- 20 Ekim 2014
- 1.690
- 2.847
- 133
Yeni geldim canım duyduk çok şükür miniğimi allahım size de nasip etsin ins
gözün aydın canm çok sevindm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni geldim canım duyduk çok şükür miniğimi allahım size de nasip etsin ins
Allah razı olsun canım allahım kucağıma almayi da nasip eder ins. Allahim sizi de çok bekletmeden nasip eder insaaaaallahhhhgözün aydın canm çok sevindmdarısı başımıza insallah
![]()
Allah razı olsun canım allahım kucağıma almayi da nasip eder ins. Allahim sizi de çok bekletmeden nasip eder insaaaaallahhhh
Kızlar Nasılsıniz ne yapiyonuz
Arkadaslar ltfn bana yardım edin bugün 2, asililamami oldum mehmet agarda ama 20. Dakikada tuvalete çıktım..çok umitsizimmmmm sperm sayısı 206 milyon hareketlilik yıkamadan sonra yüzde 65..olmayacağını düşündüğüm için osm de tüp bebek istiyorum kime gideyim ne kadar ücret var? 1 ,5 yıllık evliyim
Peki raporla ilaçları alabilirmiyim? Sizin sorun nedir neden olmuyo.ben asilamayi yaptım ama şimdiden o kadar yorgunum ki.cevrenizde var mi tüp bebek veya aşılanması tutancanm görüşmeyi zuhal hanm var onunla yapıyosun ücret bildiğim kadarıyla 4.5 milyar ilaçlar dahil değil ahmet hoca alanında çok iyi ben 3. denememe başladım inşalaahhh bu son olacak
Rabbim yar ve yardimcin olsun canım hakkında hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz inş bu yıl bizim gibi çocuk hasreti cekenlerin yılı olsun hepimiz bebislerimize sağlıkla kucagimiza alırızdün kontrolüm vardı kalınlık 8,5 suan rahim içi de iyi gözüküyor pazartesi transfer var çoookkk heyecanlıyımbu sefer çok iyi görünüyor
rabbimin izniyle inşallaaahhhhh bu sefer hayırlısıyla tutunurlar
![]()
Ben ahmet beyde yaptım tuttu çok şükür ama iki aylıkken dusukle sonuçlandı inş tüp bebek evresine gecmezsin bu asilaman tutarPeki raporla ilaçları alabilirmiyim? Sizin sorun nedir neden olmuyo.ben asilamayi yaptım ama şimdiden o kadar yorgunum ki.cevrenizde var mi tüp bebek veya aşılanması tutan
Peki raporla ilaçları alabilirmiyim? Sizin sorun nedir neden olmuyo.ben asilamayi yaptım ama şimdiden o kadar yorgunum ki.cevrenizde var mi tüp bebek veya aşılanması tutan
Rapor için üç yıllık evli ve iki defa aşılama yapman lazım o zaman fiyat bayagi uygun oluyoPeki raporla ilaçları alabilirmiyim? Sizin sorun nedir neden olmuyo.ben asilamayi yaptım ama şimdiden o kadar yorgunum ki.cevrenizde var mi tüp bebek veya aşılanması tutan
Osm rapor kabul ediyo canım ben sormuştumraparla olup olmadığını bilmiyorum benm rahimde sorun var o da şimdilik iyi gibi çok şükürr...tüp bebekle hamile kalan birçok insan var canm
Rabbim yar ve yardimcin olsun canım hakkında hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz inş bu yıl bizim gibi çocuk hasreti cekenlerin yılı olsun hepimiz bebislerimize sağlıkla kucagimiza alırız
kızlar transfer pazartesi olcak salı günü dersim yok çarşamba okul var iki gün dinlenip okula başlasam olur mu acaba![]()
Rapor al bence canım biraz dinlen hemen işe başlamakızlar transfer pazartesi olcak salı günü dersim yok iki gün dinlenip okula başlasam olur mu acaba![]()
Eşin askerdeyken mutlu haberi verirsin inş canımaminn inşaalllah inanıyorum bu sefer olacak yaaa...eşim şubatta askere gidcek inşallah tutarsa doğuma yakın gelecek
çoooookkkkk heyecaaannnllııyııımmmm ama beeennn
![]()
Eşin askerdeyken mutlu haberi verirsin inş canım
bu 2. aşılamam ama daha 12 buçuk yıllık evliyimRapor için üç yıllık evli ve iki defa aşılama yapman lazım o zaman fiyat bayagi uygun oluyo