belırsızlık kadr kötü bişey yokk yaaaaaa böle zaöm hıc gcemıyooo 10 dakıkada bır lavobodayım adet oldummu olmadımmı dıe kontrol edıyorum:)
canım sakin olmaya çalış hamilesin inşallah Rabbimin iznyle
anlmadıgım seyyy testte negatıf cıkıyoo dun sbah negatıftıı dıorumkı cuma gunku lekenlenme yerlesme knamsıysa hemnn ıdrar testınde sonuc verıırmııı beklmek gerekırmı?
canım geçen ay ben öyle bir konu açmıştım ama bu siteden edindiğim bilgilere göre yerleşme kanaması genellikle adete 2 gün kala falan oluyor millette adet gününde öğreniyor idrarda sende bekle üstünden 2-3 gün geçsin sabah ilk idrarla test yap baktın çıkmıyo gecikme 5 günü bulursa kan testine git
Selam kızlar...
Bat 7 ağustos bir kaç gün öncesine kadar kasık ağrısı, göğüs şişkinliği vs. vs. belirtilerim varken dünden beri hiç bir belirtim kalmadı... Sanırım bu ay olmadı bişiler olsa mutlaka belirti olurdu( neyse önümüzdeki aylara bakıcaz artık... bu ay ilk denemeydi ve çok stres yaptım bi daha böyle yapmıcam oluruna bırakcam olcaksa olur
malesef haber vermiyorlar topice gelip benide ekleyin diyolar birdaha uğramıyorlar
eglenceli canım sen yumurtlama tarihinden eminmisin ?
Selam kızlar...
Bat 7 ağustos bir kaç gün öncesine kadar kasık ağrısı, göğüs şişkinliği vs. vs. belirtilerim varken dünden beri hiç bir belirtim kalmadı... Sanırım bu ay olmadı bişiler olsa mutlaka belirti olurdu( neyse önümüzdeki aylara bakıcaz artık... bu ay ilk denemeydi ve çok stres yaptım bi daha böyle yapmıcam oluruna bırakcam olcaksa olur
tabıkıde emınım ben temmuz 2de adet oldum 15-16 sı yumurtlma donmemımdı 29 temmuzda adet tarıhımdı neden ki?
canım bende çok değişiyor yumurtlama günü e dolayısı ile adet günüde o nedenle söyledim yani bazen 28 günde bazen 32 günde olabiliyorum test yapıyorum negatif diyorsunya ondan dedim acaba geç yumurtladında süremi uzadı diye
valla canımmm ben ovulasyon testı yapmadımm sadce akıntımdan bılıyorum yumurtalma gunumu ama tahmınen oyleydııı ve dha oncede pek dgeısmedııı genelde 28 gunde bır olurum erken olurum gec olmam bekleyıp gorucezzzzz bende dıyorum acaba yanlısmı hespalıyorum dıeeee gunumu ama hayırlııs artık yaaaa beklıycem bıraz daha yarın sabh yıne test yapıcamm baklımm negatıf cıkarsa yıneeee daha umudum kalmaz zaten yıneee
bende ovulasyounu tam tutturamıyorum regl tarihlerim çok oynuyor 2-3-5 günkesin geçiyor ama bu ay akıntı çok fazlaydı yapışka akıntdan tahmin edip değerlendirdik bize o günleri:)heleki 1 hafta hep sürdü nerdeyse bakıyordum yapışkan ve şeffaf uyuyordu belirtiler
kırmızılar gelene kadar ümit kesmek falan yok ben bu ay senin hep hamile olduğunu hissettim inşallah yanılmamışımdır canım kesin teşhis için kana git ama yok diyorsan 1 hafta bekle
bence önce ov. tarihini tespit etmek için ovulasyon testi kullandım ama dikkatimi çekti pozitifi gördüğümde müthiş bir akıntım oluyormuş şimdi 2 aydır o şekilde biliyorum yumurtladığımı hatta dün yine aynı şekilde oldu kesin yumurtluyorum dedim elimdede 1 tane test vardı yaptım hemen ve evet tahminim doğruymuş benimde en belirgin olan belirtim akıntı
canım Rabbim kısmet edecek inşallah bu ay hayırlısıylabeklıycem cnmmmmm cunku ngatıff hberı almak ıstemıyorum artıkkk bu ay nedense bende kocamda sende hatta nazda öle hıssedıyooo amaaa bkalım hayırlısıı yaaa:)
buradasın yaniben bu ay da kırmızı kartı yedim ağustos/eylül topiğine kayıyorum
canım o testler pahalı diye duymuştum eczaneden mi alıyorsunuz evet bende de akıntı çok belirgin şekild eoluyor yapışkan sünüyorr baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?