Laf etsinler boşver ,sen yap bunları...Bunların çoğunu yaptım diyorsun da çamaşırlarını yıkıyorum ütülerini yapıyorum diyorsun canım...Bende yapma diyorum işte...
İş eşinde bitiyor aslında sizin ev amne hizmetimi veriyor,yeekler yapılsın ,çamaşırlar yıkansın ohhhhh
Coğunu yaptım derken.. Surat astım, günlerce bir kelime konuşmadım.. Bir hafta boyunca yemek yapmadım.. Kızımla birlikte bende uyumaya gidiyordum, saat 9 da.. Öğlende kızımla birlikte yatıyordum..
İşte böyle..
Bir keresinde kızlarına oturmaya gittiler.. Akşama geri geldiler.. Başladılar manyak manyak konuşmaya.. İşte kızı cok rahat bi cekyat almış, orda cok rahat etmişler bütün gün, cok güzel yemek yapmış, falan filan.. Bende gidin o zaman orda kalın sizi burda zorla tutan yok dedim.. Ya bu bile yaramadı yaa..
sen onların surekli yanında olmalarına alışık olmadıüından böyle tuhaf gelıyor alışık değilsin
ben altlı üstlü oturuyrum kvdemle bu gune kadar neredeyse hiç beğenı almadım ama görumcem gunluk kıyafetlede gelse yere göğe sığdıramaz yanı bunların geneli böyle
bana artık bunlar eften püften geliyor bı kulağım duyuyor öteki duymuyor
eşini sevıyorsan ailesınede bıraz sabır göstermek zorundasın
Onları istemememin nedenleri cok başka şeyler.. Ben onlara yeterince sabır gösterdim, iyi davrandım.. Annem beni onlar ezsin diye doğurmadı, onlara köle olayım diye doğurmadi.. Bende bir insanım, sabır taşı değil..
Eğer istiyorsan ve merak ediyorsan, daha önce actığım konularda onlarla yaşadığım bütün sorunları yazdım, okuyabilirsin!!
daha önceki konularını bılıyorum
kendı huzurunu kaçırma demek istemişstim sen sınırlensende geliyorlar zaten
yorumumda sınırlendırecek bieyde yok verdiğin tepki hoş değil
Bunların coğunu yaptım, o zamanda arkamdan laf ediyorlar ama gittikleri yok.. Ve yine geliyorlar!!
çok tuhaf gerçekten, insan da az onur olur. onlar seni takmıyorsa sen de onları takma madem, rahat olmaya çalış. inan çok tuhaf. kapılardan uzak. ama geçicek merak etme. böyle gtmez bu devran. başka oğulları var mı
böyle anca kendi kendinizi yer bitirir, kendi kendinizi hasta edersiniz; elinize de başka bir şey geçmez.. bu kadarı da fazla olmuş artık !
ya açıcaksınız telefonu ;" ben müsait değilim" diyeceksiniz,
ya da onlar gelince alıp çantanızı "siz geçin içeri ,ben anneme gidiyorum, kafa dinlicem" deyip çıkıcaksınız..
eşinizin orta yolu bulmasını beklemeyin bu saatten sonra
canım allah sabır versin valla üzüldüm haline...
bekar olanlar şuan burayı okuyorlarsa kesin aman nolcak keşke gelsinler çok abartoyorsunuz derler kesin :)
ama öyle değil işte, bende çok kasılıyorum geldiklerinde...beğenmezler mi, ymezler mi, memnun olmazlar mı laf ederlermi vs diye...hizmetçi gibi hissediyorum...
rahat ettirmesende gelecek insan gelir canım, bence başka çare bul, pek çare de yok gibi ama...ne bileyim biraz mesafeli davransan nasıl olur acaba...hani üzerlerine alınıp da erken giderlermi??
eşinle konuşmayı denedinmi bacım .. konuş rahatsız oluyorum sürekli gelip düzenimi bozmalarından de .. rahat olamıyorum istedigim gibi oturup kalkamıyorum de.. zaten seni anlayabliyosa ailesiyle konuşur .. walla hepimiz bu dertten cekiyorz ..yüzsüzlük aldı başını gidiyor .. hiç düşünmüyolarmı acaba rahatsızlık veriyomuyuzdur sürekli giderek diye.. ben hiç sanmıyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?