SANSASYONEL BİR ASK HİKAYESİ… beni deli divane seven adam bi anda deccale dönüştü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yengeç burcu erkeğiyle ilgili tek bişey biliyorsam oda birlikte olduğu kişiye asla kıymet vermeyip o kişiyi kaybedince kafayı yemeleri yaşadıklarına üzüldüm aşko ama kendin etmişsin yani önüne bak ve yengeçlerden uzak dur

Olayda aşk hikayesi nerde tam olarak ben mi kaçırdım o kısmı? Tüm konu boyunca tacize uğrayan bir adam ve onu taciz eden bir kadından başka bir şey yok konuda. Ara sıra boşta kalınca karşılık vermiş ama elle tutulur hiçbir şey yaşanmamış. Onun aşık olduğu kişiyim falan yazmışsınız bir de. Baya aşıkmış gerçekten.

özetle bu kadar oluyor tam anlatmaya parmaklarımın gücü yetmez zaten onun bana karşı olan sevgisini ilgisini..
İyi de adam her dönemeçte seni yalnız bırakmış. Annen seni dövdüğünde, telefonuna el koyduğunda vs. hep kaçmış adam. Sürekli ne olur konuşalım, iletişimde kalalım çabasında olan sensin. Ne ilgisi sevgisi canım benim?

evet haklısınız bende öyle düşünüyorum, yaşadıklarım kolay degildi zaten geçtigim süreçte zor bir süreçti fakat insan kıymeti bilinsin, pişman olsun istiyor cünkü ona bir kötülügüm dokunmadı

son zamanlarda tavrı değişti zaten, ben başlardaki ilgi alaka ve sevgiden bahsediyorum, neden yalan söylüyormuşum gibi yorum attınız anlayamadım hissetmedigim biseyi anlatmam burda

hayır anlatmadım cünkü yoruldum yazarken…

son zamanlarda tavrı değişti zaten, ben başlardaki ilgi alaka ve sevgiden bahsediyorum, neden yalan söylüyormuşum gibi yorum attınız anlayamadım hissetmedigim biseyi anlatmam burda
İyi de başlarken her ilişki mükemmel gibi görünür zaten. Zamanla tanırsın ve gerçek kişilikler ortaya çıkar. Yalan söylüyorsun demedim, acaba olduğundan daha farklı mı algılıyorsun adamın davranışlarını demek istedim. Sevdiğini söylüyorsun, bazen duygular gerçekleri görmeye engel olur.

Adam istemediği için memleketinizi bahane etmiş, giyiminizi bahane etmiş, tatilinizi bahane etmiş, en sonunda başka birisini seviyorum bile demiş. Hala aşk hikayesi diyor biraz daha ısrar etseniz artık şundan yapacakmış

Eklentiler

• IMG_0215.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 53
benim icin her seyi yapmaya hazirdi, ne istesem karsilardi, hep beni bir yerlere götürür getirirdi, nereye gidersem gideyim beni mutlaka alır bırakırdı, cicegimi eksik etmezdi, evimin altina gelip saatlerce beklerdi, kavga ettigimizde beni birakmazdi seni asla birakmam istediğin kadar tartis derdi, sevgiye ilgiye boğardı beni sürekli, cevresiyle tanistirdi, ailesi beni istemese de olduracagini söylerdi, ondan ayrilmak istedigim icin gelip evimin önüne beni beklerdi ben inmeden gitmezdi, bana bakmaya kıyamazdı, cok begenirdi, gözlerime asik oldugunu söylerdi ya o kadar cok sey var ki iste anlatmaya calisamam bile öyle bi sevgi anlatilmaz cünkü

HABAHBSJWBWHS COK KOMİK AMA İNSAN YEDİREMİYO İSTE BAZEN…

Yalnız bu hiç bir zaman büyük bir ask hikayesi olmamış mı zaten...ayrıca dudağı moraran kızının opustugune emin olan aile ilk kez duyuyorum. İnsanın aklına nasıl gelir. Nasıl bir opusmedir ki morarmış olur bir dudak aklım almadi ya da öpüşmeyi hiç bilmiyorum
Sizi istemeyen bir adami hırs mi yaptınız aklınızda büyük aşk hikayesi mi yazdınız bilmiyorum ama olmayacak işler yapmışsınız. Kendinizi komik duruma dusurmussunuz onlar da bu komiklige gülmüş iste.
Tavsiyem, bir daha yoluna çıkmayın adamın. Daha fazla kendinizi komik duruma düşürmeyin. Bitti diyene ay ne olur bitmesin demeyin. Sen bilirsin diyin.

ay öyle mi dersin ya sevindim vallahi bu yoruma

Güzelliğini göremedim.Zaten absürt davranıp durmussunuz.Oda tavır olarak matah değil.Neymis davranışlarınız onu irrite etmiş Hiç sevmem içine içine dolup böyle sonradan kusan insanları.Tehlikeli bu sinsice.İliski dediğin oturup konuşmayı neyin yolunda oluo olmadigini neyi isteyip istemediğini söylemeyi gerektirir.Sizde duygular dolayısıyla hareketleri kontrol edememe hâli sezdim.Bastan terslemeler sonra ağlamalar sonra hakaretler.Onun biriyle görüşüp muallakda ya tutarsa diye başka dala konmalari.O ilişkiden emin olana kadar beklemiş.Ne zaman ondan emin olmuş size yol vermiş.Farkedin kaybettiğiniz kişi matah değil.Fakat sizin de hareketleriniz ve duygu durumunuzu yenilemeniz gerek.Pisman olacağınız hareketleri yapmayın insanları başkasını severim diyerek tehtit etmeyin.Birinden gerçekten hoşlaniyorsaniz bunun tersi gibi davranmayın ve kimseye sevgi için yalvarmayin.Bunlar bizi sadece tuhaf gösterir.Yani ne istediğini bilmez bir imaj ciziyorsunuz İnsan huzur hissetmeden sevemez ki bol tutku bol ekşın tamamda fazlası insanların size saygı duymamasi ile sonuçlanır.Ve yineliyorum matah birşeyi kaybetmemişsiniz.

benim derim cok hassas.. dudagimda da dolgu var bu sebeple oldu morarma. olanı anlatiyorum zaten neden yalan söyleyim burda?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…