Tüp Bebek Merkezleri ŞANLIURFA OSM DE TÜP BEBEK YAPTIRANLAR

[QUOT"melek ada, post: 40078205, member: 632313"]dondurulmus transferi nasıl oluyo ücreti ne kadar..ben ilk defa yaptıracam biraz bilgi verir misin[/QUOTE]
Canm bn ohss oldum transferi iptal olmuştu 32yumurta toplandı bnde rahatsizladm Dr 3ay ara verdi transfere yola bnm transferi aralikta olackti transferm olmayip ertelendiği için ücret vermedim ama arkadaşlar vardi orda donmuş transfer yapan 2bin lira odemisler

Adetin 2.günü gidion sana estrofem verip onu sürekli kullanion14gunu de hibor protestan JELkullanion bi kkaç antibiyotik daha verip onlari transfere kadar kullanion birakion ama hibor crinone protestan iğnesini sürekli kullanion o progesran iğnesi bni bitirdi kalcalarm çok kotu

Hepinizin tedavis hhayırlı olsun arkadaşlar. Rahim filmi çektirme llazım, onereceginiz bir yr var mi

OTE="whiterose55, post: 40198900, member: 630088"]İnşallah pozitif sonuç alırsın canim[/QUOTE]
İns canim sabirsizlnyorm Rabbim emeklerimizi karsiliksiz birakmasin

Selam arkAdaslar osm hastanesinde pgt uygulaniyormuu bilginiz var mi

A.s pgt ney BN bilmiyorum da:)
Preimplatasyon genetik tani. Bizim esimle tasiyici hastaligimiz var ve bu yuzden bbklerimizi kaybediyruz o yuzden tup bebekte pgt uygulanacak bze en ykin yer urfa bu uygulama varmi dye merak ettm.

Back
X