- Konu Sahibi merhaba_hayat
-
Aynen katılıyorum sana canım dostluk arkadaşlık brbirine bğımlı olmak demek değildir, her istediğinde kapris yapmak demek değildir, nasılsa nazım geçer diye gerekli gereksi trip yapmak değildir...dostlukta bu tür şeylere yer yoktur bana göre
can dostum, kardeşim dediğim bir insan var.
birlikte doğduk birlikte büyüdük en kötü günlerimizde birbirimizin yanında olduk.
evlerimiz karşı karşıyaydı.
ben evlenene kadar aynı semtte oturduk.
15 aydır aynı şehirde ama ayrı semtlerdeyiz.
ikimiz de iş hayatına atıldık. en evlendim o ise evlilik arefesinde ve işleri çok yoğun. haftada bir gün izni var. o izninde de doğal olarak ailesi, sözlüsü ile geçirmek ister ve tabi özel işlerini halletmeyi. ben ara sıra iş yerinde ziyaret ederim onu.
tabi ki eskisi kadar birbirimizi sık göremiyoruz bazen aylar oluyor görüşeli ama biliyoruz ki biz hep birbirimizin yanındayız ne olursa olsun. şimdi görüştüğümüz zamanları dolu dolu geçirmeye çalışıyoruz.
herşey hep aynı olacak diye bir kaide yok arkadaşım. hayat koşulları insanları bedenen uzaklaştırabilir. önemli olan aradaki güven, sevgi ve saygıdır. demişsin ki bayramda 2 günlüğüne gelecek. bence bu 2 gününü ailesine vermesi kadar normal bir şey yok. tabi sen dersen yarım saat 1 saat de olsa görüşelim seni de kırmaz sana dostun dediyse. dostluğunuzu bu tür şeylerle zedelemeyin. dost zor kazanılır ama kolay kaybedilir...
hiç zanetmiyorum arkadaşım cümki onun ihtiacı olduğu zaman ben hep yanındaydım destekcisiydim onun..benim cok arkadaş cevrem var arkadaşlarım da cok ama kimseye hayatım dost kapılarını acmamıştım uzun bir süre o dost kapılarını kapatmıştım ve ben o arkadaşıma dostum dediysem eger o benim için cok özeldir bence değerini bilmeliydi çümki onun bana orda ihtiyacı var ben arkadaşımı cok zor şartlarda kazandım dosluğumu kabuletmesi için ozamanlar cok mucüle ettim cümki o nun doslugunu kazanmak istiyordum ama o istememişti hep zaman derdi arada bi duvar kurmuştu ve ben hiç bir insanan bukadar cok değer veripde bu kakadar cok arkadaşım olması istememiştim acıkcası ve onun burdan tahininin cıkması bizim doslugumuzu pekiştirdi yani ozaman bana bir adım atarak doslumu kabul etti demekki gitmesi gerekiyor muş hep o bir adım geri de durdu ama işte o bir iki kelimesi kırakmak deyil belki ama cok deger verdimye vede cok sevdimye belki ondandır işte o sevgim galiba sarsıldı ama bunun için hiç mucade etmicem her şeyi akışına bırakcam cümki ben ona elimden geleni yaptımı sanıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?