sansım okuzlerden yana galiba :(

Senin Uygun Olmadığınızı Düşünmen Yerinde Bi Karar Olmuş Beddua Etmesi En Güzel Örneği Ferah Olmalısın Bence Tutmaz Kendine Dolanır :33:

direk konuya gireceğim uzatmak istemiyorum yardıma ihtiyacım var çünkü. 6 ay oldu nişanlımdan ayrıldığım hayatıma biri girdi nikah yaptığımı falan sorun etmedi bende boşluktaydım çıkmaya başladık. ama ben bi kaç gündür ayrılmaya karar verdim onun doğru insan olmadığını anladım. kendimi geri çektim istemediğimi dedim. ama kabul etmedi biraz duygusal bi konuşma yaptı peki devam edelim dedim ama bugünde yine istemediğimi uygun olmadığımızı dedim uyumak istedim. bana birsürü beddua etmiş yüzün gülmesin Allah belanı versin tarzında beddular. benim 80 yasındaki anneannem böyle beddua etmiyor seni terkediyorum yeter dedim. heryerden engelledim. şimdi içime sızı çöktü acaba bedduaları tutarmı acaba yine mutsuz olurmuyum acaba hayatıma bidaha nikah mevzusunu kabul eden girmemzmi diye düşünmeye başladım. lütfen içimi aydınlatın karardı çünküüüü???? yanlış yapmadım demi ayrılmakta?:50::14::14:
Nikah mevzusu nedir anlayamadım.Nişanlınla kağıt üzerinde nikah mı kıydınız.Bu mudur kabul edilemeyesi olay.Bak canım,bir insanla tanışırsın,denersin,sana uymazsa bırakırsın.Kişilerin beddualarına göre hayatımızı yönlendiremeyiz.Ne yaptın sen ona.Çok güzel giden bir ilişkiniz var dı da terk mi ettin aldattın mı ne yaptın.Adam olan beddua etmez.

Nikah mevzusu nedir anlayamadım.Nişanlınla kağıt üzerinde nikah mı kıydınız.Bu mudur kabul edilemeyesi olay.Bak canım,bir insanla tanışırsın,denersin,sana uymazsa bırakırsın.Kişilerin beddualarına göre hayatımızı yönlendiremeyiz.Ne yaptın sen ona.Çok güzel giden bir ilişkiniz var dı da terk mi ettin aldattın mı ne yaptın.Adam olan beddua etmez.

evet kağıt üzerinde nikah kıydık. belki problem olmaz ama yinede düşünmekten kendimi alamıyorum. tşk ederim

Öncelikle sormak istiyorum. “Direk konuya girmeseydin başlangıç nasıl olurdu?” diye.
Konuna gelecek olursak bırak herkes ne biliyorsa onu yapsın. Ben bedduaya inanmıyorum. Allah katında çok günah. Kendini bulur sonunda.

Öncelikle sormak istiyorum. “Direk konuya girmeseydin başlangıç nasıl olurdu?” diye.
Konuna gelecek olursak bırak herkes ne biliyorsa onu yapsın. Ben bedduaya inanmıyorum. Allah katında çok günah. Kendini bulur sonunda.

uzun uzun anlatıp neden uygun olmadığımızı neden ayrılmak istediğimi falan anlatabilirdim ama uzatmadım.

sizi ; siz oldugunuz icin seven olacaktır mutlaka .. :38::38:
üzülmeee :20:
zamana bırak .. care oo .. :16::16::40::40::40:

Back
X