- 24 Nisan 2015
- 2.154
- 964
- 43
Hibor felaket yakıyor progestan iğne ise popoda küçük küçük apseler yapıyo oturamiyon bileHiboru bide 7500 luk verdi daha önce kürtaj im dusugum var diye öyle bi yakiyo ki hiç sorma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hibor felaket yakıyor progestan iğne ise popoda küçük küçük apseler yapıyo oturamiyon bileHiboru bide 7500 luk verdi daha önce kürtaj im dusugum var diye öyle bi yakiyo ki hiç sorma
Valla günde 4 kere alıyorum hemde bilmiom estrofem tüp bebek diye belki kalp atışı duyulur sa biraktirir ins genelde biraktroyomus zaten .donmus embriyolar da ikisini de veriyo canım hem iğne hem jel günde 1 tane jel iki güne bir igne napim katlaniom bebeğim için iyi olacaksa raziyim.Amin canım allah razı olsun senden canım estrofemin prospektusunu oku orda hamileyken kullanmayın yazıyo doktorda üç aya kadar iç demişti kafam karismisti progestan düşük önleyici crone jelde öyle neden ikisini bir arada vermiski
Transfer yapılırken tam Çatala oturdumCanım sen transfer olduğunda doktor tutma şansını soyledimi benim ablamin arkadaşı transfer oldu istanbulda embriyo cozuldugunde hareketinden tutma şansının bilindigini söylemiş doktoru ona
Canım estrofemi hamile kalsam üç ay boyunca kullan demişti doktor ben azaltmistim korktum bütün acilarimiz hayırlı bir evlada sahip olmak için Rabbim sevabindan mahrum etmesinValla günde 4 kere alıyorum hemde bilmiom estrofem tüp bebek diye belki kalp atışı duyulur sa biraktirir ins genelde biraktroyomus zaten .donmus embriyolar da ikisini de veriyo canım hem iğne hem jel günde 1 tane jel iki güne bir igne napim katlaniom bebeğim için iyi olacaksa raziyim.
O zaman embriliyog diyo tutma yuzdesini benim bi tane tek embriyom var maalesef onu transfer edcem hayırlısıyla eşimin Morfolojisi %1 çıktı onun için fazla embriyom olmadıTransfer yapılırken tam Çatala oturdumembriyolog adam yanıma geldi embriyo hakkında bilgi verdi yüzde 85 iyi çözüldü çok güzel dedi sadece
![]()
Canim ümidini kaybetme bn morfoloji den anlamiom çünkü bizde o bile yok ameliyatla aldılar esimden spermi onun için yatiom kalkiom sukrediom ya ameliyatla da çıkmasa ydi sperm diye rabbim bizi yoktan var etti çok şükür Allahıma ins seninde mucizen gelir bian önceO zaman embriliyog diyo tutma yuzdesini benim bi tane tek embriyom var maalesef onu transfer edcem hayırlısıyla eşimin Morfolojisi %1 çıktı onun için fazla embriyom olmadı
Çok doğru canım Rabbim kimsenin kucagini boş birakmasinCanim ümidini kaybetme bn morfoloji den anlamiom çünkü bizde o bile yok ameliyatla aldılar esimden spermi onun için yatiom kalkiom sukrediom ya ameliyatla da çıkmasa ydi sperm diye rabbim bizi yoktan var etti çok şükür Allahıma ins seninde mucizen gelir bian önce
Senin sorunun ne canımbenm işim de çookk zor ama yine de nasip kısmet işte![]()
Senin sorunun ne canım
Kanal dediğin tuplermi kapalı canım ameliyatla hem tüpler hemde yapisiklik açılıyor denedinmikanallar kapalı ve rahimde yapışıklık var
Canım benim çok geçmiş olsun çokmu kanaman varKanamam var dünden beri çok kötüyüm serum yiyom hiç kalkma ayaga dediler yatiom dua edin
Canım benimde öyle oldu önce sulu leke sonra kanama kaçıncı haftandasin benim altıncı haftada başladı çok dikkat et kendine keseyi gordunmuBiraz azaldı çok şükür çok korktum dr düşük riski var dedi şimdide ama bn daha kalbini bile duymadimki minigimin![]()
geçer ins hemen önce lekelenme şeklinde geldi sonra kırmızı ya döndü bn koptum zaten nasıl agliyorum şimdi iyim çok şükür
Canim sen niye düşük yaptın kanaman durmadı mi senin sebek neydi. Bn daha 5.haftanın icindeyim küçük bi kese gördü drCanım bide ayaklarının altına üç yastık koy ve yukselt oda kanamayi durdurur