SANSASYONEL BİR ASK HİKAYESİ… beni deli divane seven adam bi anda deccale dönüştü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız sevin diye demiyorum sıkıntılı tipler diye diyorum önüne bak yani hayatına bak. Şimdi deme beni kaybetti kıymete binerim felan sen gururunu ayaklar altına alarak o treni kaçıralı çok olmuş
amaan kacarsa kacssin ben zaten önüme bakıyorum napayım sevgimi de soldurdu bitti zaten

Bide ilk 6 ay dünyayı ayağa sermek normal ilk 6 ay canım evresi çoğu insana sorun ilişkinin ilk basladiği evreyi .

aferin size. Resmen adama özgüven pompalamışsınız. O da kendini bi halt sanıp yeni maceralara uçmaya kalkmış. Bu arada gurur ne demek biliyor musunuz? Haberiniz var mı?

Bu arada geçen yüzümü kapıya çarptım ve dudağım morardı. Çok şükür kocam gelip kiminle HUNHARCA ÖPÜŞTÜN demedi. Anneniz morluk görünce niye hemen +18 düşündü? Anneniz de öyle öpülüyormuş?

aşk hikayesi nerede tam olarak?
çocuğun konuştuğu diğet kıza olan aşk mı?
yapışmayın kimseye bu şekilde ev önlerine gitmeler ağlamalar falan. biraz gururunuz olsun.
dram yaratıcam diyede ya beni evlendirselerdi demişsiniz bunu çocuğada söylediniz mi totosuyla gülmüştür.

iyi de bütün erkekler ilk zamanlar bunları yapıyor
ünlü düşünür müge anlının dediği gibi allah belanı versin mi diyecek

ilk mesaj silindi diye üzülmüştüm mesajı bulunca daha çok üzüldüm

-defol hayatımdan seni sevmiyorum artık başka biri var hayatımda
+gözlerime bakarak söyle
-seni sevmiyorum
+görüyor musunuz seda hanım gözlerime bakamıyor o da beni çok seviyor

Silsen de alıntılardan okuduk bebiş

Ayrıca da bu çocuğun ilk aşkı olduğuna seni kim inandırdı yahu
Deli misin divane misin evladım
kadın kadının düşmanıdır gerçekten doğruymuş, benim anlattıklarımdan ziyade saçma sapan yerlere takılıp kalmışlar herkes en iyisini kendi biliyor cünkü, yorumlarınız size kalsın pekte önemli değil

Yani kızımın dudağını mor görsem ahh yavrum nereye vurdun derim??! Üstelik bu aile kızların yanlız başına tatile gitmesine bile izin verecek kadar rahat.Konu sahibi toksit sevgiliden,tacizciye oradan drama Queen liye salise de geçebiliyor.Bencilde ben ben ben diye gözüne perde inmiş...

Kadın kadının düşmanı değil siz kendinizin en büyük düşmanısınız,bu kadar iğrenç ilişki yaşamayı iyi miğdeniz kadırmış. Adam size köpek çekmiş ama yok illa kolundan tutup atılana kadar adamın elinde oyuncak olana kadar devam,adam eğlenmiş bırakmış anlayın artık ....

Pardon da adam seni resmen kullanmış
Ne dememi isterdin
Yürü kızım aşkının peşinden koş helal sana !! mı demeliydim ? Hangi aşk ya
Senin gözüne perde inmiş farkında değilsin
Adam dudağını morartıyor ve peşinden ayrılmak istiyor
Saf mısın sen
Bu kadar mı kör gözün
Adam sana mutluluklar dileyip kahkaha atıyor arkadaşlarıyla
Sen kalkmış ilk aşkıydım diyorsun
Bırak ilk aşkı, adam seni sevse arkadaşıyla kahkaha mı atardı,seni onlara güldürür müydü
Hangi ilk aşk

Mune
daha fazla yorum almak istemiyorum lütfen öylesine yalan yanlıs anlattıgım bir konuydu, denilen her şeyin bende farkındayım zaten bitti diyorum ama kendinizi benim yerime koyun sizde birer insansınız ve ilk defa yogun duygular hissettiginiz kisiyi bir düsünün nasıl hissetmiştiniz neler yapmistiniz? ben bu konuyu yargılanmak icin acmadım bende zaten her seyin farkındayım. ve bitmiş bir şeyi anlattım, ama bazılarınız öyle yorumlar attı ki karsinizda belki kötü bir zamandan geçen bir insan olabilir, bu insanlık hali, Allahın kimi ne zaman neyle sınayacağı belli olmaz size tavsiyem herkesi böyle yargılamamanız olur. cünkü hayat ya bir gün sizinde basiniza gelebilir

Boşta kalınca yine sana gelebilir, sakın aldanma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…