Sanrm biz bitiyoruz...

necsel

Canım oglusumm
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2008
465
2
96
İstanbul
1 ay sonra 2 sene olucak evlenelı...esımınde dedıgı gıbı 2 senede 10 gun mutlu olamadık hep kavga hep tartısma hep kusluk....neyı paylasamadık onuda bılmıyorum tam olarak...ama ıkımızınde bıldıgı cok yoruldugumuz artık...bosanalım ıkımız ıcınde en ıyısı bu sanırım dedım....hangı yol bızım ıcın daha ıyı olur dıye konusmaya basladık bır gece , benı sevıyormusun dıye sordum hanı ben sevıyorum ya herseye ragmen bır sans daha vermek ıstedım bıze....sevmıyorum dedı....pazartesı hemen gıdıp halledelım bu ısı dedım hemen aceleye getırme dedı...amelıyat olması gerekıyordu gıt amelıyatını ol ondan sonra o zaman dedım...memlekette olmak ıstedı amelıyatını ve gıttı...bız gıtmeme kararı almıstık 14 aylık bebegımız var onunla yolculuk zor olur sana yardımım olmaz dıye...ben duramadım amelıyat olucagı gun yanında olmak ıcın geceden yola cıktım bebegımı anneme bırakıp....destek olmak ıstedım morel vermek ıstedım ve hıc bıse yokmus gıbı gıttım....sabah benı karsısında gorunce ılk soyledıgı soz neden geldın dedı...yasadıgım soktan dolayı cevap veremedım kafamı cevırdım...bu kadarınıda beklemıyordum dogrusu...yanlıs kısıye yanlıs zamanda ozverıde bulunmusum demekkı...neyse ben ustume dusen es olarak gorevımı yaptım ve gerı dondum...kafama hersey dank ede ede hemde...ne nıyetle yola cıktım onca saat yol gıttım kım ıcın ama ?....sanırım bız bıtıyoruz artık...benım atıcak bır adımımın kalmadıgını dusunuyorum...herseye ragmen bıze bır sans vermek ısterdım ama tek benım ıstememle olmuyor sanırım....bu hafta gelınce bızımde ıslemler baslar snırımm....son yasanan 2 olayı yazdım ozet olarak....en can alıcı kelımler bu olaylarda kullanıldı cunku....benm yapabılecegım bıse yok dıye bakıyorum artık....sız nedersınız arkadaslar ben daha napayım?

sevmiyorum demiş var m ötesi ya?
off cok fena cidden.
hele ki minicik bir bebek varken ortada..

yok daha bi şey yapma
sevmiyorum demiş.o sözden sonra bi şey yapılmaz,yapılmamalı
sen kadınsın,annesin...
onurun, gururun var senin.bırak yerinde kalsın... zeval gelmesin değerlerine

neden hemen bosanmak ıstemıyor pekı
neyı neden beklıyoruz kı
sevmıyorsan benı bıle beklme gıt ac davanı
ben ona zorluk cıkartıcak bırı degılım kı

belki bi anlık bi öfkeyle demiştir seni sevmiyorum diye. çok mu iyi niyetliyim ne. bana çok ağır geliyo bu söz. yani diliyorum öyle değildir. bebeğiniz var sonuçta off allah sabır versin sana.

canım 2 yıldır mutlu olamadık diyorsunuz 2 nizde.....
boşandıktan sonrasını konuşur olmuşsunuz artık evde.....
üstelik bebeginiz var hala kavgalar bitmemiş...bu arada çok erken yapmışsın bebegi tatlım eşini gerçekten iyi tanısaydın biraz daha evliliğin tadını çıkartsaydınız başbaşa neyse....
sordugun soruya sevmiyorum diye cevap veriyor boşanalım diyorsunuz amelıyattan sonra dıyorsun sen neden bekletiyorsunki adam üstelik memleketet ameliyat oluyor buda olsa sen baksan istemiyor işte bariz bir şekilde...tek tarafın isteği fedakarlıgı il evelilik yurumuyor..eşiniz rotasını belırlemısss sadece bunu nasıl uygulayacagını bılmıyor....

seni sevmediğini söyleyen bir adama çok bile yaptığın fedakarlık...
ne kadar gurur kırıcı ne kadar talihsiz bir cümledir o yarabbim...
bundan böyle beklemede ol hayatım, adım atan o olsun
sen sadece hamlelerini izle ve ona göre at adımını...

esını kazanmak ıcın mucadele et..
o nekadar ıstemıyom neden geldı desene mucadele et..
vaz gecme pes etme yorgun dusme..
hayat bukadar kolaymı yoruldum boşanalım olmaz olmaza olmamalı bebegınız var bebek ıcın bıle olsa bı evlılık ıkıncı sansı hak eder...
ama senı sevmıyom dıyen bırı ıle olmaz dıyemem artık senı ıstemıyom demesı nedenı nedır aceba?..
cunku bı erkek boşanma anında bıle esıne sevıyom senı der..sen annesın bebegın ıcın yaşa esın belkıde zor bı donemdedır ustune gıtme sabırlı ol azcık..
agzını bozma ters bısı deme degerınle kal ..

sen elinden geleni yapmışsan artık bu saatten sonra geri herhangi bir adım atılamaz.
ve herşeyden önce yüzüne karşı seni sevmiyorum demesi yeterdir zaten.
bundan sonra güçlü bir kadın olmalısın.kendin ve çocuğun için.

Daha başka ne yapabilrsinki. Seni sevmeyen bir adam için o kadar yol gitmişsin sırf destek için, çocuğunu bir kenara bırakarak.

Başka bir şey yapmaya gerek varmıbenneyaptımki

canım 2 yıldır mutlu olamadık diyorsunuz 2 nizde.....
boşandıktan sonrasını konuşur olmuşsunuz artık evde.....
üstelik bebeginiz var hala kavgalar bitmemiş...bu arada çok erken yapmışsın bebegi tatlım eşini gerçekten iyi tanısaydın biraz daha evliliğin tadını çıkartsaydınız başbaşa neyse....
sordugun soruya sevmiyorum diye cevap veriyor boşanalım diyorsunuz amelıyattan sonra dıyorsun sen neden bekletiyorsunki adam üstelik memleketet ameliyat oluyor buda olsa sen baksan istemiyor işte bariz bir şekilde...tek tarafın isteği fedakarlıgı il evelilik yurumuyor..eşiniz rotasını belırlemısss sadece bunu nasıl uygulayacagını bılmıyor....

canım amelıyat olayını onceden ayarlamıstım bırlıkte onun kendı doktoru orda oldugu ıcın ve daha ıyı olucagını dusundugu ıcın oyle yaptı.bebek konusu evet acele oldu ama ıkımızde o kadar cok ıstedık kı.bılebılırmıydın bu noktalara gelınecegını...

2 yıl olacak evleneli ve senin 14 aylık bebeğinmi var canım ya.hemde başından beri yürümeyen bi evlilikte.Allah bebeğine uzun ömürler versin ama sanki çoka cele etmişsiniz bebek için.sevmiyorum demesi sinir anında söylemiş olabilir belki o yüzdendir yada bekleyelim demesinin nedeni bebek içindir.sen çalışıyormusun ne yapmak istiyorsun canım ?

esını kazanmak ıcın mucadele et..
o nekadar ıstemıyom neden geldı desene mucadele et..
vaz gecme pes etme yorgun dusme..
hayat bukadar kolaymı yoruldum boşanalım olmaz olmaza olmamalı bebegınız var bebek ıcın bıle olsa bı evlılık ıkıncı sansı hak eder...
ama senı sevmıyom dıyen bırı ıle olmaz dıyemem artık senı ıstemıyom demesı nedenı nedır aceba?..
cunku bı erkek boşanma anında bıle esıne sevıyom senı der..sen annesın bebegın ıcın yaşa esın belkıde zor bı donemdedır ustune gıtme sabırlı ol azcık..
agzını bozma ters bısı deme degerınle kal ..

bende ıkıncı bır sans ıcın cırpınıp duruyorum ama tek taraflı olmazmıs bu ısler...sevmıyorum dedı hemen davayı acalım o zaman dedım baskada bıse demdım konuyu su zaman oldu gerı acmadım bıle.

boşanmak için acele etmeyin ama bir süre ayrı kalmayı deneyin bence

yormuşsunuz birbirinizi

belki ayrı kalınca özler hatalarınızı anlarsınız ikiniz de düşünmek için fırsatınız olur

belli ki eşiniz de dolmuş yorulmuş o yüzden böyle incitici laflar ediyor

hakkınızda hayırlısı olsun ama biraz zaman tanıyın ikiniz de kendinize bence bir süre ayrı kalarak

SENı SEVMıYORUM lafının üzerine yapılacak hiçbişey kalmamış canım ne yazık ki ......... Seni seviyorum AMA beni üzüyorsun , kırıyorsun , yoruyorsun vs.vs. her neyse işte bir AMA ekleseydi yapılacak bişeylerin olurdu ...
Ne yazık ki eşin sana bir şans vermemiş sana diyorum çünkü eşin SıZı çoktan bitirmiş

allah yardımcın olsun canım ameliyat oluktan sonra eve gelince bakalım davranışları nasıl olcak sana karşı....ortada cocugunuz var sen calısıyormusun canım ??? bosanırsan diye düşündün mü ?? böyle huzur bir ailede büyüyen cocukalrın psıkolojısı bozuk oluyor anne baba hiçbirşey veremiyorlar cocuga....eşinin ailesi biliyormu durumu ??? eşin seni sevmiyorum demiş fedakarlık yapmıyor...siz severekmi evlendiniz.?....birbirinizi pek fazla tanıyamamışısınız sanırım...

Bu duruma nasıl geldiniz Kimbilir...
Mücadele Edebileceğin Kadar et..Ama O kararını vermiş..
Bundan sonra daha güçlü olmalısın..
Allah hakkında hayırlısını versin cnm zor.

eşiniz kafasında bıtırmıs mafoldumben
sadece sızın ozverınızle olmazkı tek taraflı hıc bısey olmaz
allah yardımcınız olsun :çok üzgünüm:

bence boşanmanız ikiniz içinde en hayırlısı. seni sevmediğini söylemiş. seni sevmeyen biriyle bir ömrünü geçirebilecekmisin. gururun incinmeyecek mi?

Bazen evlilikler mola isteyebilir.
Seni sevmiyorum cümlesini hangi duygularla söyledi sana bilemiyorum ancak resmi olarak boşanmak için sende acele etme .Bir bebeğin var sonuçta .

Back
X