kızlar bende daha gelen giden bişey yok
bugün adetimin gecikmesinin 11.günü:18::18::18:
adetim 4 gün gecikince kan testi yaptırmıştım negatiftihala test yapmadın mı yoksa
adetim 4 gün gecikince kan testi yaptırmıştım negatifti
bide adet günümde idrar testi yapmıştım oda negatifti
adetim 4 gün gecikince kan testi yaptırmıştım negatifti
bide adet günümde idrar testi yapmıştım oda negatifti
doktora gitmek istemiyorumcanımn gec dollenmedır ınssssss gıtsene bıdha doktora hamıle degılsende cok normal dgeıl 11gun gecıkmeee zaten neden ldugunu arrtırırlar en azından benda hala olmadımmm dun yaptım negatıftıı bu sbah evde test yoktu yapmadım kırmızlar gelmezse yarın yapıcam yınee:)
bende adet gecikmsi olur canım tuhaf gelmiyo artıktatlım 11 günde uzun bi süre doktora gitmedin mi peki allah korusun başka birşey olmasın
bende adet gecikmsi olur canım tuhaf gelmiyo artık
bu kadar gecikmiyordu açıkçası 3,4 gün falan gecikirdidaha önceleri de bu kadar geçiyormuy du yani bu ay benim ki ilk kez gecikti 3 gün
bu kadar gecikmiyordu açıkçası 3,4 gün falan gecikirdi
sanmam bişey olduğunu havalardan olduğunu düşünüyorum oruçta tetikliyor haliyle böyle bozuluyor vücudun düzeni
güldürdün kız beni canım ben 2 ayda rahat olmayı öğrendim tabi ki bende merak ediyorum ama geçen ay 5 tane bu ayda 2 tane idrar testi vede 1 kan testi negatif çıkıncacanım nasıl rahatsın ya benim bu ay 3 günüm geçti deli olacaktım kız senin 11 gün olmuş havalardan diyorsun bence bi test daha yap
güldürdün kız beni canım ben 2 ayda rahat olmayı öğrendim tabi ki bende merak ediyorum ama geçen ay 5 tane bu ayda 2 tane idrar testi vede 1 kan testi negatif çıkınca
bu hali aldım herşey olacağına varır canım
batı geçip adet olan hanımlar yeni batlarını verin listeyi düzenleyeyim benimde bat 17 Ağustostan 12 Ağustosa çekildi çünkü 13. gün yani dün yumurtladım 14 gün sonrasıda bat tarihim oldu
benimde bat tarihim 28 agustos
belırsızlık kadr kötü bişey yokk yaaaaaa böle zaöm hıc gcemıyooo 10 dakıkada bır lavobodayım adet oldummu olmadımmı dıe kontrol edıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?