amaan kacarsa kacssin ben zaten önüme bakıyorum napayım sevgimi de soldurdu bitti zatenKız sevin diye demiyorum sıkıntılı tipler diye diyorum önüne bak yani hayatına bak. Şimdi deme beni kaybetti kıymete binerim felan sen gururunu ayaklar altına alarak o treni kaçıralı çok olmuş
Hayır en garip olan ailenizin direkt opusmus bu kız diye düşünmüş olmasıbenim derim cok hassas.. dudagimda da dolgu var bu sebeple oldu morarma. olanı anlatiyorum zaten neden yalan söyleyim burda?
Aile tek başına tatile gönderiyor, açık giyinip içki içebiliyor, sevgilisiyle buluşma ve görüşmede hiçbir sorun yok ama dudağındaki morluk için başka adamlarla evlendirecekler senaryo çok kötü yazılmışHayır en garip olan ailenizin direkt opusmus bu kız diye düşünmüş olması
iyi de bütün erkekler ilk zamanlar bunları yapıyorbenim icin her seyi yapmaya hazirdi, ne istesem karsilardi, hep beni bir yerlere götürür getirirdi, nereye gidersem gideyim beni mutlaka alır bırakırdı, cicegimi eksik etmezdi, evimin altina gelip saatlerce beklerdi, kavga ettigimizde beni birakmazdi seni asla birakmam istediğin kadar tartis derdi, sevgiye ilgiye boğardı beni sürekli, cevresiyle tanistirdi, ailesi beni istemese de olduracagini söylerdi, ondan ayrilmak istedigim icin gelip evimin önüne beni beklerdi ben inmeden gitmezdi, bana bakmaya kıyamazdı, cok begenirdi, gözlerime asik oldugunu söylerdi ya o kadar cok sey var ki iste anlatmaya calisamam bile öyle bi sevgi anlatilmaz cünkü
Silsen de alıntılardan okuduk bebiş
kadın kadının düşmanıdır gerçekten doğruymuş, benim anlattıklarımdan ziyade saçma sapan yerlere takılıp kalmışlar herkes en iyisini kendi biliyor cünkü, yorumlarınız size kalsın pekte önemli değilSilsen de alıntılardan okuduk bebiş
Ayrıca da bu çocuğun ilk aşkı olduğuna seni kim inandırdı yahu
Deli misin divane misin evladım
Yani kızımın dudağını mor görsem ahh yavrum nereye vurdun derim??! Üstelik bu aile kızların yanlız başına tatile gitmesine bile izin verecek kadar rahat.Konu sahibi toksit sevgiliden,tacizciye oradan drama Queen liye salise de geçebiliyor.Bencilde ben ben ben diye gözüne perde inmiş...Yalnız bu hiç bir zaman büyük bir ask hikayesi olmamış mı zaten...ayrıca dudağı moraran kızının opustugune emin olan aile ilk kez duyuyorum. İnsanın aklına nasıl gelir. Nasıl bir opusmedir ki morarmış olur bir dudak aklım almadi ya da öpüşmeyi hiç bilmiyorum
Sizi istemeyen bir adami hırs mi yaptınız aklınızda büyük aşk hikayesi mi yazdınız bilmiyorum ama olmayacak işler yapmışsınız. Kendinizi komik duruma dusurmussunuz onlar da bu komiklige gülmüş iste.
Tavsiyem, bir daha yoluna çıkmayın adamın. Daha fazla kendinizi komik duruma düşürmeyin. Bitti diyene ay ne olur bitmesin demeyin. Sen bilirsin diyin.
Kadın kadının düşmanı değil siz kendinizin en büyük düşmanısınız,bu kadar iğrenç ilişki yaşamayı iyi miğdeniz kadırmış. Adam size köpek çekmiş ama yok illa kolundan tutup atılana kadar adamın elinde oyuncak olana kadar devam,adam eğlenmiş bırakmış anlayın artık ....kadın kadının düşmanıdır gerçekten doğruymuş, benim anlattıklarımdan ziyade saçma sapan yerlere takılıp kalmışlar herkes en iyisini kendi biliyor cünkü, yorumlarınız size kalsın pekte önemli değil
Pardon da adam seni resmen kullanmışkadın kadının düşmanıdır gerçekten doğruymuş, benim anlattıklarımdan ziyade saçma sapan yerlere takılıp kalmışlar herkes en iyisini kendi biliyor cünkü, yorumlarınız size kalsın pekte önemli değil
daha fazla yorum almak istemiyorum lütfen öylesine yalan yanlıs anlattıgım bir konuydu, denilen her şeyin bende farkındayım zaten bitti diyorum ama kendinizi benim yerime koyun sizde birer insansınız ve ilk defa yogun duygular hissettiginiz kisiyi bir düsünün nasıl hissetmiştiniz neler yapmistiniz? ben bu konuyu yargılanmak icin acmadım bende zaten her seyin farkındayım. ve bitmiş bir şeyi anlattım, ama bazılarınız öyle yorumlar attı ki karsinizda belki kötü bir zamandan geçen bir insan olabilir, bu insanlık hali, Allahın kimi ne zaman neyle sınayacağı belli olmaz size tavsiyem herkesi böyle yargılamamanız olur. cünkü hayat ya bir gün sizinde basiniza gelebilirPardon da adam seni resmen kullanmış
Ne dememi isterdin
Yürü kızım aşkının peşinden koş helal sana !! mı demeliydim ? Hangi aşk ya
Senin gözüne perde inmiş farkında değilsin
Adam dudağını morartıyor ve peşinden ayrılmak istiyor
Saf mısın sen
Bu kadar mı kör gözün
Adam sana mutluluklar dileyip kahkaha atıyor arkadaşlarıyla
Sen kalkmış ilk aşkıydım diyorsun
Bırak ilk aşkı, adam seni sevse arkadaşıyla kahkaha mı atardı,seni onlara güldürür müydü
Hangi ilk aşk
Boşta kalınca yine sana gelebilir, sakın aldanmaMune
daha fazla yorum almak istemiyorum lütfen öylesine yalan yanlıs anlattıgım bir konuydu, denilen her şeyin bende farkındayım zaten bitti diyorum ama kendinizi benim yerime koyun sizde birer insansınız ve ilk defa yogun duygular hissettiginiz kisiyi bir düsünün nasıl hissetmiştiniz neler yapmistiniz? ben bu konuyu yargılanmak icin acmadım bende zaten her seyin farkındayım. ve bitmiş bir şeyi anlattım, ama bazılarınız öyle yorumlar attı ki karsinizda belki kötü bir zamandan geçen bir insan olabilir, bu insanlık hali, Allahın kimi ne zaman neyle sınayacağı belli olmaz size tavsiyem herkesi böyle yargılamamanız olur. cünkü hayat ya bir gün sizinde basiniza gelebilir
teşekkür ederim onca kötü yorumun üstüne gerçekten düsünceli bir yorum yaptıgınız icinBoşta kalınca yine sana gelebilir, sakın aldanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?