Cekim yok ama mesaj atmami falan beklemis atincada baya sevinmis bilmiyorum kafam karışıkÇekim duyuyorsanız görüşün.
Ama yanında olunca kız arkadaşınızdan hallice oluyorsa onunla anca arkadaş olursunuz.
Evet duygu hemen oluşmaz.Ama biraz heyecan ve çekim olmalı.
Siz ona karşı çekim duyuyor musunuz?
O hoşlanıyor belli de tek taraflı olmaz ki bu işler yazık etme kendine bekle biraz dahaCekim yok ama mesaj atmami falan beklemis atincada baya sevinmis bilmiyorum kafam karışık
Hiç çekim yoksa bence çok riskli.Cekim yok ama mesaj atmami falan beklemis atincada baya sevinmis bilmiyorum kafam karışık
Evet aslinda cikarsam bu istek yuzunden cikicamSevgilim olsun diye çok istiyordun
Sırf bu yüzden gideceksin bu çocuğa gibime geliyor
İnş hata yapmazsın
Evet aslinda cikarsam bu istek yuzunden cikicam
Beyfendiyi bi tart biç tanıyosan huyu suyu iyi olur diyosan bi şans ver bence, ben de biriyle kız arkadaşlarımın da gazıyla bi deneyelim hayatıma renk gelir diye başlamıştım, sevgi falan hiç bişey yoktu başta şimdi ben adama körkütüğüm herifin umrunda değil, oluyo böyle şeylerKızlar biri var bana deger veriyor bende sevilmek istiyorum ama bir duygum yok sizce sans veriyim mi yoksa hayalimdeki erkegi mi bekliyim?
hayalindeki erkegı bekle o seni bulur zatenKızlar biri var bana deger veriyor bende sevilmek istiyorum ama bir duygum yok sizce sans veriyim mi yoksa hayalimdeki erkegi mi bekliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?