Şans,kısmet ve ben

Melisagun08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
2.014
3.012
133
38
Bazıları NE kadar şanslı gerçekten..iyi bir aile iyi bi eğitim devamında iyi bir yuva kuruyorlar ..

hayatımın hiçbir noktasında bunlardan herhangi biri için şanslı olmadım.

Hiçbir zaman iyi bir ailem olmadı,anlayışsızlık kavga baskı Ve sürekli eleştiren bir anne baba..huzursuz bi çocukluk..anlayışsız baba, sürekli tehditkar ..erkek arkadaşım olucak diye ödü kopuyordu zaten hiç bir zaman olsun istemedim ünide bile..annem ne duysa babama yetiştirir üstümüze yollardı..akşam olsun istemezdim..ne yapardım bilmiyorum ..neydi ...zaten evde bi çocukluk Ve gençlik geçirdim sinema tiyatro yok arkadaşlarla dışarıya çıkma Yok hiçbir zaman ..evde zaten telefon yoktu elimizde şimdiki gibi ..sürekli kavga kavga....

İyi bir Üni kazandın derken işsiz kaldım..

Girdiğim şirket çok kötüydü maaş sıkıntısı vardı sonra iflas...

Başvurduğum güzel yerlerden olumlu hiçbir şey gelmedi.gerekli tüm evrak belgem olmasına rağmen .

En iyi kurslarda dil eğitimi ve sonrasında güzel bir dil puanı aldım.

Çok yüksek alesim vardı zaten..

Başvurmadığım yer kalmadı yine olmadı..

Bu süreç 5-6 yıl sürdü..tekrar Ales'e girdim yükselttim 94 aldım.dilim 90.
Devlet özel diye ayırt etmedim kadro derecesi falan takmadım ...beklentiyi düşürdüm bölüm değişmeye bile olumlu baktım farklı yerlere bile sırf para kazanmak için başvurdum.olmadı..

Torpil bulmaya çalıştım yine olmadı...

Bu süreçte evlenemedim.karşıma çıkan deyyus beraber olmak istedi şart koştu.

Başka birini ailem istemedi..derken yaş 30 oldu...

Abim ablam iletişimim kopuk aramıyorlar NE annemi ne babamı...küsler bu süreçte çok kavga yaşadık.konultum çok olmuyor hersey aynı ben yıprandım bu süreçte...

Şimdi yaşıtlarımın çoğu benim birine bile muhtaç olduğum çoğu şeye hepbirden sahip..

Evli barklı kardeşleriyle iletişim on numara..birbirlerine gidip geliyorlar mutlular...beraber gezmeler...İşleri var çocukları var..eşleri var mutlularda gerçekten ..ben hergün aynı sıkıntılarla boğulurken onlar başka planlar peşindeler...özeniyorum..

Çok çok şansızım kısmetsizim

Canıım kimsenin mutlu gözüktüğüne bakma, herkesin içinde sıkıntıları var.
Bir şeyler hayatında güzel gitmemiş olabilir ama bundan sonra öyle gidecek diye bir kaide yok.
Belki de mutlulukların en güzeli çok yakınındadır.
Üzme kendini, güzel bir iş bul evini yurdunu ayır en iyisi

Allah tez zamanda gönlüne göre versin inşallah
ama hiç kimse çokta mutlu değil çoğu gösteriş :kahve:

Şanssızım demeye devam ederseniz öyle de olursunuz.. 4 4 luk hayat yok.. kiminin işi iyidir eşi kötüdür.. kiminin zamanı vardır parasi yoktur kiminin tam tersi.. Bu liste uzar gider.. 30 yaşında olup keşke bekar olsaydim diyenler de vardır.. olumsuzlukları kenara atın..

Genç sağlıklı iyi egitimlisiniz muhtemelen dünyanın yarısından fazlasindan sanslisiniz.. is de bulursunuz elbet..

Yeterki bugünün tadını çıkarın.. 30 yasindasiniz.. Bunun 40 50 60 i da var.. geri donulmuyor..

şanssızım deme. beterin beteri var cnm dermansız derdi olanlar senin yerinde olmak isterdi buna emin ol

sakın kendini üzme bak sanslı oldugun bişey var yabancı dilin var egitimlisin
hiçççç kendini üzme evlenirsin önüne iyi bir insan cıkar
eşin ve cocuklarınla mutlu bir yuva kurarsın
hep birlikte mutlu yasarsınz sakın ama sakın kötüyü cagırma düşünme biraz iyimser ol

bir iş bul ve bir yerden basla parnı kazan biriktir o esnada iyi bir kısmet hayırlı bir insan cıkar yuva kurarsın merak etme
sonra yol alırsın eşinle sonra annelik duygusunu tadarsın o zaman hayata farklı bakarsın

Canimm sana kiyamam. Sen o dort dortluk gorduklerine bakma. Hayatta kac milyon insan varsa o kadar senaryo var.

Benim de anne babam vefat etti mesela. Buyuk abla abilerimin de umrunda olmadim hic. Evliyim, işsizim, cocuk da dusunmuyorum. Gecen sene kpss ile ogretmen olarak atanmayi puanimla siralamamla hak ederken, mulakat ile atamadilar, hakkimi yediler.

Ben de anasi babasi basinda olan arkadaslarima imrenirim. Cocugum olmasina bile hevesim yok, gelip kendi anacigim yanimda olamayacak cunku. Torun sahibi olmanin tum zevkini kv tadacak, buna bile katlanamiyorum.

Binbir zorlukla okudum. Yurt disina da ciktim, burslar da kazandim. Geldigim sonuc bugun bu.

Ne bileyim, herkesin yolu farkli. Allah bize de yazmistir bir nasip. Onun hazinesinden eksilmez, bize de hayirli kapilar acsin Rabbim...

Aslında çok sanslisiniz. Zehir gibi aklınız var. Dilden 90, alesten 94 almak her babayigidin harcı değil. Çok da gencsiniz, eminim çok da güzelsiniz. Öyp kalkmadiysa ona basvursaniz , bence kesin aataniriniz. Veya geçici süre için de olsa vakıf üniversitelerinde dersler verseniz ? Torpil kötü bir şey işte bir örneği daha. İnşallah bu sene tüm kapılar açılır size ve bana. Kamudan çok giden var , Tv'de gördüm mit 200 bine yakın memurun o programı kullandığını saptamış. Onlar da giderse ve önümüz referandum bence atama çok olacak. Umutlu olun , hayat bitmiş değil. :anneadayı:

Ben de 31 yasindayim daha evlenemedim.arkadaslarim cocuklarini buyutuyorlar ben kaldim.insallah cikar birileri kismet..dilerim ki iyi bir is bulursunuz.egitiminiz cok iyi.ben ingilizce ogretmeniyim ama kpds ye girsrm 90 alamam.tebrik ederim.basarilar dilerim.

kendini fazlasiyla gelistirdigin icin de ulasilmaz gorunuo olabilirsin karsi tarafin gozu korkuo olabilir mutlaka seni anlayacak sana denk biri cikacak karsina uzulme aile konusunda da herkesin ailesiyle iletisimi mukemmel degil o dagin gorunen tarafi

Back
X