadar gorunmemesi normal takılma o konuya önemli olan içten kanama olmamasıCanim gittim dr ama içerde kanama yok dedi çok şükür 6.haftaya girdim bugün ama daha bebek yok oluşması görünmüyor yolk sac da yok ins alttan muayene ile görünür ya yine boş diye çok korkuyom ins olmaz oyle
Canım hayırlı olsun ilaçlarını aksatmadan aynı saatte içmeye özen göster inş kalinlasirben de bugün gittim ve hayırlısıyla başladımbu defa iki embriyo transfer edilecek ama ahmet hoca bu 30 yaşın altındakilerin başarı oranını çok etkilemez dedi
önemli olan rahimin kalınlaşması geçen transferde 7,5 ta kaldı kalınlık
bu kez daha kalınlaşabilmesi için ne yapabilirim acaba
![]()
Canım hayırlı olsun ilaçlarını aksatmadan aynı saatte içmeye özen göster inş kalinlasir
Nasılsın canım bebisi gordunmuCanim gittim dr ama içerde kanama yok dedi çok şükür 6.haftaya girdim bugün ama daha bebek yok oluşması görünmüyor yolk sac da yok ins alttan muayene ile görünür ya yine boş diye çok korkuyom ins olmaz oyle
Yok bugün çok yoğunumus ahmet hoca taa cuma dan aradım bide saliya verdi randevu beklemek ne kadar zor yaNasılsın canım bebisi gordunmu
Başka doktora git canım senin durum farklı ahmet beyin keyfini beklemeYok bugün çok yoğunumus ahmet hoca taa cuma dan aradım bide saliya verdi randevu beklemek ne kadar zor ya![]()
Kız ilaçlarla ilgili bilgi almam gerek ne yapmam gerek nasıl bi yol izlicem ilaçlar devammi diye zaten hamile ye 65 liraya bakıolar muayene 1 gün icin başka Dr gidip para vermek istemiom artık bi gün daha sabredecez kız adama da hak veriom baya hastaymış kemoterapi görüyom us rabbim şifa versin ins ne kadar çok ilgi olmasa da umut oluyo herkese allah devasini versin ins bn ahmet hocanin çok bilgili ve isinde iyi biri olduğunu düşünüyorum ins iyi olurBaşka doktora git canım senin durum farklı ahmet beyin keyfini bekleme
Ay çok üzüldümKız ilaçlarla ilgili bilgi almam gerek ne yapmam gerek nasıl bi yol izlicem ilaçlar devammi diye zaten hamile ye 65 liraya bakıolar muayene 1 gün icin başka Dr gidip para vermek istemiom artık bi gün daha sabredecez kız adama da hak veriom baya hastaymış kemoterapi görüyom us rabbim şifa versin ins ne kadar çok ilgi olmasa da umut oluyo herkese allah devasini versin ins bn ahmet hocanin çok bilgili ve isinde iyi biri olduğunu düşünüyorum ins iyi olur
Aminn canım bnde ilk duyduğum da çok üzülmüstüm eski sagligina kavuşur insAy çok üzüldümbekle canım onun tedavisi altında kal gerçekten çok bilgili biri adam işinin ehli onun bize umut olduğu gibi rabbim de şifa versin ona inş
![]()
Ins canım kanaman varmıAminn canım bnde ilk duyduğum da çok üzülmüstüm eski sagligina kavuşur ins
Yok çok sukur ama crinone jel hep kahverengi geri gelio o var sadece ins oda geçerIns canım kanaman varmı
Geçer ins canım yarinda hayırlı haberlerini alırızYok çok sukur ama crinone jel hep kahverengi geri gelio o var sadece ins oda geçer
Gittinmi doktora canımYok çok sukur ama crinone jel hep kahverengi geri gelio o var sadece ins oda geçer
Yeni geldim canım duyduk çok şükür miniğimi allahım size de nasip etsin insGittinmi doktora canım
Rabbim nazarlardan sakinsin çok sevindim canım Rabbim olmayanlara nasip etsinYeni geldim canım duyduk çok şükür miniğimi allahım size de nasip etsin ins
Aminn canım insallahRabbim nazarlardan sakinsin çok sevindim canım Rabbim olmayanlara nasip etsin