Şansıma tükküreyim!!!

canım sana bı tavsıye...
mutfaga gec hemen sufle yap.......
sınırlerı bır alıyor anlatamam..
cozum bulamadıgım sinirimde mutfakta suffle basındayım..
esım bıle artık bılıyor sufle yapınca..
sen neye sınırlendın dıyor

walla baska cozum yok sınırını atman lasım

Allah sabır versin,bu duruma ne denebilir ki başka.belki bir işin,kursun yoğunluğun falan olsa,evde vakit geçirmesen sıkılırlar yalnızlıktan.kendi ailen nerede yaşıyor

Kızımız yokken calışıyordum.. Sabah 8 akşam 7.. Yine geliyorlardı yine uzun kalıyorlardı... O saaten sonra birde gelip yemek yapıyordum :/...
Kendi ailem burda yakınımda 10 dk. arabayla..

allah sabır versin.seni çok iyi anlıyorum.eşinin ailesiyle aynı evde olmuyor,yaşanmıyor.çok sabırlı olmak,dişini sıkmak gerekiyor.bir müddet sonra da insanın patlayası,ağlayası geliyor.kocayla da sorunlar,soğukluklar başlıyor.senin kv kp de benimkiler gibi yüzsüz, gurursuz.eşim ve ben tarafından istenmediklerini biliyorlar yine de geliyorlar pes yani.bu sefer eşim de ben de açık açık tepki gösterdik bu sefer de trip yapıp soğuk bir şekilde gittiler.iyi oldu ama.artık telefonla da sık sık arayıp sormuyorlar.kolay kolay da gelmezler. ohh yani...darısı başına

Ohhhoooo o zaman ben 100 kilo falan olurum herhalde :)

amin...
Ne güzel sen kurtulmuşsun, senin adına cok sevindim... Nerde bende o şans?!

benim aklıma ne geldi onlar gelince sende çocuğu al annenlere git onalar gidene kadar orda kal nasıl olur

Kızımız yokken calışıyordum.. Sabah 8 akşam 7.. Yine geliyorlardı yine uzun kalıyorlardı... O saaten sonra birde gelip yemek yapıyordum :/...
Kendi ailem burda yakınımda 10 dk. arabayla..
iyi ki tam tersi değilmiş 10 dk mesafede olsalarmış ne olurmuş çok merak ediyorum. eşiniz söylemiş,siz belli etmişsiniz hala geliyorlar biraz düşünceli olsalar ,evlatlarının evine huzusuzluk vermek istemezler zaten özlediklerinde gelirler.hem kendileri değerli olur hem arada özlem olur.bu durumda ne denebilir ki nasıl bir çözüm olur:44: kızınızı kreşe verip tekrar çalışmak belki sizi uzaklaştırır.akşam içinde planlar yapın belki bu şekilde ilgilenilmeyince anlarlar.eşiniz güzel bir dille bu geldiğinde anlatsın bir daha.yoğun çalıştığını sizinde çalışmaya başlayacağını ev düzenlerinin değiştiğini.belki?

amin...
Ne güzel sen kurtulmuşsun, senin adına cok sevindim... Nerde bende o şans?!
uye oldugum baska bır forumda okumustum gecen kadıncaz yakınmıs evım kucucuk ve yatılı mısafır hıııc eksık olmuyor dıye tabıı onun mısafırlerı kv ve kp mı bılmıyorumda ılgımı cekmıstı eger ayakkabısının altına tuz surersen o mısafır bır daha gelmezmıs oyle tavsıye vermıstı bırısı

çözüm keşke bu kadar basit olsa...bir daha gelirlerse denerim ama çare olacağını sanmam.nille benim kv kp aynı yapıda insanlar.ya bi insan istenmediğini bile bile o evde duruyorsa yapacak birşey kalmıyor. ne yapsan gitmiyor.biz kavga ettik açık açık istemediğimizi söyledik de ancak o zaman gittiler.onda bile gitmezler dedim ama hayret gittiler valla

Eşinle konuşma bence bu konuyu, burada okuyoruz konuşanlar ne kazanıyor?
Daha az gelin diyemez sonuçta, biz nasıl annemize babamıza diyemezsek eşlerimizde diyemez.
Siz onlara belli edin rahatsız olduğunuzu, eşle konuşmak hiç çözüm değil bence..

Örnek benim babam bize gelmeye bayılıyor, hatta kalmakta hoşuna gidiyor,
düşündüm de eşim rahatsız olsa ben babama ne diyebilirim, ne onu üzmek isterim ne kendim vicdan azabı duymak isterim.

Eşim kalmaları için hep ısrar eder, ya tersi olsaydı?

Son düzenleme:

İnanmayın böyle şeylere lütfen, ne alakaymış yaa..
şeker falan sürersek hep gelecek mi o zaman
:44:

canım sen bu kaynana kayınbaba derdinden birgün hasta olacaksın demedi deme
daha öncede yazmıştım görümcelerini karşına al konuş biraz da sizde kalsınlar evde rahatımız özelimiz maheremimiz kalmadı herşeye karışıyorlar huzur da kalmadı bizde deyin.en azından her geldiklerinde sende 1 ay kalacaklarına 1 hafta kalsalar daha az sinir olursun iyi kötü idare edersin ama bu kadar sık ve uzun kalmaları kim olsa istemez

Şu an ben daha calışmak istemiyorum.. 3 sene iznim vardı, 1,5 senem kaldı.. Zaten yine eski iş yerim alacak beni.. Böyle bi fırsatım varken bunuda değerlendirmek istiyorum, zamanımı kızımla gecirmek istiyorum.. Allahın iziniyle seneye eylülde kızım anaokuluna başlayacak, bende işe..
Onların yüzünden kendimi calışmaya mecbur etmek istemiyorum!!

Yarayacağını bilsem tuzda sürerim, şekerde, un, bal, yağ.. Ne varsa sürerim :) ama böyle şeylere inanmıyorum..

Farkındayım, sinir hastası oldum zaten..
Konuştuk.. Biz calışıyoruz bizim vaktimiz yok diyorlar.. Kendilerine ev tutsunlar diyorlar Sadece haftasonu olurmuş!!!

Son düzenleme:
Allah kolaylık versin, ne yaşadığınızı sizin kadar iyi bilemeyiz lakin değinmek istediğim bir şey var
İsyan etmiyorum demişsiniz ya tövbe estağfurullah "kaderin içine tüküreyim" demek isyanla eş değer.
Zira Kadere inanmak (hayır ve şerrin Allahtan geldiğine inanmak) imanın şartlarındandır.
İmanın şartlarından birine inanmamak yada inkar etmek insanı dinden çıkarır Allah muhafaza
Bunun dışında Allah her zorlukta yardımcınız olsun. Umarım korktuğunuz gibi kötü anlar yaşamazsınız.

Son düzenleme:
patlama noktasına gelmişsin allah yardımcın olsun bence acık acık konuş olmuyo böyle ev tutun de sen söyle madem eşin söyleyemiyo

aslında uçaktan inince alıp bavullarıyla beraber görümcenin kapısına bırakacaksın.
benden bu kadar deyip.
eşin çok mu söylendi,bir bavulla yanlarına yollayacaksın,sorun kökten çözülecek.
bu da yürek ister tabii,her kadının harcı değildir.
kendini yemekten iyi midir,bin kat iyidir.

Aslında en kökten çözümü evi terketmek. Eşine diyeceksin sen ananla babanla aşkını yaşa benden bu kadar diye! Durduk yere yapılmaz tabi cinnet noktasında yapılacak en garanti çözüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…