- 19 Haziran 2015
- 2.014
- 3.012
- 133
- 38
- Konu Sahibi Melisagun08
Bazıları NE kadar şanslı gerçekten..iyi bir aile iyi bi eğitim devamında iyi bir yuva kuruyorlar ..
hayatımın hiçbir noktasında bunlardan herhangi biri için şanslı olmadım.
Hiçbir zaman iyi bir ailem olmadı,anlayışsızlık kavga baskı Ve sürekli eleştiren bir anne baba..huzursuz bi çocukluk..anlayışsız baba, sürekli tehditkar ..erkek arkadaşım olucak diye ödü kopuyordu zaten hiç bir zaman olsun istemedim ünide bile..annem ne duysa babama yetiştirir üstümüze yollardı..akşam olsun istemezdim..ne yapardım bilmiyorum ..neydi ...zaten evde bi çocukluk Ve gençlik geçirdim sinema tiyatro yok arkadaşlarla dışarıya çıkma Yok hiçbir zaman ..evde zaten telefon yoktu elimizde şimdiki gibi ..sürekli kavga kavga....
İyi bir Üni kazandın derken işsiz kaldım..
Girdiğim şirket çok kötüydü maaş sıkıntısı vardı sonra iflas...
Başvurduğum güzel yerlerden olumlu hiçbir şey gelmedi.gerekli tüm evrak belgem olmasına rağmen .
En iyi kurslarda dil eğitimi ve sonrasında güzel bir dil puanı aldım.
Çok yüksek alesim vardı zaten..
Başvurmadığım yer kalmadı yine olmadı..
Bu süreç 5-6 yıl sürdü..tekrar Ales'e girdim yükselttim 94 aldım.dilim 90.
Devlet özel diye ayırt etmedim kadro derecesi falan takmadım ...beklentiyi düşürdüm bölüm değişmeye bile olumlu baktım farklı yerlere bile sırf para kazanmak için başvurdum.olmadı..
Torpil bulmaya çalıştım yine olmadı...
Bu süreçte evlenemedim.karşıma çıkan deyyus beraber olmak istedi şart koştu.
Başka birini ailem istemedi..derken yaş 30 oldu...
Abim ablam iletişimim kopuk aramıyorlar NE annemi ne babamı...küsler bu süreçte çok kavga yaşadık.konultum çok olmuyor hersey aynı ben yıprandım bu süreçte...
Şimdi yaşıtlarımın çoğu benim birine bile muhtaç olduğum çoğu şeye hepbirden sahip..
Evli barklı kardeşleriyle iletişim on numara..birbirlerine gidip geliyorlar mutlular...beraber gezmeler...İşleri var çocukları var..eşleri var mutlularda gerçekten ..ben hergün aynı sıkıntılarla boğulurken onlar başka planlar peşindeler...özeniyorum..
Çok çok şansızım kısmetsizim
hayatımın hiçbir noktasında bunlardan herhangi biri için şanslı olmadım.
Hiçbir zaman iyi bir ailem olmadı,anlayışsızlık kavga baskı Ve sürekli eleştiren bir anne baba..huzursuz bi çocukluk..anlayışsız baba, sürekli tehditkar ..erkek arkadaşım olucak diye ödü kopuyordu zaten hiç bir zaman olsun istemedim ünide bile..annem ne duysa babama yetiştirir üstümüze yollardı..akşam olsun istemezdim..ne yapardım bilmiyorum ..neydi ...zaten evde bi çocukluk Ve gençlik geçirdim sinema tiyatro yok arkadaşlarla dışarıya çıkma Yok hiçbir zaman ..evde zaten telefon yoktu elimizde şimdiki gibi ..sürekli kavga kavga....
İyi bir Üni kazandın derken işsiz kaldım..
Girdiğim şirket çok kötüydü maaş sıkıntısı vardı sonra iflas...
Başvurduğum güzel yerlerden olumlu hiçbir şey gelmedi.gerekli tüm evrak belgem olmasına rağmen .
En iyi kurslarda dil eğitimi ve sonrasında güzel bir dil puanı aldım.
Çok yüksek alesim vardı zaten..
Başvurmadığım yer kalmadı yine olmadı..
Bu süreç 5-6 yıl sürdü..tekrar Ales'e girdim yükselttim 94 aldım.dilim 90.
Devlet özel diye ayırt etmedim kadro derecesi falan takmadım ...beklentiyi düşürdüm bölüm değişmeye bile olumlu baktım farklı yerlere bile sırf para kazanmak için başvurdum.olmadı..
Torpil bulmaya çalıştım yine olmadı...
Bu süreçte evlenemedim.karşıma çıkan deyyus beraber olmak istedi şart koştu.
Başka birini ailem istemedi..derken yaş 30 oldu...
Abim ablam iletişimim kopuk aramıyorlar NE annemi ne babamı...küsler bu süreçte çok kavga yaşadık.konultum çok olmuyor hersey aynı ben yıprandım bu süreçte...
Şimdi yaşıtlarımın çoğu benim birine bile muhtaç olduğum çoğu şeye hepbirden sahip..
Evli barklı kardeşleriyle iletişim on numara..birbirlerine gidip geliyorlar mutlular...beraber gezmeler...İşleri var çocukları var..eşleri var mutlularda gerçekten ..ben hergün aynı sıkıntılarla boğulurken onlar başka planlar peşindeler...özeniyorum..
Çok çok şansızım kısmetsizim