HayatBen Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Nisan 2016 2.698 1.137 133 17 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #21 rainyy .!.: Kızlar biri var bana deger veriyor bende sevilmek istiyorum ama bir duygum yok sizce sans veriyim mi yoksa hayalimdeki erkegi mi bekliyim? Genişletmek için tıkla... sen guvendiğin bi adamımı seven bir tipsin , sevdiğin adama güvenen bi tip mi? önce bunu ölç kendince. mesela ben güvendiğim zaman sevmeye de başlıyorum. .
rainyy .!.: Kızlar biri var bana deger veriyor bende sevilmek istiyorum ama bir duygum yok sizce sans veriyim mi yoksa hayalimdeki erkegi mi bekliyim? Genişletmek için tıkla... sen guvendiğin bi adamımı seven bir tipsin , sevdiğin adama güvenen bi tip mi? önce bunu ölç kendince. mesela ben güvendiğim zaman sevmeye de başlıyorum. .
Daisy_Happy Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Şubat 2019 2.024 3.041 48 17 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #22 rainyy .!.: Kızlar biri var bana deger veriyor bende sevilmek istiyorum ama bir duygum yok sizce sans veriyim mi yoksa hayalimdeki erkegi mi bekliyim? Genişletmek için tıkla... Beyaz atlı prensi bekle bence.
rainyy .!.: Kızlar biri var bana deger veriyor bende sevilmek istiyorum ama bir duygum yok sizce sans veriyim mi yoksa hayalimdeki erkegi mi bekliyim? Genişletmek için tıkla... Beyaz atlı prensi bekle bence.
minekosan Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Ekim 2015 5.452 5.309 198 17 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi rainyy #23 Hissetmiyorsan birşeyler tabiki de devam etme