eşin ne diyor bu konuda
sen de taktik yap hastalan bacım doğru dürüst iş yapma yemekler de basit olsun bırak kocan ağırlasın böylece misafir ağırlamanın ne kadar zor olduğunu görsün
tatlım nasıl insanlar peki canını sıktıkları bellide biraz anlatabilirmisin
Kendi keyfine bak çok üstlerine düşme ama saygıyı da eksik etme.. Rahat edemesinler sende o zaman daha kısa kalırlar belki.. Ama her geldiklerinde sürekli onlara hizmet ediyorsan çay, kahve, kek falan yapıp nefis yemekler hazırlıyorsan gitmezler hiç.. Yani hasta numarası yap bu kez yorgun ol falan ne bilim..
yok artık daha geçenki konunun dumanı üstünde..
buralarda ki meşhur lafı söyleyesim geldi''bir cinnet herşeyi çözer''........ayıl bayıl kavga et eşinle ..bana daral geldi..
bunlar hepten sizin oraya taşınsalarya kendilerine ev tutamıyolarmı..izinmi alamıyolar..
Eşinin ailesiyle ilgili ne kadar çok konun varmış.:26:
Ne kadar çok bunalmışsın böyle :26:
Gerçekten sinir bozucu bir durum...
Bir yerde dur demelisin artık bu böyle olmaz.
Sesini çıkarmalısın.Aksi halde yerleşecekler oraya gitmeyecekler.
Eşinle konuş bakalım ne diyecek paşazade.
Canim ailen yok mu al cocugunu git kocan agirlasin onlari
Ne saygisiz insanlar bukadar sik gelinir mi esinde kabahat konussun soylesin ailesine kime soyluyolar geliyoruz diye seni ariyolarsa bahane bul kusura bakmayin musail degilim deyin rahati bulmuslar
Yüzsüzler arkadaşım.. Hem geliyorlar hem rahat edemiyoruz diye laf sayıyorlar bize, daha cok bana..
Bende eşime anlattım, yine birgün rahatsızlıklarından bahsettiler, eşimde onlara bağırdi.. Gelmeyin bize bir daha, niye geliyorsunuz bizide huzursuz ediyorsunuz dedi.. Kendinize kalacak başka yer bulun dedi.. Ama yine geliyorlar yine geliyorlar.. Müsaitmiyiz diye soran yok.. Arıyorlar, biz şu güne bilet aldık geliyoruz.. Bu kadar yani..
ne kadar kalıyorlar ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?