Tüp Bebek Merkezleri ŞANLIURFA OSM DE TÜP BEBEK YAPTIRANLAR

Hmm anladım canim pek son soru:)o ilaclari kaç gündür kullaniyorsun yumurta toplamadan sonra mi basladin.Dr bana 12sinde gel dedidemekki o zaman vverecek bana da o ilaclari

Hmm anladım canim pek son soru:)o ilaclari kaç gündür kullaniyorsun yumurta toplamadan sonra mi basladin.Dr bana 12sinde gel dedidemekki o zaman vverecek bana da o ilaclari

Evet canm opudan sonra basladım kullanmaya

Ben spekulum dan çok korkuyom transfer yapilirken rahmi onla aciyolar o acitiyomu transferden sonra paylasirmisin:)

Melek ada ayni merkeze gittiğimiz için inan senin için ben bile heycanliyim şuan merak ediyorum nasil geçti diye

Kiz acaba doktora soyleseydin 2tane koymazmiydi sorumluluğu üstlensek kabul ederim mi acaba yasalar 1tane ya çok sevindim senin adina inş tutunur bebegin sana

Ne zaman gönderdiler eve . bnm Esim bi ggün yat diyo hastanede
ama bilmiyorum

Hocaya soyledim bir tane yeter dedi biz her ayrıntıyı dusunduk dedi hastanede yatmana gerek yok bence iki saat dinlenip cıkarsın..

İnş canim sen simdi güzel güzel dinlenmene bak hic ayağa kalkma:)darisi bana inş bnm de donmuşbebislerm beklio bni

Rahim kalinligin kacdi en son

canm biraz gec cevap yazıyorum ama 8 civarıydı diye hatırlıyorum ama emin değilim günde 4 tane estrofem kullanıyorum şimdi 19 mart test tarihim bakalım hayırlısı insallah
sen ne yapıyon transferin oldu mu

Benim transferi çarşamba günü iğneleri kullaniom simdi ya bise sorcam protestan iğnesi kalçadan vurulan sende sknti yaptı mi BN kalcamin üstüne oturamiyom transferde sirt ustu nasil yatcam blmiom sende öyle yaptı mi

Benim transferi çarşamba günü iğneleri kullaniom simdi ya bise sorcam protestan iğnesi kalçadan vurulan sende sknti yaptı mi BN kalcamin üstüne oturamiyom transferde sirt ustu nasil yatcam blmiom sende öyle yaptı mi

başta bende de oturamıyodum ama sonra çabuk geçti..4 tane kullandım ben...transferden sonra sürekli sırt üstüne yatman gerekmiyo..oturma yatış pozisyonlarının önemi yok dediler ben de dikkat etmiyorum pek

Back
X