"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

belırsızlık kadr kötü bişey yokk yaaaaaa böle zaöm hıc gcemıyooo 10 dakıkada bır lavobodayım adet oldummu olmadımmı dıe kontrol edıyorum:)

aynen canım hemen belli olsa millet şüpheli ilişkenden hemen sonra hissediyor hamileliğini nasıl oluyorsa bende belirti bile yok 5 gün kaldı bat a

canım sakin olmaya çalış hamilesin inşallah Rabbimin iznyle

anlmadıgım seyyy testte negatıf cıkıyoo dun sbah negatıftıı dıorumkı cuma gunku lekenlenme yerlesme knamsıysa hemnn ıdrar testınde sonuc verıırmııı beklmek gerekırmı?

anlmadıgım seyyy testte negatıf cıkıyoo dun sbah negatıftıı dıorumkı cuma gunku lekenlenme yerlesme knamsıysa hemnn ıdrar testınde sonuc verıırmııı beklmek gerekırmı?

canım geçen ay ben öyle bir konu açmıştım ama bu siteden edindiğim bilgilere göre yerleşme kanaması genellikle adete 2 gün kala falan oluyor millette adet gününde öğreniyor idrarda sende bekle üstünden 2-3 gün geçsin sabah ilk idrarla test yap baktın çıkmıyo gecikme 5 günü bulursa kan testine git

beklıyorum cnmmmm baklaım hayırlısıııı atıkk:)

malesef haber vermiyorlar topice gelip benide ekleyin diyolar birdaha uğramıyorlar

eglenceli canım sen yumurtlama tarihinden eminmisin ?

Selam kızlar...
Bat 7 ağustos bir kaç gün öncesine kadar kasık ağrısı, göğüs şişkinliği vs. vs. belirtilerim varken dünden beri hiç bir belirtim kalmadı... Sanırım bu ay olmadı bişiler olsa mutlaka belirti olurdu ( neyse önümüzdeki aylara bakıcaz artık... bu ay ilk denemeydi ve çok stres yaptım bi daha böyle yapmıcam oluruna bırakcam olcaksa olur

canım az çok biliyorsundur ben geçen ay bütün belirtileri yaşadım ama hamile değilmişim o nedenle hiiiiiç takılma belirtilere

malesef haber vermiyorlar topice gelip benide ekleyin diyolar birdaha uğramıyorlar

eglenceli canım sen yumurtlama tarihinden eminmisin ?

tabıkıde emınım ben temmuz 2de adet oldum 15-16 sı yumurtlma donmemımdı 29 temmuzda adet tarıhımdı neden ki?

bende birşey hissetmiyorum ara ara kasık batması oluyor dün baya oldu bizimde ilk deneme bakalım hayırlısı inşallah bu ay 2 hayırlı haber bekliyorum kızlar ikisi birden olursa da çok sevinecem tabi hiç olmazsa biri olsa onlada yetinirim bakalım hayırlısı herşeyin

tabıkıde emınım ben temmuz 2de adet oldum 15-16 sı yumurtlma donmemımdı 29 temmuzda adet tarıhımdı neden ki?

canım bende çok değişiyor yumurtlama günü e dolayısı ile adet günüde o nedenle söyledim yani bazen 28 günde bazen 32 günde olabiliyorum test yapıyorum negatif diyorsunya ondan dedim acaba geç yumurtladında süremi uzadı diye

bence bugünde adet olmazsan kan testi yaptır için rahatlar idrarda çok geç çıkabiliyor benim kuzenim adeti 15 gün geçtikten sonra idrarda çıkmış

valla canımmm ben ovulasyon testı yapmadımm sadce akıntımdan bılıyorum yumurtalma gunumu ama tahmınen oyleydııı ve dha oncede pek dgeısmedııı genelde 28 gunde bır olurum erken olurum gec olmam bekleyıp gorucezzzzz bende dıyorum acaba yanlısmı hespalıyorum dıeeee gunumu ama hayırlııs artık yaaaa beklıycem bıraz daha yarın sabh yıne test yapıcamm baklımm negatıf cıkarsa yıneeee daha umudum kalmaz zaten yıneee

bende ovulasyounu tam tutturamıyorum regl tarihlerim çok oynuyor 2-3-5 günkesin geçiyor ama bu ay akıntı çok fazlaydı yapışka akıntdan tahmin edip değerlendirdik bize o günleri:)heleki 1 hafta hep sürdü nerdeyse bakıyordum yapışkan ve şeffaf uyuyordu belirtiler

kırmızılar gelene kadar ümit kesmek falan yok ben bu ay senin hep hamile olduğunu hissettim inşallah yanılmamışımdır canım kesin teşhis için kana git ama yok diyorsan 1 hafta bekle

bence önce ov. tarihini tespit etmek için ovulasyon testi kullandım ama dikkatimi çekti pozitifi gördüğümde müthiş bir akıntım oluyormuş şimdi 2 aydır o şekilde biliyorum yumurtladığımı hatta dün yine aynı şekilde oldu kesin yumurtluyorum dedim elimdede 1 tane test vardı yaptım hemen ve evet tahminim doğruymuş benimde en belirgin olan belirtim akıntı

kırmızılar gelene kadar ümit kesmek falan yok ben bu ay senin hep hamile olduğunu hissettim inşallah yanılmamışımdır canım kesin teşhis için kana git ama yok diyorsan 1 hafta bekle

beklıycem cnmmmmm cunku ngatıff hberı almak ıstemıyorum artıkkk bu ay nedense bende kocamda sende hatta nazda öle hıssedıyooo amaaa bkalım hayırlısıı yaaa:)

canım o testler pahalı diye duymuştum eczaneden mi alıyorsunuz evet bende de akıntı çok belirgin şekild eoluyor yapışkan sünüyorr baya

beklıycem cnmmmmm cunku ngatıff hberı almak ıstemıyorum artıkkk bu ay nedense bende kocamda sende hatta nazda öle hıssedıyooo amaaa bkalım hayırlısıı yaaa:)
canım Rabbim kısmet edecek inşallah bu ay hayırlısıyla
ben bu ay da kırmızı kartı yedim ağustos/eylül topiğine kayıyorum
buradasın yani
canım o testler pahalı diye duymuştum eczaneden mi alıyorsunuz evet bende de akıntı çok belirgin şekild eoluyor yapışkan sünüyorr baya

yok canım baya ucuz ben ggden aldım 30tane ov testi+1kaç tane gebelik testi 30tl ye aldım ama daha az testle daha ucuz olarakta var bugün aldıysam ertesi gün elime ulaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…