- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim hamileyim.kalp atislarini duymaya 10gun sonra gidecz çokkorkuyom kimyasal olur diye dua edin ne olur
Melek ada bebeğimi kaybettim bnbnde dondurulmuslari denicem 3 ay sonradusuk yaptim cok kotu seyler yadadim
![]()
Günaydın kızlar bende bu ay osm de tüp bebek yapcam ama çok korkuyorum ya tutmazsa diye ilk denemem olcak inş pozitif sonuç alırım hayırlısıyla![]()
Canım osm den memnun kaldinmiAmin canm inşallah:)
Canım once geçmiş olsun inş bu acıyı tekrar yasamazsin bayanda bir sorun yoksa tutma ihtimali yüksek deniliyo dogrumuBN mmemnun bnm de ilk denememdi tuttu ama bos gebelik yasadim demekki hayitlisi buymus![]()
Aynen canım hersey nasip kısmet rabbim hayırlı evlat nasip etsin tüm isteyenlereRabbim nasip edecekse her turlu tutar canim bnle beraber tüpleri tilali arkadaş vardi onunda tuttu . tutmazsada üzülme bnm ki tuttu ama ne acilar hayel kirikliklari yasadim Rabbim kucagina almayi nasip edecekse tutsun ins![]()
Canım ben persembe gunu tüp bebek tedavisine başladım senin transferde mayısta olcakti yaptinmiRabbim nasip edecekse her turlu tutar canim bnle beraber tüpleri tilali arkadaş vardi onunda tuttu . tutmazsada üzülme bnm ki tuttu ama ne acilar hayel kirikliklari yasadim Rabbim kucagina almayi nasip edecekse tutsun ins![]()
Tşk ederim canım rabbim tüm isteyenlerin yüzünü guldursunYok BN daha 3hafta önce kürtaj oldm bos gebeliktdn kürtaj olanlara 6ay ara veriyor Dr . Hayirlii olsun tedavin canim allah yüzünü guldursun insallah
Canım hayırlı olsun hamilesin Rabbim tamamına erdirsinYok BN daha 3hafta önce kürtaj oldm bos gebeliktdn kürtaj olanlara 6ay ara veriyor Dr . Hayirlii olsun tedavin canim allah yüzünü guldursun insallah
Sagol canim daha yeni bugün transferin 14.günü daha hamileyim diyemiyorum kalp atışını duymadıkca. Rabbim en kisa zaman da sana da nasip etsin ins. Sen napiosun tedaviye devam miCanım hayırlı olsun hamilesin Rabbim tamamına erdirsin
Duyarsin inş canım stres yapma kendine çok dikkat et o kalp atışını duymadan rahatlamiyo insan çok haklısın ben tedavi görmüyorum şu an ya şubatta yada mayısta basliycam şu an düğün nişan olayları var o yüzden yapmiycamSagol canim daha yeni bugün transferin 14.günü daha hamileyim diyemiyorum kalp atışını duymadıkca. Rabbim en kisa zaman da sana da nasip etsin ins. Sen napiosun tedaviye devam mi
Kan testi yaptinmi canım değerin kaç çıktıSagol canim daha yeni bugün transferin 14.günü daha hamileyim diyemiyorum kalp atışını duymadıkca. Rabbim en kisa zaman da sana da nasip etsin ins. Sen napiosun tedaviye devam mi