- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
BilmiyorumÇantasına üstten atmak derken? Anlayamadım orasını
Düzeltme: şimdi anladın pardon, acaba sürekli yapıyor muydu bunu?
Çantadasına attığı malzemeleri sayıp ortada değiller bilgin var mı acaba başka yere mi kaldırdın diye sorsan mı ki?Bilmiyorum
İlk defa baktım denk geldi
Yüzüne söylersem tamamen biterAçikça yüzüne gelin tekrar ederse karar size kalmiş
Hahhahah efsaneOKUTULMUŞ KAHVELER VARDI BULAMIYORUM HAY ALLAH.
İÇEN ÖLECEK, BÜYÜ BOZULMA DUASI DA BENDEYDİ DİYİN KAFAYI YESİN
Mesele sucuk böbrek meselesi değil. İstese 10 tane veririm .Hahhahah efsane
Ben olsam kolum carpmis gibi yapar cantadan dokulenleri gorunce ilk kez gormus gibi hayret ederdim.. ya bugun sucuk asiran yarin bobreginizi goturur son verin isine daha iyisi illa ki vardir..
Zaten bu gündelikçilere ve bakıcılara asla güven olmaz da işte ne yapacaksın mecbur olunca...
Fazladan olunca yiyecek içecek onlar da çaktırmadan aşırıyor başka da duymuştum örneğini para alıyorlar ama yetmiyor demek ki açgözlüler
Küçümsemiş miyim sizce?Böyle bir genelleme yapman çok çirkin ... Yarın bir gün durumun bozulup iş bulamayıp o küçümsediğin işleri yapabilirsin insan kınadığını yaşamasan ölmez
Katılıyorum .Evet yaptigi cok cirkin ve guven kirici. Ama sizin yaptiginiz da son derece guven kirici karsi taraf icin.Sanirim cantasina kasitli baktiniz. Cunku calisanin ayligini oyle cantasina ustten atmak diye bir sey olamaz. Su saatten sonra yapilacak tek sey yollari ayirmak.
Böyle genellemeler yapmasak.Dürüstçe işini yapan çok..Zaten bu gündelikçilere ve bakıcılara asla güven olmaz da işte ne yapacaksın mecbur olunca...
Fazladan olunca yiyecek içecek onlar da çaktırmadan aşırıyor başka da duymuştum örneğini para alıyorlar ama yetmiyor demek ki açgözlüler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?